2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar merhaba..
kaçgündür giremedim çok ilerlemişsiniz maşallah..
dualar okunmaya başlamış ben yetişemedim okunanlara ama sıradaki nisan arkadaşımız için 100 tane okuyabilirim..

tedavin hayırlı olsun inşallah canım..hadi bakalım bugün iğnelerin acıttığı yeri yarın bebişinin tekmeleri acıtacak inşallah

İnanın ağlıyorum şuanda.. Çok başka bişey bu tarifsiz bir duygu, anlaşılamamak, desteklenememek, taktir edilememek..vs.. daha bir çoğu.. iyiki varsınız yürekten söylüyorum bunu.. Eşimi bekliyorum bende gelsin diye.. İnşallah birbirimizide tanıyabilme şansımız olur.. Benim mesaj sayım 100e ulaştığı zaman sizlere mail adresimi göndericem görüşmek isteyen arkadaşlarımla msnden de görüşmek tanışmak istiyorum.. Bizi bizden başka anlayan yok..

tedavin hayırlı olsun inşallah canım..hadi bakalım bugün iğnelerin acıttığı yeri yarın bebişinin tekmeleri acıtacak inşallah

Saol canım allah razı olsun.. İnşallah hepimizin göbişlerineee rövaşatadan gol atmak için uğraşır bebişlerimiz :)))

hadi hayırlısı ile ilk iğneni ol turticim ilk tedaviye başlayan sensin ay bende acayip heyecanlandım az kaldı az mükafatını almaya

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-
nil_alp:50-Okundu
kareka:100-okunuyor:44:
avci82:100-okuyor:44:

Kalan:300

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

canım hadi hayırlısıyla başla sen bizim ilk hamilemiz olcan alışırsın bacım iğnelere alışırsın yuhu yuhu yuhu yuhu

Kızlar hormon testlerimin sonuçlarını aldım yazıyorum tecrübeliler beni bilgilendirsin

FSH=8.16
LH=2.28
PROLAKTİN=15.39
TSH=2.801

kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..

Kızlar ben geldim, ilk iğnemi oldum nasıl vurulcağınıda öğrendim şırıngadan 10a kdr çekiyoruz ilacı, bundan sonrasını kendim vurarım artık.. bi duygusallaştım gözlerim dolu dolu oluyor benim.. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..

kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..

Banada bişey demedi doktorum.. Bol Bol sebze tüketiyorsan bunun dışında marul, brokoli, brüksel lahanası folik asit bunlarda var zaten..

hayırlı olsun inşallah..vurursun yaa okadar can acıtan bişey deil.ben aşılama tedavisi olurken yapmıştım kendime..inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna..hamilelik duygusallığı erken başladı heralde sende

turtimm geldinmi? nasıl geçti?

walla çok heyecanlandım ilk tedavim bnm e tabii birazcık iğne kendini hissettirdi ama çokta korkulcak bişey olmadığını gördüm.. Kendim yapabilirim diğerlerini artık ben.. İyi geçti genel olarak ciciiişş kankalarım bnm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…