Amin canım Allah kabul etsin inş.Allah ım ne diim ben size yaa.Çok saolun arkadaşlar.Ben sıradan gidices sanıyodum...Sürpriz oldu.Dearmother tedavi durumuna göre öncelik verdin sanıyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin.....
canım kansızlık oluşma ihtimali çok yüksek dr.una bunu hatırlat canım ya.halsizlik bundan sanıyorum ki çok geçmiş olsun.tedavin hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.nisan ve senden bekliyoruz inş.ilk müjdeleri.Kızlar merhaba, bütün gün yattım kulağımda ve boğazımda müthiş bir ağrı var ve 20 gün olmasına rağmen hala regl görüyorum.. İnanın çok yorgun hissediyorum kendimi.. Enerjim kalmadı.. Bugün akşamüstü 7de ilk iğnemi olucam kızlar allah izin verirse bakalım nasıl bişeymiş, onuda deneyip görücem bundan da azcık tedirginim.. Hayırlı olsun inşallah tedavimiz..
Kızlar merhaba, bütün gün yattım kulağımda ve boğazımda müthiş bir ağrı var ve 20 gün olmasına rağmen hala regl görüyorum.. İnanın çok yorgun hissediyorum kendimi.. Enerjim kalmadı.. Bugün akşamüstü 7de ilk iğnemi olucam kızlar allah izin verirse bakalım nasıl bişeymiş, onuda deneyip görücem bundan da azcık tedirginim.. Hayırlı olsun inşallah tedavimiz..
Geçmiş olsun...Havalar dengesiz üşüttün heralde...Dikkat et ...İnşallah batırdığın her iğnenin acısını çıkaratabileceğin bebişin olur.Doğduğunda sen de onun ayaklarından ısırırsın
Amin canım Allah kabul etsin inş.
canım kansızlık oluşma ihtimali çok yüksek dr.una bunu hatırlat canım ya.halsizlik bundan sanıyorum ki çok geçmiş olsun.tedavin hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.nisan ve senden bekliyoruz inş.ilk müjdeleri.
canım kaan beye tedavi sürecinizi yazarmısın lütfen ne kadar süre neler kullanarak sperm üretimini başlattınız.bizdede sayı çok düşük korkuyorum bir dahaki testte sperm çokmu azalır diye.hangi ilaçları kullandınız ve hormonlar naısldı yazarmısın lütfen
kızlar ya cok canım sıkkın...aıle buyuklerımız merkez degıstırmemızı ıstıyorlar ben ivide tedavı gordum hıc dondurulacak da cıkmayınca boyle baskı altında kaldık ya bız esımle ıvıye cok guvenıyoruz bılmıyorum cahıllık mı bana bıseyler soleyın nolur ya....
Allah kabul etsin canım.bende ayetel kürsi okumak istiyorum kim için okucaz şimdilik 100 tane okuyabilirim
canım bunun kararını eşinle sen vermelisiniz büyükleri dinlemek ne derece doğru bilemiyorum :26:kızlar ya cok canım sıkkın...aıle buyuklerımız merkez degıstırmemızı ıstıyorlar ben ivide tedavı gordum hıc dondurulacak da cıkmayınca boyle baskı altında kaldık ya bız esımle ıvıye cok guvenıyoruz bılmıyorum cahıllık mı bana bıseyler soleyın nolur ya....
canım istediğin kadar okuyabilirsin Allah razı olsun.arkadaslar
ben kac gundur bakamadım ya
masalah dualardan tamamlananlar olmus
dear mother........
canım bugun musaıtım nısan ıcın mı okunuyo hemen 100 alıyorum uygun mu yazarsan sevınırım ben kopmusum yav konudan
bu arada yenı gelen arkadaslar hos geldınız dualarımız sızınleeeee
canım evet erkek faktörü sayımız 30-40 bindi en son ama düşer diye çok korkuyorum eşimde çok inatçı bu konuda test vermeye yanaşmıyor.fakat tedavi öncesi dr. bir daha görmek isteyecek mutlaka.Duanızda bizide unutmayın olur mu inşallah sayı düşmemiştir.hareket %1 morfolojiyi hatırlamıyorum bakılmadı sanırım sayı düşük diye.RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.dear mother arkadaşım sizde de erkek faktörü mü var sorun tam olarak ne sayınız kaç ?bizdede erkek faktörü de merak ettim
Ağlaman iyi oldu cnm rahatlamışsındır içine atlamak mutlaka birileri ile paylaşmak gerekiyor onun için buradayız lütfen tüm hissettiklerini bizimle paylaş bizi bizden iyi kimse anlamaz.herşeyin iyi olmasına çok sevindimMerhaba kızlar dun gıremedım aksam herkes ııdır umarım.Ben bugun bı kadın dogumcuya gıttım olurya ılk tedavıden sonra kıst olmus olabılır dıye Allah a sukur ıı hersey yolundaymıs rezevlerın cok ıı dedı,bızdede sorun erkek ,eve geldıgımde yalnızdım kendımı tutamadım ve cok agladım,galıba uzun suredır esımın moralı bozulmasın dıye onun yanında hep moralım yuksek gosterdıgım ıcın bosaldım galıba,cok zor gercekten ama basarıcaz ınsallah..........
Dünyanın şeyini yazdım ekran kapandı hay allahım.. Kaan hoca harika bir insan ve bu konuda üstüne tanımıyorum ilk önce onu söyliyim.. Benim eşimde hiç sperm yoktu daha öncede m.tese olmuştuk bulunmamıştı.. Benim eşimde DNA problemi vardı. AZFc genindeydi sorunu.. Şanslıymışız neden dersen AZFa yada AZFb olsaydı şansımız hiç yokmuş.. ama AZFc de %50 şansınız var dedi kaan hoca.. ama sizin durumunuzda olan her hastamda tedaviye yanıt vermiyor dedi beni umutlandırmadı.. ilk önce testisleri rahatlatıcı 2 ilaç verdi inanın onların isimlerini hatırlamıyorum. ardından 3 ay testojel kullandık.. her ayın sonunda yani her pakette ilaç bitince eşim tahlil oluyordu.. FSH : 24.6 idi ve ilaçlarla FSH : 16.2 ye düştü.. hemen ankaraya çağırdı gittik herşeyin iyi olduğunu ve amliyat zamanının geldiğini söyledi ve ne dediyse yaptı.. yanii %50den fazla şans var ben bulucam ve tüp bebek aşamasına geçeriz dedi inanın hiç inanmıyordum daha önceki denemeden dolayı ve dediğini yaptı 9 nisanda ameliyat oldu eşim ve spermlerii buldu doktorumuz.. Aslında ben size çok şey anlatmak istiyorum belki burdaki arkadaşlara örnek olur diye, doktor çok önemlii.. Bizim 1 yıldır yaşadıklarımızı allah biliyor.. Bide eşime hergün ısırgan ve nohut yedirdim hergünnnnn hiç aksatmadan onlarında faydası olduğuna inanıyorum bissürü karışımlar hazırlattım, çakşır kökleri kaynattım içirdim. yaptımda yaptım.. Yine aklına takılan bişey olursa sor bitanem.. Ben yardımcı olmaya çalışırım..
kesinlikle değil.Allahım bin kere razı olsun.gelin mutlaka görmem gerek diyebilirdi.Ama çok dua ediyorum saolsun.nil-alp hg aramıza canım burda biribirimizden çok şey ögreniyoruz
turtim hayırlı olsun canım ilk igneni vurundun demek ya bende o dereceye gelsem şükür diyecegim
kaan hocaya gelince gerçekten dalında uzman ve kesinlikle yardımsever bir insan paragöz degil
nil-alp hg aramıza canım burda biribirimizden çok şey ögreniyoruz
turtim hayırlı olsun canım ilk igneni vurundun demek ya bende o dereceye gelsem şükür diyecegim
kaan hocaya gelince gerçekten dalında uzman ve kesinlikle yardımsever bir insan paragöz degil
helal olsun diyorum kaan hocaya RABBİM hem dünyada hemde ahirette hiç darda bırakmasın inş.canım çok tatlı heyecanlar bunlar iğneyi gördüğün zaman düşüneceğin şey evladına bir adım daha yaklaşacak olman olsun .dualarım hepinizle.Kesinlikle paragöz değil, altındaki arabayı söyliyim size 88 model kırmızı bmw.. Canım ben ilk iğnemi az sonra vurulcam saat 7de :)) korkuyor muyum ivettttt :18: kahramanca şavaşıcam az sonra :))) şaka bir yana hakikaten iğne fobim var, ama bunu düşünebilecek durumda olduğumu ve vurulmama gb de bir lüksüm olmadığını iyi bildiğim için sadece heyecanlıyım korkum yok.. Kızlar sizleri tanımadan çoooookkk seviyorummmm.. Destekleriniz için teşekkür ederim...
Aklıma ne geldi biliyormusunuz arkadaşlar...Bir kaç arkadaş içinden gelerek cümlelerinin sonuna sizi seviyorum diye yazıyor..Hakketten insanın içinden geliyo.Bunları paylaşmak çok başka,çok özel bişi..Annenizle bile konuşsanız bu kadar faydalı gelmez.Ya ben daha önce bir akrabama dua paylaşımı teklif ettim,bilmiyorum ki ben o duayı dedi.Bizim burdaki dayanışmamızı görünce söyleyecek başka bişi bulamıyorum.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...GÖNLÜNÜZDEKİ MURADINIZI HAKKINIZDA HAYIRLI EYLESİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?