2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım olur arada böyle hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inan ama kendini frenle biliyosun psiklojimizde hamile kalmamızı etkiliyor allah yardımcın olsun ben burada yazarken inan bana daha rahatım çünkü hepimizin derdi ortak öptümmm dinleme kendini fazla

canım ben okudum

dun gece nısan arkadasım ıcın uyumadan 100 tane okudum allahım kabul etsın ınsallah.esımle konustuk aıle buyuklerıe haber vermeden 2. dememızı yapıcaz ıvı de yapıcaz yıne ımsı teknıgı varsın olmasın bana su ımsı teknıgı sıze uygulanacak mı yazar mısınız?olmazsa ne yaparım nerelere gıderım bılemıyorum ama moral olarak resmen coktum anneme bu ıs bızı ılgılendırıyo kapayalım konuyu dedım hayır dyo sen o kdr ıgne ılac yuklenıyosun senın saglıgın benı de ılgılendırıyo dıyobiz erteledık dedım ekıme kasıma ohh dıo ya cok sevındım dıyo 3 ay cok kısa bı zaman drlar paranızı almak ıcın boyle yapıyolar dıyo valla tıkıycam kulaklarımı aynen bıldıımı okycam

canım allah yardımcın olsun. verdiğin karar desteklenmeyince insan daha bi kötü oluyo. kendini sıkma fazla. sonuçta önemli olan senin ne hissettiğin. kendini nerde mutlu gördüğün. iyi olnuş annenlere erteledik demeniz. en azından bir süre soru soranda olmaz. yolun açık olsun canım. rabbim yardımcımız olsun.

kimseye bu konudan bahsetmediğim için sizinle dertleşmek ilaç gibi geliyo. bu gün iyiyim. galiba tedavi öncesi psikolojik bunalım yaşıyorum. rabbim hepimize yardım etsin.

evt cnm aynen ole en azından ıyısıyle kotusuyle sonuc bızı etklıleyecek...kendı kendıme aglarım artık sıze sarılırım...Allah hepımızın yardımcısı olsun....

Allahım ne kadar tanıdık duygular bunlar ya...
sankı tum mesajları aynı kisi yazıyo gıbı ...
herkes mı aynı problemlerı yasıyo ...
ne kadar aynıyız.....................

evt cnm aynen ole en azından ıyısıyle kotusuyle sonuc bızı etklıleyecek...kendı kendıme aglarım artık sıze sarılırım...Allah hepımızın yardımcısı olsun....

aaaaaaaaa olmaz öyle şimdiden ağlamaya şartlama kendini. en doğru kararı alacaksınız ve rabbimin izniyle miniğinizi de kucağınıza alacaksınız. inşalah hepimiz.

arkadaşlar allah razı olsun.bu süreçte eylülün 16 sından beri maddi ve manevi yıprandım.ve doktorum %15 şans veriyo iyice moralim azaldı.ne yapacağımı bilemiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.

arkadaşlar allah razı olsun.bu süreçte eylülün 16 sından beri maddi ve manevi yıprandım.ve doktorum %15 şans veriyo iyice moralim azaldı.ne yapacağımı bilemiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.

canım emin ol burdaki herkesin durumu aynı hepiimiz yıprandık bizede yüzde yüz hamile kalırsın demiyo hiç bir doktor sen hiç bir şeyi kafaya takma yeter ki yaradanım ol desin olmayacak hiç bir şey olmaz sadece buna inan rabbim yardımcın olsun tedaviye başlamayı düşünüyomusun

ben tedaviye eylül ayında başladım.ocak ayında yumurta toplandı embiryolar donduruldu.mart ayında yumurta toplandı embriyolar donduruldu.bu ay tekrar başlıcam kısmet bakalım.sonra hepsine pgt yapılacak.eşimde genetik sorun var benim..ilk denememdde de tutmuştu ama düştüler çünkü kromozomlarında eşimin sorun var bu sefer 9 tane donmuş embriyo var.şimdide toplanacak allahın izniyle sağlıklı çıkar da transfer olur.eğer sağlıklı çıkmazsa transfer olmıcak.bana çok dua edin arkadaşlar.

bütün dualarımız seninle olsun canım. sen rabbime sığın. ondan dile. sabret. inşallah yüzün tez zamanda güler. canını sıkma. ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur canım.

Nazeyse karar tabıkı senın kararın elbette kımseyı ılgılendırmez.Bende senın gıbı basta soylememıstım ama buda bende buyuk stres olmustu,sımdı duyacaklar ıste dıye,ayrıca 2 tedavı arsında 3 ay bencede dogru bı secım degıl bızde ılkını kaybettıgımızde doktorumuz hemen 2 ay sonra deneyelım dedı daha sonra baska bır doktora gıttık ve kesınlıkle onermedı enaz bı bes ay gecsın hem vucut hem psıkolojı hazırlansın cunku negatıf olursa ıkıncı bı yıkım arka arkaya ınsanı daha cok yıpratıyo.baska bı tup bebek yaptıran arkadasımızda aynısını soylemıstı, bızde onun uzerıne bı 5 ay bekledık ve yenı dusunuyoruz dogruda yapmısız gercekten sımdı yenı bı tedavıye hazır hıssedıyoruz....

Canım dualarımız senınle ınsallah saglıklı olucak ve transverın gerceklesecek

Ben 50 daha okudum, ekleyebirsin... Bu akşam biraz daha devam ederim herhal, haberdar ederim..

Canım 50 daha okudum toplam 100 okudum Nisanınkı BİTTİ Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…