Günaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:
selam daisy hoşgeldin canımtedavin hayırlı olsun. korkmana gerek yok, heyecanda normal heyecan en güzel kısmı. tedaviye gelince herhangi bir problem yoksa adetin ikinci günü ilaç kullanmaya başlıyorsun, yaklaşık 15. gün yumurta toplama işlemi yapılıyor, yu. toplamadan sonra döllenen embrioyu 5. gün transfer ediliyor. inşallah hepimiz hayırlısıyla en yakın sürede kucağımıza alırız bebişleri
Canım benim bizde seni seviyoruz okuduğumuz tüm dualar kabul olsun inş.Canım arkadaşlarım, kaderdaşlarım.Hepinizden Allah razı olsun.Benim içindemi okuyorsunuz.Çok sevindim .Sizi böyle bir paylaşım alanında buluştuğumdan dolayı kendimi çok şanslı buluyorum.Hepinizi çok ama çok seviyorum.
Çok fazla takip edemiyorum.İş yoğunluğundan dolayı.Sizleri çooook seviyorum .
Rabbim İnşallah evlat isteyen her kulun hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder.Annesiyle babasıyla mutlu bir ömür sürer.Çenem düştü yine .Gerçekten ama gerçekten çok mutlu oldum.
Bu arada ben daha tedaviye de başlayamadım.Daha gelmedi benim kırmızılar.Hiç bu kadar heyecanla beklememiştim kırmızıları.
Canım ya bende heyecanlandım şimdi.hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:
günaydın anne adayları ben öglen sonu dr gidiyorum rapor heyete girecek kabul olur inş. salak şeyler aşılama tekrar deyp duruyorlar sanki oluyorda tüp bebekle bile olmadı aşılama olurmu
daisy44 hg canım aramıza adetin ilinci günü idiyorsun başlıyorsun ultrasyon kan vs nerde yaptıracaksın
ece22 canım hayırlısıyla ameliyatın bitecek inş.
ebrudur aslında yanlış yapıyoruz ama ne yapalım umut dünyası hemen test yapıyoruz ben kendi kendime hayır yapmıyacagım diyorum bekliyorum hep
kızlar ben hala adet olmadım dün test yaptım mecburen ve negatif çıktı.her ay baska bi tarihte adet olmaktan sıkıldım ya(((
günaydın güzelller...gününüz hergünden aydınlık olsun, nasılız bugün ???
Günaydın..
çok teşekkür ederim biraz rahatladım.adet günüm bugün bekliyorum.bu ay yaptırıcaz biliyodum ama adetim bittikten sonra rahim filmi çektiricem demek ki önümüzdeki aya kaldı benim işim neyse kısmet artık
canım hiç olurmu öyle okumak gibi bir zorunluluğun yokki okuyacağım dersin okuyamayabilirsinde.Saol niyet ettin inş. bir an önce biterde okumak nasip olur.sen canını sıkma lütfen okuyunca haber ver ama olur mu cnm.merhaba bi kaç gün önce size 10 tane yasini şerif okuyacağımı sölemiştim benim adet düzensizliğim var o yüzden regliyim daha o yüzden okuyamadım ama söz verdimmi tutarım en kısa zamanda okumaya çalışacam haber vermek istedim adımın sözünü tutmadıya çıkmasını istemediğim için yazmak istedim okuduğumda yazarım size umarım beni anlarsınız
kızlar ben hala adet olmadım dün test yaptım mecburen ve negatif çıktı.her ay baska bi tarihte adet olmaktan sıkıldım ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?