2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın kızlar maşallah topik açılmış herkesde burda
diger tpopikteki arkadaışımız dün test yaptırdı malesef negati önce 90 sonra 10 lara düşmüş
diyorum ki ya embriyo kalitesiz yada sperm hayırlısı artık

castamo bende diyordum sadece benmiyim böyle düşünen benim kardeşimin 5 aylık oglu var aynı zamanda eltiyiz kıskanmıyorum ama yanımda sevmesine öpmesine katlanamıyorum hırçınlaşıyorum
bırak öpme sevme diyorum alıyorum ucagımdan kendi mememi zorla veriyorum sıpaya alıyor emiyor bakıyor boş anneye bakıyor sıpa
çok zor allahım biran önce yüzümüzü güldürsün ben dayanamıyorum eşimde üzülüyor az kaldı başlamama

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-

Kalan:900

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

Son düzenleme:

Bende Nisan için 50 okudum, bugün biraz yoğunum daha fazla okuyabilrsem bildiririm. Allahım kabul etsin inşallah nisan arkadaşımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.

100 tane okundu allah gönlüne göre versi...

evet canım zaten elden ne geliyorki ama bi an çok üzülüyorum işte siz bana bakmayın inşallah iyi olacak sen benim 100 tabeyi okuycam yazmışsın ben de bu sabah 100 okudum artık nasıl yazarsan

asla inancımı kaybetme çok haklısın en azından tedavi şansımız var

evet dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim allah hepinizden razı olsun hepimizi meleklerimize kavuştursun tez zamanda

olumlu düşünmeye çalışıyorum ama heyecan şimdiden başladı galiba

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-

Kalan:750

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

evet canım zaten elden ne geliyorki ama bi an çok üzülüyorum işte siz bana bakmayın inşallah iyi olacak sen benim 100 tabeyi okuycam yazmışsın ben de bu sabah 100 okudum artık nasıl yazarsan

canım yok yanlış anlattım galiba.sana 200 almıştım ya 100ünü okumuştum 100 daha vardı.100üde sen okumuş oldun bitti canım.RABBİM kabul etsin inşallah.

bugün nasılsın canım.

dearmother geldim buraya.arkadaşlar benim uzun ve sıkıntılı bir sürecim var.ilk tüp bebek denememi 2004 de yaptırdım düştü bir daha cesaretimi toplayamadım.eylül ayında ikinci deneme için bahçeci kliniğine gittim eşimde 13-14 kromozom translakasyonu varmış ocok ayında 17 yumurta toplandı 4 tane embriyo donduruldu.mart ayında 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.şimdi uzun protokol ile bir daha yumurta toplanacak ve pgt yapılacak inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer oluur çıkmazsa transfer de olmayacak.rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.benim için de dua edin inş bizimde yüzümüz gülsün.

canım yok yanlış anlattım galiba.sana 200 almıştım ya 100ünü okumuştum 100 daha vardı.100üde sen okumuş oldun bitti canım.rabbim kabul etsin inşallah.

Bugün nasılsın canım.

amin canım hepimizin inşallah bende nisan arkadaşımız için 100 aldım gece okuacam tamam

kızlar herkeze hayırlı günler dilerim hepinizin tedavisi hayırlı olsun kucaklarınız bebişle dolsun inşallah
bende nisan ayı madurlarındanım ikiş aşılama üç tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı ama umudumuz kaybetmedik bidahakine inşallah eylül ekim gibi
tedavisine başlayan ve başlayacak arkadaşlarımıza ayetel kursi okuyormuşsun bende geldim yardıma sırada kim var benimde çorbada tuzum olsun 100 tanede ben okuyayım şimdi:81::81::81::81:

canım geçmiş olsun. Bu zorlu yolda sabır ve müjdeler diliyorum. Herkes farklı hastalıklarla uğraşıyo işte. Dilerim tez zamanda sen de meleğini kucağına alırsın.

haftasonu ya herkesin işi var galiba...

kızlar çok teşekkür aldığınız ederim benide içinize aldığınız için şimdik ben kaç ayetelkürsi okuyacağım bu niyet ve sizler için görev verin de başlayayım bakalım Bu arada maya tüp bebek tedavisini haziran 15 ine kadar 2000 tl düşürmüş artı ilaçlar maya nasıl bilen varsa yardımcı olun ama fiyat harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…