2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

50 de ben okuyabildim...
İşle ilgili bi sıkıntım var.Canım sıkkın.Eşimin çözeceği bir durum ama kendisine ulaşamıyorum...Poffffff....
Neyse...
Hepinize hayırlı akşamlar....Benim için harcamış olduğunuz nefesin karşılığını Rabbim size hayırlı-sağlıklı evlat(lar) olarak versin....

bu gün koptum kızlar aranızdan. nasıl bir gündür anlamadım. gece kabuslarla uyandım. hala etkisindeyim. burnumdan soluyorum resmen. kendime gelemedim. sinirlerim inanılmaz bozuk. herşey üstüme üstüme geliyo sanki. sığamıyorum hiçbiryere. çığlık atasım, kendimi kaybedesim var nedense. nisancım çok özürdilerim. ben katkı da bulunamadım dualarına.

Estağfirullah canım ne demek.Hayırdır ya niye böyle oldun?Sıkma kendini...Varsa sıkıntın paylaşalım canım ya...

Estağfirullah canım ne demek.Hayırdır ya niye böyle oldun?Sıkma kendini...Varsa sıkıntın paylaşalım canım ya...

kafam çok karışık. bir gün başka, birgün başka düşünüyorum. bir gün mutluyum sonra mutsuz. bir inanıyorum, bir umutsuz ooluyorum. psikolojim çöktü resmen. hele bugün daha bi fenayım. bu kadar umut doluyken sizi de huzursuz etmek istemiyorum. hayatım çok düzensiz. 1,5 ay önce sırf tedavi için işi bıraktım. evde olmaya alışamadım. uyku problemi başladı. sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum. biliyorum kendime eziyet ediyorum ama kendimi iyileştiremiyorum bir türlü. zaman geçmek bilmiyo. ooooooooooffffffffffffffff.
içimi dökesim varmış nisancım. çok sağol.

ben de oyle kotuyum kı ne annemle ne babamla ne valıdemle konusasım var delı gbıydım bugun resmen dua okuyamadım benı affedın

ne güzel bir dua bu böyle tüm kalbimle aminnnnnn diyorum.canım inş.sorunu çözebilmişsindir.

sanıyorum evde sıkıntıdan oluyor bu düşünceler gelgitler.farklı uğraşlar bulup kafayı dağıtmak en güzeli.ben bu ara saç bakımı konusuna taktım bakım kürleri falan yapıyorum. mutlaka kafa dağıtmak lazım.Ve sanıyorum tedavi sürecinide çevremizdekilerle paylaşmamakta önemli bu şekilde meraklı sorulara maruz kalmıyorsun.

ben de oyle kotuyum kı ne annemle ne babamla ne valıdemle konusasım var delı gbıydım bugun resmen dua okuyamadım benı affedın
canım merkez konusu mu .ailenin söylediği yerle görüşebilirsiniz belki orasıda içinize yatacak ama bu kadar önemli bir konuda kararı size bırakmaları gerekiyor ailenin.neden böyle ısrarcılar anlamadım:44:

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-
nil_alp:50-Okundu
kareka:100-okundu-
avci82:200-okuyor:44:
nisan:50-okundu

Kalan:150

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
kızlaar siz folic asit kullanıyomusunuz dr. unuz önerdimi?normalde gebelik öncesi 3 ay kadar kullandırıyomuş bazı dr. lar benimki bişey demedi bende sormadım.sizi kullanıyomusunuz merak ettim..

Ben kullanıyorum, ama önceki tedvimde vermemişti doktor. Bun sefer hem folik asit, hem elevit hemde b12 iğneleri oluyorum.

Arkadaşlar nisan arkadaşımızın 150 kaldı yarın biter inşallah.sonrasında okuyacağımız arkadaşları yazayım yarın giremeyebilirim çünkü.

nisan bitince

1-dilhusar
2-ewest

siz okuduklarınızı yazın buraya ben akşam gelip düzenlerim listeyi.gerçi hafta sonu bilmiyorum nasıl olu

ben de deniyorum aslında mesela yeğenleri me şapka atkı falan yapıyorum. sizin vesilenizle dua falan okuyorum. hala eğitimim devam ediyo ders falan çalışıyorum. günlerimi dolduruyorum aslında ama birşeyler eksik kalıyo sanki. en ufak bi etki de ortaya çıkıyo. hayatım alt üst oluyo. annem ve ablamdan başka kimseyle paylaşmadım bu tedavi konusunu yani. o konuda kafam rahat. soran burnunu sokan yokk. ama öyle bir an geliyoki eminim hepimizin yaşadığı. bir an herşeyimi kaybetmiş ve çırpınırken daha da batıyomuşum gibi hissediyorum kendimi.

Çalışmaya alışık olunca evde olmaya alışmak zor tabi, mutlaka kendine oyalanacak birşeyler bulman lazım, bu süreç senin için böyle stresli geçmemeli , biz huzursuz. olmayız psikolojin kötüykenn bizlerle paylaşki birbirimize destek olalım. Burda kendini iyi hissediyor insan, sende iyi ol ve hep umutlu ol arkadaşım.. Sevgiler.

Nisan Arkadaşım için 100 okudum.. Dilhusar arkadaşım için de yarın 100 okurum okundu olarak yazabilirsin yarın siteye giremeyebilirim..

Canım ben kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bebeğin sinir sistemin sağlıklı gelişimi için kullanılıyor

bende kullanmak daha iyi olur diyorum ama dr. önermeyincede kendi kendime başlamakta kararsız kaldım..

Ben kullanıyorum, ama önceki tedvimde vermemişti doktor. Bun sefer hem folik asit, hem elevit hemde b12 iğneleri oluyorum.

elevit hamile olunca başlıyolar folicte ilk 3 ay kullanılıyo hamilelikte diye biliyorum..neyse bakalım..başlarım olmazsa..teşekkür ederim kızlar ..

bana doktorum tedaviye başlamadan hemen önce vermişti folikasit ve coraspini. denemeler başarısız olunca keseyimmi diye sordum hayır bir dahaki tedaviye kadar folikasit ve coraspine devam etmemi bunlara ek olarak birde günde 2 kere balık yağı içmemi istedi.. folikasidin bir zararı yok canım hamile bile olsan kullanmanı tavsiye ediyor doktorlar.. bebeğin beyin gelişimi için çok önemli diye biliyorum..

teşekkür ederim canım sırdaşlarım bi siz varsınız zaten. psikolojim çok dengesiz. 21 mayıstaki kontrolde herşey daha bir yerine oturacak ama zaman geçmiyo. bakalım anlımıza ne yazılmış. tüp bebek tedavisi de çok korkutuyo beni. desteklerinizle aşıcam bütün bunları.

amin canım inşallah hepimiize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…