bu gün koptum kızlar aranızdan. nasıl bir gündür anlamadım. gece kabuslarla uyandım. hala etkisindeyim. burnumdan soluyorum resmen. kendime gelemedim. sinirlerim inanılmaz bozuk. herşey üstüme üstüme geliyo sanki. sığamıyorum hiçbiryere. çığlık atasım, kendimi kaybedesim var nedense. nisancım çok özürdilerim. ben katkı da bulunamadım dualarına.
ben de oyle kotuyum kı ne annemle ne babamla ne valıdemle konusasım var delı gbıydım bugun resmen dua okuyamadım benı affedın
canım bugün bitti ilacım, salı günü bir tersik olmazsa yaptırıcam testi, inşallah düşmüştür ...
Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Toplam :1.000
DearMother:100-okundu-
ewest:50-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okunuyor:44:
yabangülü18:100-okundu-
nil_alp:50-Okundu
kareka:100-okundu-
avci82:200-okuyor:44:
nisan:50-okundu
Kalan:150
not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.
dun gece nısan arkadasım ıcın uyumadan 100 tane okudum allahım kabul etsın ınsallah.esımle konustuk aıle buyuklerıe haber vermeden 2. dememızı yapıcaz ıvı de yapıcaz yıne ımsı teknıgı varsın olmasın bana su ımsı teknıgı sıze uygulanacak mı yazar mısınız?olmazsa ne yaparım nerelere gıderım bılemıyorum ama moral olarak resmen coktum anneme bu ıs bızı ılgılendırıyo kapayalım konuyu dedım hayır dyo sen o kdr ıgne ılac yuklenıyosun senın saglıgın benı de ılgılendırıyo dıyobiz erteledık dedım ekıme kasıma ohh dıo ya cok sevındım dıyo 3 ay cok kısa bı zaman drlar paranızı almak ıcın boyle yapıyolar dıyo valla tıkıycam kulaklarımı aynen bıldıımı okycam
canım olur arada böyle hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inan ama kendini frenle biliyosun psiklojimizde hamile kalmamızı etkiliyor allah yardımcın olsun ben burada yazarken inan bana daha rahatım çünkü hepimizin derdi ortak öptümmm dinleme kendini fazla
canım allah yardımcın olsun. verdiğin karar desteklenmeyince insan daha bi kötü oluyo. kendini sıkma fazla. sonuçta önemli olan senin ne hissettiğin. kendini nerde mutlu gördüğün. iyi olnuş annenlere erteledik demeniz. en azından bir süre soru soranda olmaz. yolun açık olsun canım. rabbim yardımcımız olsun.
ben de deniyorum aslında mesela yeğenleri me şapka atkı falan yapıyorum. sizin vesilenizle dua falan okuyorum. hala eğitimim devam ediyo ders falan çalışıyorum. günlerimi dolduruyorum aslında ama birşeyler eksik kalıyo sanki. en ufak bi etki de ortaya çıkıyo. hayatım alt üst oluyo. annem ve ablamdan başka kimseyle paylaşmadım bu tedavi konusunu yani. o konuda kafam rahat. soran burnunu sokan yokk. ama öyle bir an geliyoki eminim hepimizin yaşadığı. bir an herşeyimi kaybetmiş ve çırpınırken daha da batıyomuşum gibi hissediyorum kendimi.
evt cnm aynen ole en azından ıyısıyle kotusuyle sonuc bızı etklıleyecek...kendı kendıme aglarım artık sıze sarılırım...Allah hepımızın yardımcısı olsun....
Allahım ne kadar tanıdık duygular bunlar ya...
sankı tum mesajları aynı kisi yazıyo gıbı ...
herkes mı aynı problemlerı yasıyo ...
ne kadar aynıyız.....................
arkadaşlar allah razı olsun.bu süreçte eylülün 16 sından beri maddi ve manevi yıprandım.ve doktorum %15 şans veriyo iyice moralim azaldı.ne yapacağımı bilemiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.
canım emin ol burdaki herkesin durumu aynı hepiimiz yıprandık bizede yüzde yüz hamile kalırsın demiyo hiç bir doktor sen hiç bir şeyi kafaya takma yeter ki yaradanım ol desin olmayacak hiç bir şey olmaz sadece buna inan rabbim yardımcın olsun tedaviye başlamayı düşünüyomusun
ben tedaviye eylül ayında başladım.ocak ayında yumurta toplandı embiryolar donduruldu.mart ayında yumurta toplandı embriyolar donduruldu.bu ay tekrar başlıcam kısmet bakalım.sonra hepsine pgt yapılacak.eşimde genetik sorun var benim..ilk denememdde de tutmuştu ama düştüler çünkü kromozomlarında eşimin sorun var bu sefer 9 tane donmuş embriyo var.şimdide toplanacak allahın izniyle sağlıklı çıkar da transfer olur.eğer sağlıklı çıkmazsa transfer olmıcak.bana çok dua edin arkadaşlar.
dun gece nısan arkadasım ıcın uyumadan 100 tane okudum allahım kabul etsın ınsallah.esımle konustuk aıle buyuklerıe haber vermeden 2. dememızı yapıcaz ıvı de yapıcaz yıne ımsı teknıgı varsın olmasın bana su ımsı teknıgı sıze uygulanacak mı yazar mısınız?olmazsa ne yaparım nerelere gıderım bılemıyorum ama moral olarak resmen coktum anneme bu ıs bızı ılgılendırıyo kapayalım konuyu dedım hayır dyo sen o kdr ıgne ılac yuklenıyosun senın saglıgın benı de ılgılendırıyo dıyobiz erteledık dedım ekıme kasıma ohh dıo ya cok sevındım dıyo 3 ay cok kısa bı zaman drlar paranızı almak ıcın boyle yapıyolar dıyo valla tıkıycam kulaklarımı aynen bıldıımı okycam
ben tedaviye eylül ayında başladım.ocak ayında yumurta toplandı embiryolar donduruldu.mart ayında yumurta toplandı embriyolar donduruldu.bu ay tekrar başlıcam kısmet bakalım.sonra hepsine pgt yapılacak.eşimde genetik sorun var benim..ilk denememdde de tutmuştu ama düştüler çünkü kromozomlarında eşimin sorun var bu sefer 9 tane donmuş embriyo var.şimdide toplanacak allahın izniyle sağlıklı çıkar da transfer olur.eğer sağlıklı çıkmazsa transfer olmıcak.bana çok dua edin arkadaşlar.
Arkadaşlar nisan arkadaşımızın 150 kaldı yarın biter inşallah.sonrasında okuyacağımız arkadaşları yazayım yarın giremeyebilirim çünkü.
nisan bitince
1-dilhusar
2-ewest
siz okuduklarınızı yazın buraya ben akşam gelip düzenlerim listeyi.gerçi hafta sonu bilmiyorum nasıl olu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?