hayırlı olsun inşallah..vurursun yaa okadar can acıtan bişey deil.ben aşılama tedavisi olurken yapmıştım kendime..inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna..hamilelik duygusallığı erken başladı heralde sende
marul brokoli tamamda brüksel lahanası
:))) olabilirrrr.. İnşallah meleğimde sıkı sıkı tutunur anneciğine..
sarımsak,limon,tuz ve zeytin yağını rondada çırp güzelce azcıkda su ilave et haşladığın bürüksel lahanasına ekle içine işlesin bürükselleri bıcakla del içine işledikten sonra löp löp yut, et olsun süt olsun şifa olsun afiyettt olsun :)))))
ben başladım cnm .kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..
hadi bakalım bismillah dedin başladın iğnelere yumuşların 1 düzine olsun inşallahhhhhhhhhhhhhwalla çok heyecanlandım ilk tedavim bnm e tabii birazcık iğne kendini hissettirdi ama çokta korkulcak bişey olmadığını gördüm.. Kendim yapabilirim diğerlerini artık ben.. İyi geçti genel olarak ciciiişş kankalarım bnm :)))
hadi bakalım bismillah dedin başladın iğnelere yumuşların 1 düzine olsun inşallahhhhhhhhhhhhh
ben başladım cnm .
ben günde bir tane folbiol alıyorum.bir kaç gün oldu başlayalı.çok sebze yemiyorum ben ne yazıkki.ne kullanıyosun? folic plus kullanmıştım ben önceden acaip kabızlık yapıo bende bide folbiol var bilmiyorum yaa bi dr.u arayıp sorarım olmazsa..bende ilaç içmeyi hiç sevmem bilmiyomki napsam??
nısan ıcın okudugum 100 dua bıttı. ah cok dua ettım cooook
turtımm ve nısan ıcın once .....
kabul olur ınsallah...
turtımm ıgnen hayırlı olsun ....
ınsallah olumlu sonucu da paylasmak nasıbolurrr..
nısan ıcın okudugum 100 dua bıttı. ah cok dua ettım cooook
turtımm ve nısan ıcın once .....
kabul olur ınsallah...
turtımm ıgnen hayırlı olsun ....
ınsallah olumlu sonucu da paylasmak nasıbolurrr..
dearmother geldim buraya.arkadaşlar benim uzun ve sıkıntılı bir sürecim var.ilk tüp bebek denememi 2004 de yaptırdım düştü bir daha cesaretimi toplayamadım.eylül ayında ikinci deneme için bahçeci kliniğine gittim eşimde 13-14 kromozom translakasyonu varmış ocok ayında 17 yumurta toplandı 4 tane embriyo donduruldu.mart ayında 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.şimdi uzun protokol ile bir daha yumurta toplanacak ve pgt yapılacak inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer oluur çıkmazsa transfer de olmayacak.rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.benim için de dua edin inş bizimde yüzümüz gülsün.
Arkadaşlar müsadenizle nisan'dan sonra dilhusar arkadaşımıza okuyalım istiyorum çok zor bir süreç geçiriyor.ve maddi olarakta 20 bin tl.ye yakın masrafı oldu Diliyorumki rabbim mükafatını versin inşalalh.dualarınızda lütfen bu dostumuzuda unutmayalım.
Allah razı olsun.
kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?