Ayy o kadar çok sevindim ki anlatamam.. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sana 2 tanemi yerleştirmişlerdi? Kan değerin kaç çıktı canım? Kesen görününcede yaz bize cinsiyeti belli oluncada habersiz bırakma..
Sıradaki arkadaşımız dramathink
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:330-okundu
dearmother:50-okundu
yeda:100-okundu
mylady06:100-okundu
ceydafatih:100-okundu
realite34:100-okundu
marali:100-okundu
toplam:1.180
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Allah kabul etsin cnm
canım +200 dahamı yoksa toplamda 200 mü?
+200 canım...
iyi geceler arkadaşlar....
13 tane yasin suresi topladım....
kim ilgileniyor bilmiyorum ama inşallah msjı görür...
birde ayetel kürsiyi kaç günde okumak gerekiyor bende katılmak istiyorum...
allah hepimize yardım etsin arkadaşlar...
içimde hiç kötü his yok...herşey hepimiz için çok güzel olacak buna inanıyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.iyi haberlerle dön inşallah canım. dua etmeyi unutma. bizimde dualarımız seninle. ben de yarın 9 da hastane yollarında olucam. inşallah işlerimiz rast gelir.
tamam canım eksik değil fazla fazla okundu arkadaşa RABBİM kabul etsin inş.listeded düzelttim.canım daha önceden 120 idi üzerine 200 okudum toplam 320 olması gerekti ama 330 olmuş. neyse haberin olsun kimsenin eksik olmasın diye...
Allah kabul etsin cnm.iyi geceler arkadaşlar....
13 tane yasin suresi topladım....
kim ilgileniyor bilmiyorum ama inşallah msjı görür...
birde ayetel kürsiyi kaç günde okumak gerekiyor bende katılmak istiyorum...
allah hepimize yardım etsin arkadaşlar...
içimde hiç kötü his yok...herşey hepimiz için çok güzel olacak buna inanıyorum
slm kızlar anca gelebildim nasılsınız*?
ben bugün sabah 8 de hastanedeydim hemen tahlillerim yapıldı ama yarın öglen 12:30 da çıkar sonuçların dediler.bendedruma söyledim olmaz yarına çıkıcaksa bugün çıkması lazım dedi.mecburen özelde yaptırmak zorunda kaldım tahlillerimi.daha sonra kan tahlileri bu arada.hemen sonuçları aldım röntgen ve ekg siğortada hemen çıktı anestezi uzmanıyla filan görüşmem akşam 5 oldu saat.yatışım yapıldı ama bu gece yatmak istemedim gece 12 de içmem için 1 hap birde fitil verildi.yarın sabah 7:30 da hastanede ol dedi dr da sabahtan öğlene kadar alıcam seni ameliyata dedi.yani yarın olcam kızlar.eeeeeeee
sizler neler yaptınız bakalım.
hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın.selam arkadaslar nasilsiniz...?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?