2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm 3 ay dıyo ama butun uzmanlar ya benım sabrım kalmadı bırıcık olmazsa bırakırım 1 sene kdr ama suan bu bebegı sıddetle arzuluyorum.. yanı vucudum hazır olsun bıdahakı sefer de yıkım olursa ne yapıyım kı yapabılecegım bır sey olmaz ama suan ıs hayatımı bu bebek ıcın ertelıyorum sırf yatayım dınleneyım dıye yanı hamıle kalayım sonra baslıycam calısmaya...bakalım hayırlısı ya...

Hayırlısı diyelim ozaman kucagında mini mini bebişlerle dolsun biran önce dualarımız senınle...

Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Toplam :1.000

DearMother:100-okundu-
ewest:100-Okundu-
asgok:100-Okundu-
castamo:100-okundu
yabangülü18:100-okundu-
nil_alp:50-Okundu
kareka:100-okundu-
avci82:200-okuyor:44:
nisan:50-okundu
tülayss:100-okundu
biricik38:100-okundu
nazayse:100-okundu

not:nazayşe arkadaşımız her gün 1000 okuyor ve tüm arkadaşlarımıza armağan ediyor Allah kabul etsin.

Arkadaşlar RABBİM 1 DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUN HEPİNİZİN MURADINI VERSİN İNŞ.AMİN

Nisan arkadaşımıza 100 tane fazla okunmuş oldu onun niyetine okunduğu için sıradaki arkadaşa aktarmıyorum.RABBİM hepinizin yüzünü güldürsün inş.Ağzınıza yüreğinize sağlık.

Son düzenleme:
bunun için buradayız canım benim birlikte herşey çok daha güzel olacak inş.

amin canım inşallah hepimiize nasip etsin
amin inş.

bencede en güzeli bu olacak çünkü üzerünizdei baskı kalkmış olacak.RABBİM hayırlısını nasip etsin inş.

arkadaşlar allah razı olsun.bu süreçte eylülün 16 sından beri maddi ve manevi yıprandım.ve doktorum %15 şans veriyo iyice moralim azaldı.ne yapacağımı bilemiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.

canım RABBİM eşine şifa versin sağlıkla embriyolar bulunsun transfer edilenin dışında dondurulacaklarda olsun inşallah.herkesin hayattaki imtihanı başka başka şükürki tedaviler ilerledi artık sorunlar aşılabiliyor bak genetik araştırma var en iyi embriyolar bulunacak lütfen içini ferah tut.buradaki tüm arkadaşlarımın da duaları seninle.

iyi haberlerini bekliyor olacağım.seni listeye ekleyorum cnm.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

Arkadaşlar az önce beklenen reglimi oldum o yüzden ne yazıkki önümüzdeki 10 gün dualarınıza katılamayacağım fakat bilmenizi isterimki sürekli dualarımda olacaksınız.İnanın reglimi gördüğümde düşündüğüm ilk şey sizin duanıza eşlik edemeyecek olmam oldu.Hakkınızı helal edin.

Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..

cnm drunla bı gorus ıstersen ne dıyecek ona gore tedavıne bı yon verırsınız panık yapma allah yardımcın olsun...

kızlar günaydın hafta sonundan çıktık yine iş başı

bakıyorum herkes karamsar ya atın üstünüzden bu korkuları karamsarlıkları
bakın ilk başta bizde kimseye demedik hele eşim aman bir utanıyordu ki aşılamada sonra tüp bebek oda olmadı şimdi ikinci olacak inş. herkes biliyor ya komşularımdan tutun akrabalarıma kadar sadece eşimin akrabaları bilmiyor benim amcam yegenlerim biliyorlar eşim niye saklıyoruz ya ayıp mı hırsızlıkmı yapıyoruz dedi şimdi o kadar rahatız ki düşünün birde destek oluyorlr
önceleri 3 yıl oldu bebek yokmu diyenler hayırlısıyla tedavi ne zman diyorlar buda bana sevinç veriyor

nazayse 3 ay uzun bir süre degil dr lar genelde 2 3 diyorlar zaten tekrarlama açısından
turtim ignenin havasını al canım yoksa kabarcık olur ben hiç zorlanmamıştım ayakta kendim iki dakikada vuruyordum

sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

tülayss:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:
ben 100 okurum canım.. fazla okuyabilirsem de haberdar ederim..
Allah kabul etsin cnm.
canım dr.unu arayıp durumunu bildirmen gerekiyor canım o seni yönlendirir.

günaydın giz
tedavi sürecini paylaşmak yada paylaşmamak tamamen kişinin kendi tercihi kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davranmalı.tabiki bu çok doğal bri süreç ama ben kimseyle paylaşmadım çünkü kendimi böyle daha iyi hissediyorum.

RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin.

günaydın haziran temmuz ayının güzel anne adayları
gönlünüzce geçecek bir gün ve hafta diliyorum .

hafta sonunuz nasıl geçti neler yaptınız bakalım.biz akraba ziyaretleri yaptık havada güzeldi iyi geldi bana.

Bende çok fazla paylaşmayanlardanım, çünkü durmadan insanların soru sormaları beni daha çok stres ediyor. Paylaştıklarımda bunu bildiği için kimse bir şey sormuyor, ancak ben bilgi verirsem öğreniyorlar. Ama mesela bir arkadaşım bindiği taksi şöforü ile bile paylaşmıştı, bu tamamen herkesin kendini nasıl rahat hissettiğiyle ilgili yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…