hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın.
selam canim ben kendi adima soyleyim iyi olmaya calisiyorum ICIM SIKILIYOR.......
insallah sonu hayirli pozitif olur insallah canim allah yardimcin olsun...
canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdiden çok çok geçmiş olsun canım.yatıp dinlenseydin ya .slm kızlar anca gelebildim nasılsınız*?
ben bugün sabah 8 de hastanedeydim hemen tahlillerim yapıldı ama yarın öglen 12:30 da çıkar sonuçların dediler.bendedruma söyledim olmaz yarına çıkıcaksa bugün çıkması lazım dedi.mecburen özelde yaptırmak zorunda kaldım tahlillerimi.daha sonra kan tahlileri bu arada.hemen sonuçları aldım röntgen ve ekg siğortada hemen çıktı anestezi uzmanıyla filan görüşmem akşam 5 oldu saat.yatışım yapıldı ama bu gece yatmak istemedim gece 12 de içmem için 1 hap birde fitil verildi.yarın sabah 7:30 da hastanede ol dedi dr da sabahtan öğlene kadar alıcam seni ameliyata dedi.yani yarın olcam kızlar.eeeeeeee
sizler neler yaptınız bakalım.
canım seni anlıyorum yaşadıklarımız kolay değil fakat yaşın çok genç bu senin için çok büyük bir avantaj herşy çok güzel olacak canım inan buna.hosbuldum canim nasil olayim durgun ve yorgunum.......
canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdiden çok çok geçmiş olsun canım.yatıp dinlenseydin ya .
bende bugün regl oldum fakat sökülmedi daha kahverengi lekelenmeler var epeydr olmuyordu öyle.neden oldu ki acaba?[/QUOTE
sagol mothercım ilaçlarımı bekledim alıp yatıcam cnm.cnm aynı kahverengi kahverengi çamur gibi geliyo hep benimde sökülemiyoz. ama bu ay herkes hep aynı şeyden şikayetci.havalardanmıdır,mevsimselmi ne ? geçen sene bu aylardaydı benim yine hem adetim sökülmemişti hemde çok az geliyodu dra sormuştum mevsimsel olabilir demişti.ay ne çok şeyden etkileniyoz dimi havadan nemden etkileniyoz?
sorma canım ya aynen öyle.sagol mothercım ilaçlarımı bekledim alıp yatıcam cnm.cnm aynı kahverengi kahverengi çamur gibi geliyo hep benimde sökülemiyoz. ama bu ay herkes hep aynı şeyden şikayetci.havalardanmıdır,mevsimselmi ne ? geçen sene bu aylardaydı benim yine hem adetim sökülmemişti hemde çok az geliyodu dra sormuştum mevsimsel olabilir demişti.ay ne çok şeyden etkileniyoz dimi havadan nemden etkileniyoz?
cnm seni anlıyorum 1 tüp bebek negatif deniyimim oldu ama daha öncede klomen aşılama kürtaj vs.bir sürü işlem birsürü negatif sonuç her alışımda bir süre kendime gelemedim ama her tedavi yeni bir başlangıç yeni bir ümit oluyor hepimize.sende kendini üzme ne olur. yaşın çok genç inanıyorum ki allah hepimizin yüzünü güldürecek biğün.hemde hiç ummadığımız biranda.sende kafanı topla biraz düşünmemeye çalış bir süre eger maddi gücün varsa yapabildiğince çok ta ara vermeden tekrar dene yılma.her seferinde bu son diyorum bende olmazsa bir daha denemicem çok yıprandım diyorum ama olmuyo tabiyki yine olmasın yine denicem.allah en kısa zamanda bebegine kavuştursun cnm.allah hakkımızda hayırlısını versin.
biraz ara vermek zorundayiz maddi yonden biraz sikintiya girdik bide bu hastaneyi hic begenmiyorum fazla ilgilenmiyorlar yeniden baslayacagimizda ilk yaptirdigim hastaneye gitmeyi dusunuyoruz hayirlisi bakalim.......
yaa bu arada ben daha adet olmadim bugun gebelik testi aldim yarin sabah yapacam midem cok kotu hazimsizlik var hayirlisi sabah ola hayrola.....[/QUOTE
allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin cnm.herşeyde vardır bir hayır diyorlar ya o çok doğru.herşey bizim için.
slm arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz.ilk defa tüp bebek yaptırıcam ve nasıl oluyo aşamaları ne bilmiyorum.adetliyken mi başlanıyo tedaviye ve kaçıncı gün.lütfen tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim.bir yandan çok korkuyorum bir yandan heyecanlanıyorum.allah yardımcımız olsun
Sıradaki arkadaşımız demet3574
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
toplam:1.000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
merhaba canım nasılsın biz iyiyiz umarım sende daha iyisindir:80::80:selam arkadaslar nasilsiniz...?????
evet canım benim özel mesajla linki yolluyorum canım sana.gerçi öylede olmaz sanıyorum sen beni bul cnm değerli anne diye ekle .bana 100 adet yazabilirsin canım Allah kabul etsin cümlemizin dualarını ve dileklerini...bu arada facebooktaki değerli anne sensin değil mi? ben halen facede grubu bulamadım( 20:
hoşgeldin cnmmerhaba canım nasılsın biz iyiyiz umarım sende daha iyisindir:80::80:
yat dinlen tabi canım.yarın iyi haberlerle gel inş.mothercım bende yatıyorum 5-6 saat uyuyayım sonra koşturmaca başlıcak.cnm yarın akşam iyi olursan çıkartırım dedi drum.gece hastanede kalmak istemiyorum hiç .yarın akşam görüşürüz inşallah.kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.mylady cım bu gece görüşemedik senlede yarın kendine iyi bak cnm.yasinleri gelince eklicem arkadaşlar.
Eyyy rabbim bizlere halim selim alim hayırlı imanlı hayalı takvaalı hizmet yolunda sağlıklı sıhhatli afiyette dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hak yolda olan salih ve ihlaslı evlatler naasibb eyle amin!amin!amin![/QUO
Bu kadar güzel duaya ancak Amiiiiiiiin denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?