saol canım Allah razı olsun ekliyorum hemen.arkadaşlar merhaba..
kaçgündür giremedim çok ilerlemişsiniz maşallah..
dualar okunmaya başlamış ben yetişemedim okunanlara ama sıradaki nisan arkadaşımız için 100 tane okuyabilirim..
Kesinlikle paragöz değil, altındaki arabayı söyliyim size 88 model kırmızı bmw.. Canım ben ilk iğnemi az sonra vurulcam saat 7de :)) korkuyor muyum ivettttt :18: kahramanca şavaşıcam az sonra :))) şaka bir yana hakikaten iğne fobim var, ama bunu düşünebilecek durumda olduğumu ve vurulmama gb de bir lüksüm olmadığını iyi bildiğim için sadece heyecanlıyım korkum yok.. Kızlar sizleri tanımadan çoooookkk seviyorummmm.. Destekleriniz için teşekkür ederim...
tedavin hayırlı olsun inşallah canım..hadi bakalım bugün iğnelerin acıttığı yeri yarın bebişinin tekmeleri acıtacak inşallah
Saol canım allah razı olsun.. İnşallah hepimizin göbişlerineee rövaşatadan gol atmak için uğraşır bebişlerimiz :)))
hadi hayırlısı ile ilk iğneni ol turticim ilk tedaviye başlayan sensin ay bende acayip heyecanlandım az kaldı az mükafatını almaya
Kesinlikle paragöz değil, altındaki arabayı söyliyim size 88 model kırmızı bmw.. Canım ben ilk iğnemi az sonra vurulcam saat 7de :)) korkuyor muyum ivettttt :18: kahramanca şavaşıcam az sonra :))) şaka bir yana hakikaten iğne fobim var, ama bunu düşünebilecek durumda olduğumu ve vurulmama gb de bir lüksüm olmadığını iyi bildiğim için sadece heyecanlıyım korkum yok.. Kızlar sizleri tanımadan çoooookkk seviyorummmm.. Destekleriniz için teşekkür ederim...
tsh :normalKızlar hormon testlerimin sonuçlarını aldım yazıyorum tecrübeliler beni bilgilendirsin
FSH=8.16
LH=2.28
PROLAKTİN=15.39
TSH=2.801
kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..
Kızlar ben geldim, ilk iğnemi oldum nasıl vurulcağınıda öğrendim şırıngadan 10a kdr çekiyoruz ilacı, bundan sonrasını kendim vurarım artık.. bi duygusallaştım gözlerim dolu dolu oluyor benim.. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..
turtimm geldinmi? nasıl geçti?
Banada bişey demedi doktorum.. Bol Bol sebze tüketiyorsan bunun dışında marul, brokoli, brüksel lahanası folik asit bunlarda var zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?