2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin canım hepimizin inşallah bende nisan arkadaşımız için 100 aldım gece okuacam tamam
Allah kabul etsin inş.

haftasonu ya herkesin işi var galiba...
evet canım ya bende bahar temizliğine başladım misafirimde vardı ama başlamışken devam ettim.camları falan sildim bugün bir kısım halıları kaldırdım.arada bakıyorum buraya:)

ne demek canım benim.biz kader arkadaşlarıyız.canım ne kadar okuyabilirsen sıradaki arkadaşa oku istersen.

fiyat iyi evet ama inan hiç bir fikrim yok merkezle ilgili.hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş.

30 tane oldu okumaya devam

100 taneye tamamladım kızlar okudukça haber veririm
canım ya RABBİM seninde gönlünden geçen neyse onu versin listede olmadığın halde destek oldun bize.Allah kabul etsin inş.

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-

Kalan:550

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

davetimi kırmayıp geldiği için çok teşekkür ederim .Maddi manevi çok zor bir süreç geçirdin diliyorum ki RABBİM mükafatını versin.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Amin

Canım senide dua okunacaklara ekliyorum 1.000 ayetel kürsi okuyacağız inş. RABBİM kabul etsin.Amin

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim..şuan doğum kontrol hapı verdi doktorum bitip adet olunca tüp bebek için iğnelere başlıcaz ilkdenemem bu...yani haziranda bende varım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim..şuan doğum kontrol hapı verdi doktorum bitip adet olunca tüp bebek için iğnelere başlıcaz ilkdenemem bu...yani haziranda bende varım
aramıza hoşgeldin cnm ne güzel pozitif bir giriş bu maşallah heyecanın enerjin hiç bitmesin inş.

sorun hangi merkez yazarsan ekleyeyim hemen

evet canım elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum inş tedavi sonuna kadarda öyle olurum..

öncelikle hoşbulduk.erkek infertilitesi bizde sorun...eşime sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var..bende herhangi bir sorun yok histeroskopide yaptırdım temiz çıktı çok şükür...

izmir smyrna artta yaptırıcaz

birde dua mı okuyorsunuz merak ettim.tam anlayamadım ama okunuyorsa bende okuyabilirim allahın izniyle herkes için

hoşgeldin aramazı problemini merkezini biraz anlat baklalım dear mother senide listeye eklesin canım hadi hayırlısıyla

özür dilerim okumamışım yazmışsın sennnn

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

hadi hayırlısıı cnm

birde dua mı okuyorsunuz merak ettim.tam anlayamadım ama okunuyorsa bende okuyabilirim allahın izniyle herkes için
evet canım her arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz.

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-

Kalan:550

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okunuyor
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|nil_alp|Haziran|Erkek|1.Deneme|İzmir Smyma Art||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

çok saol canım,

bende ayetel kürsi okumak istiyorum kim için okucaz şimdilik 100 tane okuyabilirim

kızlar ya cok canım sıkkın...aıle buyuklerımız merkez degıstırmemızı ıstıyorlar ben ivide tedavı gordum hıc dondurulacak da cıkmayınca boyle baskı altında kaldık ya bız esımle ıvıye cok guvenıyoruz bılmıyorum cahıllık mı bana bıseyler soleyın nolur ya....

arkadaslar
ben kac gundur bakamadım ya
masalah dualardan tamamlananlar olmus
dear mother........
canım bugun musaıtım nısan ıcın mı okunuyo hemen 100 alıyorum uygun mu yazarsan sevınırım ben kopmusum yav konudan

bu arada yenı gelen arkadaslar hos geldınız dualarımız sızınleeeee

MERHABA nazayşe...öncelikle allah kolaylık versin.ailenn tutmadığı için mi değiştirmenizi istiyor..peki siz memnunsanız neden değiştirmek istiyorlar..merkezde beğenmedikleri birşey mi var?eşin ne diyor bu duruma...hakkınızda hayırlısı olsun ama madem merkezine gveniyorsunuz ve eminsiniz o zaman ailenize bunu anlatıp ikna etmeye çalışsanız olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…