Allah kabul etsin inş.amin canım hepimizin inşallah bende nisan arkadaşımız için 100 aldım gece okuacam tamam
evet canım ya bende bahar temizliğine başladım misafirimde vardı ama başlamışken devam ettim.camları falan sildim bugün bir kısım halıları kaldırdım.arada bakıyorum buraya:)haftasonu ya herkesin işi var galiba...
ne demek canım benim.biz kader arkadaşlarıyız.canım ne kadar okuyabilirsen sıradaki arkadaşa oku istersen.kızlar çok teşekkür aldığınız ederim benide içinize aldığınız için şimdik ben kaç ayetelkürsi okuyacağım bu niyet ve sizler için görev verin de başlayayım bakalım Bu arada maya tüp bebek tedavisini haziran 15 ine kadar 2000 tl düşürmüş artı ilaçlar maya nasıl bilen varsa yardımcı olun ama fiyat harika
30 tane oldu okumaya devam
canım ya RABBİM seninde gönlünden geçen neyse onu versin listede olmadığın halde destek oldun bize.Allah kabul etsin inş.100 taneye tamamladım kızlar okudukça haber veririm
dearmother geldim buraya.arkadaşlar benim uzun ve sıkıntılı bir sürecim var.ilk tüp bebek denememi 2004 de yaptırdım düştü bir daha cesaretimi toplayamadım.eylül ayında ikinci deneme için bahçeci kliniğine gittim eşimde 13-14 kromozom translakasyonu varmış ocok ayında 17 yumurta toplandı 4 tane embriyo donduruldu.mart ayında 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.şimdi uzun protokol ile bir daha yumurta toplanacak ve pgt yapılacak inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer oluur çıkmazsa transfer de olmayacak.rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.benim için de dua edin inş bizimde yüzümüz gülsün.
aramıza hoşgeldin cnm ne güzel pozitif bir giriş bu maşallahmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim..şuan doğum kontrol hapı verdi doktorum bitip adet olunca tüp bebek için iğnelere başlıcaz ilkdenemem bu...yani haziranda bende varım
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim..şuan doğum kontrol hapı verdi doktorum bitip adet olunca tüp bebek için iğnelere başlıcaz ilkdenemem bu...yani haziranda bende varım
hoşgeldin aramazı problemini merkezini biraz anlat baklalım dear mother senide listeye eklesin canım hadi hayırlısıyla
özür dilerim okumamışım yazmışsın sennnn
hadi hayırlısıı cnmevet canım elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum inş tedavi sonuna kadarda öyle olurum..
öncelikle hoşbulduk.erkek infertilitesi bizde sorun...eşime sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var..bende herhangi bir sorun yok histeroskopide yaptırdım temiz çıktı çok şükür...
izmir smyrna artta yaptırıcaz
evet canım her arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz.birde dua mı okuyorsunuz merak ettim.tam anlayamadım ama okunuyorsa bende okuyabilirim allahın izniyle herkes için
Hayırlı olsun sephira, bu defa inşallah gönlüne göre olur , alırsın çocuğunu veya çocuklarını kucağına. Ben dondurulmuşları trasnfer ettireceğim zaman reglimin ikinci günü çağırmıştı doktorum. Bunu sen istersen merkezine bir danış.
Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Toplam :1.000
DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-
Kalan:550
not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okunuyor
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|nil_alp|Haziran|Erkek|1.Deneme|İzmir Smyma Art||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?