2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canlarım benim ben artıkın anneme geçiyorum hepinize bol sinemaskop rüyalar diliyorum özellikle nilciğime bol bolundan güzel anneciğim bütün güzellikler senin ve topiğimizin olsun iyi gecelerrrrrrrr beni beklemeyin siz devam edin:))

Ayy o kadar çok sevindim ki anlatamam.. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sana 2 tanemi yerleştirmişlerdi? Kan değerin kaç çıktı canım? Kesen görününcede yaz bize cinsiyeti belli oluncada habersiz bırakma..[/QUOTE]

2 tane yerleştirildi:94: kan değeri 300 ben bu siteden çok destek aldım dondurdurma diye şans düşer sanıyordum ama yaratan ol derse oluyor burda olumlu sonuç alan arkdaşlar yazınca onlarla

seviniyor olumsuz haber alınca eski yaralarım kanıyordu onun içinde özellikle yazacağım

2 tane yerleştirildi:94: kan değeri 300 ben bu siteden çok destek aldım dondurdurma diye şans düşer sanıyordum ama yaratan ol derse oluyor burda olumlu sonuç alan arkdaşlar yazınca onlarla

seviniyor olumsuz haber alınca eski yaralarım kanıyordu onun içinde özellikle yazacağım [/QUOTE]

behire; tebrikler kaçıncı gün değerin bu canım? benimde dondurulmuş 2 embriyoydu. 8.gün 156 9. gün 299 sonucum yarın tekrar yaptırıcam. ikiz annesi mi olucaz ne

canım daha önceden 120 idi üzerine 200 okudum toplam 320 olması gerekti ama 330 olmuş. neyse haberin olsun kimsenin eksik olmasın diye...

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:12 okudu

Kalan:199

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

iyi geceler arkadaşlar....
13 tane yasin suresi topladım....
kim ilgileniyor bilmiyorum ama inşallah msjı görür...
birde ayetel kürsiyi kaç günde okumak gerekiyor bende katılmak istiyorum...

allah hepimize yardım etsin arkadaşlar...
içimde hiç kötü his yok...herşey hepimiz için çok güzel olacak buna inanıyorum

slm kızlar myladycim cnm buğün yapılmadı ameliyatım yetişmedi.yarın sabah 7:30 da hasatnede olucam.yarın yapılıcakmış.

şimdi ıeşim leptopu istiyo yine ya o biraz oyalansın gelip anlatcam cnm detayları

aaa ece sen ilgileniyosun galiba....
msjımı gör olur mu?
13 yasin

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz.ilk defa tüp bebek yaptırıcam ve nasıl oluyo aşamaları ne bilmiyorum.adetliyken mi başlanıyo tedaviye ve kaçıncı gün.lütfen tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim.bir yandan çok korkuyorum bir yandan heyecanlanıyorum.allah yardımcımız olsun

cnm allah kabul etsin dualarını.yasin surelerini hemen listeye ekliyorum.ayetel kürsileride her arkadaşa 1000 tane okuyoruz istediğin kadar okuyup haber verirsin.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:12 okudu

Kalan:186

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

slm kızlar anca gelebildim nasılsınız*?
ben bugün sabah 8 de hastanedeydim hemen tahlillerim yapıldı ama yarın öglen 12:30 da çıkar sonuçların dediler.bendedruma söyledim olmaz yarına çıkıcaksa bugün çıkması lazım dedi.mecburen özelde yaptırmak zorunda kaldım tahlillerimi.daha sonra kan tahlileri bu arada.hemen sonuçları aldım röntgen ve ekg siğortada hemen çıktı anestezi uzmanıyla filan görüşmem akşam 5 oldu saat.yatışım yapıldı ama bu gece yatmak istemedim gece 12 de içmem için 1 hap birde fitil verildi.yarın sabah 7:30 da hastanede ol dedi dr da sabahtan öğlene kadar alıcam seni ameliyata dedi.yani yarın olcam kızlar.eeeeeeee
sizler neler yaptınız bakalım.

Sıradaki arkadaşımız dramathink

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:320-okundu
dearmother:50-okundu
yeda:100-okundu
mylady06:100-okundu
ceydafatih:100-okundu
realite34:100-okundu
marali:100-okundu

toplam:1.170

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

iyi haberlerle dön inşallah canım. dua etmeyi unutma. bizimde dualarımız seninle. ben de yarın 9 da hastane yollarında olucam. inşallah işlerimiz rast gelir.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım daha önceden 120 idi üzerine 200 okudum toplam 320 olması gerekti ama 330 olmuş. neyse haberin olsun kimsenin eksik olmasın diye...
tamam canım eksik değil fazla fazla okundu arkadaşa RABBİM kabul etsin inş.listeded düzelttim.

Allah kabul etsin cnm.

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

toplam:1.000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

selam canim ben kendi adima soyleyim iyi olmaya calisiyorum ICIM SIKILIYOR.......
insallah sonu hayirli pozitif olur insallah canim allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…