2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam canim ben kendi adima soyleyim iyi olmaya calisiyorum ICIM SIKILIYOR.......
insallah sonu hayirli pozitif olur insallah canim allah yardimcin olsun...

cnm seni anlıyorum 1 tüp bebek negatif deniyimim oldu ama daha öncede klomen aşılama kürtaj vs.bir sürü işlem birsürü negatif sonuç her alışımda bir süre kendime gelemedim ama her tedavi yeni bir başlangıç yeni bir ümit oluyor hepimize.sende kendini üzme ne olur. yaşın çok genç inanıyorum ki allah hepimizin yüzünü güldürecek biğün.hemde hiç ummadığımız biranda.sende kafanı topla biraz düşünmemeye çalış bir süre eger maddi gücün varsa yapabildiğince çok ta ara vermeden tekrar dene yılma.her seferinde bu son diyorum bende olmazsa bir daha denemicem çok yıprandım diyorum ama olmuyo tabiyki yine olmasın yine denicem.allah en kısa zamanda bebegine kavuştursun cnm.allah hakkımızda hayırlısını versin.

canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdiden çok çok geçmiş olsun canım.yatıp dinlenseydin ya .

bende bugün regl oldum fakat sökülmedi daha kahverengi lekelenmeler var epeydr olmuyordu öyle.neden oldu ki acaba?

sorma canım ya aynen öyle.

biraz ara vermek zorundayiz maddi yonden biraz sikintiya girdik bide bu hastaneyi hic begenmiyorum fazla ilgilenmiyorlar yeniden baslayacagimizda ilk yaptirdigim hastaneye gitmeyi dusunuyoruz hayirlisi bakalim.......
yaa bu arada ben daha adet olmadim bugun gebelik testi aldim yarin sabah yapacam midem cok kotu hazimsizlik var hayirlisi sabah ola hayrola.....

selam daisy hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun. korkmana gerek yok, heyecanda normal heyecan en güzel kısmı. tedaviye gelince herhangi bir problem yoksa adetin ikinci günü ilaç kullanmaya başlıyorsun, yaklaşık 15. gün yumurta toplama işlemi yapılıyor, yu. toplamadan sonra döllenen embrioyu 5. gün transfer ediliyor. inşallah hepimiz hayırlısıyla en yakın sürede kucağımıza alırız bebişleri

bana 100 adet yazabilirsin canım Allah kabul etsin cümlemizin dualarını ve dileklerini...bu arada facebooktaki değerli anne sensin değil mi? ben halen facede grubu bulamadım (20:

mothercım bende yatıyorum 5-6 saat uyuyayım sonra koşturmaca başlıcak.cnm yarın akşam iyi olursan çıkartırım dedi drum.gece hastanede kalmak istemiyorum hiç .yarın akşam görüşürüz inşallah.kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.mylady cım bu gece görüşemedik senlede yarın kendine iyi bak cnm.yasinleri gelince eklicem arkadaşlar.

bana 100 adet yazabilirsin canım Allah kabul etsin cümlemizin dualarını ve dileklerini...bu arada facebooktaki değerli anne sensin değil mi? ben halen facede grubu bulamadım (20:
evet canım benim özel mesajla linki yolluyorum canım sana.gerçi öylede olmaz sanıyorum sen beni bul cnm değerli anne diye ekle .

Son düzenleme:
merhaba canım nasılsın biz iyiyiz umarım sende daha iyisindir:80::80:
hoşgeldin cnm

yat dinlen tabi canım.yarın iyi haberlerle gel inş.

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu

kalan:900

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:12 okudu

Kalan:186

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Canım arkadaşlarım, kaderdaşlarım.Hepinizden Allah razı olsun.Benim içindemi okuyorsunuz.Çok sevindim .Sizi böyle bir paylaşım alanında buluştuğumdan dolayı kendimi çok şanslı buluyorum.Hepinizi çok ama çok seviyorum.
Çok fazla takip edemiyorum.İş yoğunluğundan dolayı.Sizleri çooook seviyorum .

Rabbim İnşallah evlat isteyen her kulun hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder.Annesiyle babasıyla mutlu bir ömür sürer.Çenem düştü yine .Gerçekten ama gerçekten çok mutlu oldum.

Bu arada ben daha tedaviye de başlayamadım.Daha gelmedi benim kırmızılar.Hiç bu kadar heyecanla beklememiştim kırmızıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…