arkadaşlar nisanın hesabı bi görüntülermisiniz kaçta..
Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Toplam :1.000
DearMother:100-okundu-
Kalan:900
not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.
Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Toplam :1.000
DearMother:100-okundu-
Kalan:900
not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım lütfen düşünme bunları çok güzel bir tadavi sürecinin öncesindesin bebeğini içinde hissetmene çok az kaldı çok iyi bir merkezdesin herşey çok iyi gidiyor maaşallahSonuda çok iyi olacak lütfen tüm yaşanmışları geride bırak olur mu.
önümüze güzel günlere bakalım.lütfen
canım lütfen böyle yapma hepsi gelip geçecek düşünki ya rahmin olmasaydı yada sşinde hiç sperm üretimi olmasaydı tüp yapma şansın bile olmasaydı çok şükür ki bunlar var tıpda çok ilerledi bak farkedilmeyen şey farkedildi sende cd 56 her türlü önlem alınıyor herşey çok güzel olacak lütfen inan hepimiz inanıyoruz çünkü.
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bu kıskançlık değil ama kötü bir insan da değilsin işte oluyor öyle birisi hamile dediklerinde yada doğum haberi alındığında insanın içine bir burukluk oluyor.. Ben kendi kendime teselli vermeye çalışıyorum bizimde olacak inşallah allahın izniyle.. Umutsuzluğa yer yok..bu dualar bana çok iyi geldi bilmiyorum psikolojikmidir ama bugün baya bir rahatım. Güzel haberler alacaz güzel haberler verecez inşallah..
castamo kendini hırpalama böyle, senin üzüldüğün onların mutluluğu değil kendi durumun yoksa kötü bir insan falan olduğun yok, neredeyse aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz bu sadece bizim çocuk için bu kadar uğraş vermemizden , bu konuya bu kadar odaklı olmamzıdan kaynaklanıyor. Hepimizin gözüne gözüne girmiyor mu çevremizde herşey, sanki hamile sayısı arttı gibi hissetmiyormuyuz hepimiz, heryede bebek mağazaları gözümüze gözümüze girmiyor mu. Bu sadece algıda seçicilik. Sadece bunları hisseden , yaşayan sen değilsin, en azından ben kendi adıma yaşıyorum. Eşin ile ilgili kısım ise, sanki kesin çocuk sahibi olamıyacakmışsın gibi daha kesinleşmemiş birşey için neden kendini hırpalayıp , üzüyorsun. Sorunlu taraf eşin olsaydı onu daha az mı severdin veya daha az mı saygı duyardın. Bu süreçte kendini hırpalamak olmaz, herşeyde olumlu düşüneceğiz ki herşey olumlu gitsin .
evet canım zaten elden ne geliyorki ama bi an çok üzülüyorum işte siz bana bakmayın inşallah iyi olacak sen benim 100 tabeyi okuycam yazmışsın ben de bu sabah 100 okudum artık nasıl yazarsan
canım 1.000 ayetel kürsi okuyoruz. hayırlı olsun tedavin inş. listeye eklenmek istermisin cnm.kızlar tefriciyemi okuyorsunuz bizde temmuzda yaptırmayı düşünüyoruz. herkese selam ile dua
asla inancımı kaybetme çok haklısın en azından tedavi şansımız var
canım yok yanlış anlattım galiba.sana 200 almıştım ya 100ünü okumuştum 100 daha vardı.100üde sen okumuş oldun bitti canım.rabbim kabul etsin inşallah.
Bugün nasılsın canım.
dearmother geldim buraya.arkadaşlar benim uzun ve sıkıntılı bir sürecim var.ilk tüp bebek denememi 2004 de yaptırdım düştü bir daha cesaretimi toplayamadım.eylül ayında ikinci deneme için bahçeci kliniğine gittim eşimde 13-14 kromozom translakasyonu varmış ocok ayında 17 yumurta toplandı 4 tane embriyo donduruldu.mart ayında 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.şimdi uzun protokol ile bir daha yumurta toplanacak ve pgt yapılacak inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer oluur çıkmazsa transfer de olmayacak.rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.benim için de dua edin inş bizimde yüzümüz gülsün.
[sıze="2"]sıradaki arkadaşımız nisan
niyetimiz: Rabbim tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
toplam :1.000
dearmother:100-okundu-
Ewest:50-okundu-
Asgok:100-okundu-
Kalan:750
not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor allah kabul etsin. [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?