2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

:))) olabilirrrr.. İnşallah meleğimde sıkı sıkı tutunur anneciğine..

marul brokoli tamamda brüksel lahanası

sarımsak,limon,tuz ve zeytin yağını rondada çırp güzelce azcıkda su ilave et haşladığın bürüksel lahanasına ekle içine işlesin bürükselleri bıcakla del içine işledikten sonra löp löp yut, et olsun süt olsun şifa olsun afiyettt olsun :)))))

:))) olabilirrrr.. İnşallah meleğimde sıkı sıkı tutunur anneciğine..

inşallah tutunacak hep pozitif ol..rabbim birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine inşallah pozitif sonuçlandırsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

wauuww tarife bak
bunu kesin deniycem........

hadi bakalım bismillah dedin başladın iğnelere yumuşların 1 düzine olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
ne kullanıyosun? folic plus kullanmıştım ben önceden acaip kabızlık yapıo bende bide folbiol var bilmiyorum yaa bi dr.u arayıp sorarım olmazsa..bende ilaç içmeyi hiç sevmem bilmiyomki napsam??
ben günde bir tane folbiol alıyorum.bir kaç gün oldu başlayalı.çok sebze yemiyorum ben ne yazıkki.

nısan ıcın okudugum 100 dua bıttı. ah cok dua ettım cooook
turtımm ve nısan ıcın once .....
kabul olur ınsallah...
turtımm ıgnen hayırlı olsun ....
ınsallah olumlu sonucu da paylasmak nasıbolurrr..

İnşallah kardeşim hepberaber paylaşmamız nasip olsun .. Allahım dualarını kabul etsin Allah senden de razı olsun..

Arkadaşlar müsadenizle nisan'dan sonra dilhusar arkadaşımıza okuyalım istiyorum çok zor bir süreç geçiriyor.ve maddi olarakta 20 bin tl.ye yakın masrafı oldu Diliyorumki rabbim mükafatını versin inşalalh.dualarınızda lütfen bu dostumuzuda unutmayalım.

Allah razı olsun.

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-
nil_alp:50-Okundu
kareka:100-okundu-
avci82:100-okuyor:44:

Kalan:300

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun inşallah Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün..bence sıkıntı yok okuruz tabiki..
nisan ın 300 tane daha kaldı galiba ben bi 100 tane daha okuyayım. bitircez dimi onunkini buakşam..

100 tane daha okudum..
kocam evde yok bende rahat rahat okuyuverdim Allah kabul etsin inşallah..

kızlar nerelerdesiniz yaffffff tabi kocişlerinizle hafta sonu tatili oh ne ala biz çalışakkkkkkkkkkkkkkk

kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..

Canım ben kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bebeğin sinir sistemin sağlıklı gelişimi için kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…