2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ben hala adet olmadım dün test yaptım mecburen ve negatif çıktı.her ay baska bi tarihte adet olmaktan sıkıldım ya (((

günaydın anne adayları ben öglen sonu dr gidiyorum rapor heyete girecek kabul olur inş. salak şeyler aşılama tekrar deyp duruyorlar sanki oluyorda tüp bebekle bile olmadı aşılama olurmu

daisy44 hg canım aramıza adetin ilinci günü idiyorsun başlıyorsun ultrasyon kan vs nerde yaptıracaksın

ece22 canım hayırlısıyla ameliyatın bitecek inş.

ebrudur aslında yanlış yapıyoruz ama ne yapalım umut dünyası hemen test yapıyoruz ben kendi kendime hayır yapmıyacagım diyorum bekliyorum hep

Günaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:

çok teşekkür ederim biraz rahatladım.adet günüm bugün bekliyorum.bu ay yaptırıcaz biliyodum ama adetim bittikten sonra rahim filmi çektiricem demek ki önümüzdeki aya kaldı benim işim neyse kısmet artık

Canım benim bizde seni seviyoruz okuduğumuz tüm dualar kabul olsun inş.
Günaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:
Canım ya bende heyecanlandım şimdi.hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın canlarım
çooooookkkk güzel bir gün olsun hepimiz için çok güzel haberler alalım inş.

Bugün ece'Cim histeskopi oluyor dualarımızı esirgemeyelim olur mu.

hoşbulduk canım.bende seviniyodum bu ay yapılıcak diye ama benim bugün adet günüm adet bittikten sonra rahim filmi çektiricem.tüp bebek yaptırmam diğer aya mı kaldı şimdi offff beklemek çok kötü yaa normalde her ay bi kaç gün önce olurdum bugün tam günüm ve hala olmadım.bakalım güzel allahımın mucizeleri bitmez ondan gelen herşeye şükürler olsun.ben istanbul bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum şimdilik herşey yolunda sadece prolaktinim biraz yüksekti şuan baya düştü işimiz rahim filmine kaldı inş onda da herşey yolundadır çok heyecanlanıyorum.

giz1978 ben tahlil yapmak istediğimden yapmıyorum canım.eğer bebek varsa haberim yoksa ona göre önlem alıyım diye yapıyorum.çünkü 9 gün geçti.kazara hamile kalsam hiç haberim olmayacak cANIM o yuzden anladın mı

kızlar ben hala adet olmadım dün test yaptım mecburen ve negatif çıktı.her ay baska bi tarihte adet olmaktan sıkıldım ya (((

canım alıştık sende test yapmayı bırak bizim için stresten başka bişey deyil, sanırım incir kürü ve keçiboynuzuna bakıyorsun. incir kürünü doktorum önerdi yarın bitiyor, küre başladıktan sonra adet kanaması daha iyi oldu bana yumurta kalitesi düşük olduğu için verildi. keçi boynuzunu eşim kullandı. hareketli spermi arttımak için bunları ibrahim saraçoğlundan bulabilirsin

günaydın güzelller...gününüz hergünden aydınlık olsun, nasılız bugün ???

günaydın canım iyiyim, ben başlamazsamda sizleri takip ediyorum

Günaydın..

beklemesi kolay deyil canım am ama bukadar strs yapmayın zaman hiç geçmez. inşallah iyi sonuç alırsın

rica ederim, :13: birbirimize destek ve yardımcı olabilmek için burdayız. hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
merhaba bi kaç gün önce size 10 tane yasini şerif okuyacağımı sölemiştim benim adet düzensizliğim var o yüzden regliyim daha o yüzden okuyamadım ama söz verdimmi tutarım en kısa zamanda okumaya çalışacam haber vermek istedim adımın sözünü tutmadıya çıkmasını istemediğim için yazmak istedim okuduğumda yazarım size umarım beni anlarsınız

canım hiç olurmu öyle okumak gibi bir zorunluluğun yokki okuyacağım dersin okuyamayabilirsinde.Saol niyet ettin inş. bir an önce biterde okumak nasip olur.sen canını sıkma lütfen okuyunca haber ver ama olur mu cnm.

]
Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu

kalan:900

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

aynen canım bide her ay umutlanmıycam diyorum ama gene de test yaptırmak zorunda kalıyorum çünkü doktor istiyo yazık ordaki kızlar üzülüyo bana her ay boşa yaptırıyo garibim diyolar dır

kızlar bi şey sorcam bilen varsa verebilir mi
benim adetlerim çok düzensiz ve yumurtlama günlerini ateş ölçerek bulan varmı yani ateş düşüncemi yumurtalar oluşamaya başlıyo lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

castamocum neyseki ben idrar testi yapıyorum hastanede yaptırmıyorum o yuzden kimse boyle düşünmüyordur :) bende yapmak istediğimden değil sadece çay kahve kola içiyorum bunları içmeyim diye yapıyorum zararlarını bildiğim için.benim için en uygunu gerçekten tüp bebek.yoksa bu adet düzensizlikleriyle ve bu sperm sayılarıyla olması mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…