bu gün koptum kızlar aranızdan. nasıl bir gündür anlamadım. gece kabuslarla uyandım. hala etkisindeyim. burnumdan soluyorum resmen. kendime gelemedim. sinirlerim inanılmaz bozuk. herşey üstüme üstüme geliyo sanki. sığamıyorum hiçbiryere. çığlık atasım, kendimi kaybedesim var nedense. nisancım çok özürdilerim. ben katkı da bulunamadım dualarına.
Estağfirullah canım ne demek.Hayırdır ya niye böyle oldun?Sıkma kendini...Varsa sıkıntın paylaşalım canım ya...
ne güzel bir dua bu böyle tüm kalbimle aminnnnnn diyorum.canım inş.sorunu çözebilmişsindir.50 de ben okuyabildim...
İşle ilgili bi sıkıntım var.Canım sıkkın.Eşimin çözeceği bir durum ama kendisine ulaşamıyorum...Poffffff....
Neyse...
Hepinize hayırlı akşamlar....Benim için harcamış olduğunuz nefesin karşılığını Rabbim size hayırlı-sağlıklı evlat(lar) olarak versin....
sanıyorum evde sıkıntıdan oluyor bu düşünceler gelgitler.farklı uğraşlar bulup kafayı dağıtmak en güzeli.ben bu ara saç bakımı konusuna taktım bakım kürleri falan yapıyorum. mutlaka kafa dağıtmak lazım.Ve sanıyorum tedavi sürecinide çevremizdekilerle paylaşmamakta önemli bu şekilde meraklı sorulara maruz kalmıyorsun.kafam çok karışık. bir gün başka, birgün başka düşünüyorum. bir gün mutluyum sonra mutsuz. bir inanıyorum, bir umutsuz ooluyorum. psikolojim çöktü resmen. hele bugün daha bi fenayım. bu kadar umut doluyken sizi de huzursuz etmek istemiyorum. hayatım çok düzensiz. 1,5 ay önce sırf tedavi için işi bıraktım. evde olmaya alışamadım. uyku problemi başladı. sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum. biliyorum kendime eziyet ediyorum ama kendimi iyileştiremiyorum bir türlü. zaman geçmek bilmiyo. ooooooooooffffffffffffffff.
içimi dökesim varmış nisancım. çok sağol.
canım merkez konusu mu .ailenin söylediği yerle görüşebilirsiniz belki orasıda içinize yatacak ama bu kadar önemli bir konuda kararı size bırakmaları gerekiyor ailenin.neden böyle ısrarcılar anlamadım:44:ben de oyle kotuyum kı ne annemle ne babamla ne valıdemle konusasım var delı gbıydım bugun resmen dua okuyamadım benı affedın
ewest canım ne yaptın tahlil yaptırmadın mı hala düştümü acaba düşsede tedaviye başlasan
kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..
Arkadaşlar müsadenizle nisan'dan sonra dilhusar arkadaşımıza okuyalım istiyorum çok zor bir süreç geçiriyor.ve maddi olarakta 20 bin tl.ye yakın masrafı oldu Diliyorumki rabbim mükafatını versin inşalalh.dualarınızda lütfen bu dostumuzuda unutmayalım.
Allah razı olsun.
kızlar nerelerdesiniz yaffffff tabi kocişlerinizle hafta sonu tatili oh ne ala biz çalışakkkkkkkkkkkkkkk
sanıyorum evde sıkıntıdan oluyor bu düşünceler gelgitler.farklı uğraşlar bulup kafayı dağıtmak en güzeli.ben bu ara saç bakımı konusuna taktım bakım kürleri falan yapıyorum. mutlaka kafa dağıtmak lazım.Ve sanıyorum tedavi sürecinide çevremizdekilerle paylaşmamakta önemli bu şekilde meraklı sorulara maruz kalmıyorsun.
kafam çok karışık. bir gün başka, birgün başka düşünüyorum. bir gün mutluyum sonra mutsuz. bir inanıyorum, bir umutsuz ooluyorum. psikolojim çöktü resmen. hele bugün daha bi fenayım. bu kadar umut doluyken sizi de huzursuz etmek istemiyorum. hayatım çok düzensiz. 1,5 ay önce sırf tedavi için işi bıraktım. evde olmaya alışamadım. uyku problemi başladı. sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum. biliyorum kendime eziyet ediyorum ama kendimi iyileştiremiyorum bir türlü. zaman geçmek bilmiyo. ooooooooooffffffffffffffff.
içimi dökesim varmış nisancım. çok sağol.
Arkadaşlar nisan arkadaşımızın 150 kaldı yarın biter inşallah.sonrasında okuyacağımız arkadaşları yazayım yarın giremeyebilirim çünkü.
nisan bitince
1-dilhusar
2-ewest
siz okuduklarınızı yazın buraya ben akşam gelip düzenlerim listeyi.gerçi hafta sonu bilmiyorum nasıl olu
Canım ben kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bebeğin sinir sistemin sağlıklı gelişimi için kullanılıyor
Ben kullanıyorum, ama önceki tedvimde vermemişti doktor. Bun sefer hem folik asit, hem elevit hemde b12 iğneleri oluyorum.
bende kullanmak daha iyi olur diyorum ama dr. önermeyincede kendi kendime başlamakta kararsız kaldım..
elevit hamile olunca başlıyolar folicte ilk 3 ay kullanılıyo hamilelikte diye biliyorum..neyse bakalım..başlarım olmazsa..teşekkür ederim kızlar ..
Çalışmaya alışık olunca evde olmaya alışmak zor tabi, mutlaka kendine oyalanacak birşeyler bulman lazım, bu süreç senin için böyle stresli geçmemeli , biz huzursuz. olmayız psikolojin kötüykenn bizlerle paylaşki birbirimize destek olalım. Burda kendini iyi hissediyor insan, sende iyi ol ve hep umutlu ol arkadaşım.. Sevgiler.
50 de ben okuyabildim...
İşle ilgili bi sıkıntım var.Canım sıkkın.Eşimin çözeceği bir durum ama kendisine ulaşamıyorum...Poffffff....
Neyse...
Hepinize hayırlı akşamlar....Benim için harcamış olduğunuz nefesin karşılığını Rabbim size hayırlı-sağlıklı evlat(lar) olarak versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?