Nazeyse karar tabıkı senın kararın elbette kımseyı ılgılendırmez.Bende senın gıbı basta soylememıstım ama buda bende buyuk stres olmustu,sımdı duyacaklar ıste dıye,ayrıca 2 tedavı arsında 3 ay bencede dogru bı secım degıl bızde ılkını kaybettıgımızde doktorumuz hemen 2 ay sonra deneyelım dedı daha sonra baska bır doktora gıttık ve kesınlıkle onermedı enaz bı bes ay gecsın hem vucut hem psıkolojı hazırlansın cunku negatıf olursa ıkıncı bı yıkım arka arkaya ınsanı daha cok yıpratıyo.baska bı tup bebek yaptıran arkadasımızda aynısını soylemıstı, bızde onun uzerıne bı 5 ay bekledık ve yenı dusunuyoruz dogruda yapmısız gercekten sımdı yenı bı tedavıye hazır hıssedıyoruz....
cnm 3 ay dıyo ama butun uzmanlar ya benım sabrım kalmadı bırıcık olmazsa bırakırım 1 sene kdr ama suan bu bebegı sıddetle arzuluyorum..yanı vucudum hazır olsun bıdahakı sefer de yıkım olursa ne yapıyım kı yapabılecegım bır sey olmaz ama suan ıs hayatımı bu bebek ıcın ertelıyorum sırf yatayım dınleneyım dıye yanı hamıle kalayım sonra baslıycam calısmaya...bakalım hayırlısı ya...
bunun için buradayız canım benim birlikte herşey çok daha güzel olacak inş.teşekkür ederim canım sırdaşlarım bi siz varsınız zaten. psikolojim çok dengesiz. 21 mayıstaki kontrolde herşey daha bir yerine oturacak ama zaman geçmiyo. bakalım anlımıza ne yazılmış. tüp bebek tedavisi de çok korkutuyo beni. desteklerinizle aşıcam bütün bunları.
amin inş.amin canım inşallah hepimiize nasip etsin
bencede en güzeli bu olacak çünkü üzerünizdei baskı kalkmış olacak.RABBİM hayırlısını nasip etsin inş.dun gece nısan arkadasım ıcın uyumadan 100 tane okudum allahım kabul etsın ınsallah.esımle konustuk aıle buyuklerıe haber vermeden 2. dememızı yapıcaz ıvı de yapıcaz yıne ımsı teknıgı varsın olmasın bana su ımsı teknıgı sıze uygulanacak mı yazar mısınız?olmazsa ne yaparım nerelere gıderım bılemıyorum ama moral olarak resmen coktum anneme bu ıs bızı ılgılendırıyo kapayalım konuyu dedım hayır dyo sen o kdr ıgne ılac yuklenıyosun senın saglıgın benı de ılgılendırıyo dıyobiz erteledık dedım ekıme kasıma ohh dıo ya cok sevındım dıyo 3 ay cok kısa bı zaman drlar paranızı almak ıcın boyle yapıyolar dıyo valla tıkıycam kulaklarımı aynen bıldıımı okycam
arkadaşlar allah razı olsun.bu süreçte eylülün 16 sından beri maddi ve manevi yıprandım.ve doktorum %15 şans veriyo iyice moralim azaldı.ne yapacağımı bilemiyorum.allah yar ve yardımcımız olsun.
canım RABBİM eşine şifa versin sağlıkla embriyolar bulunsun transfer edilenin dışında dondurulacaklarda olsun inşallah.herkesin hayattaki imtihanı başka başka şükürki tedaviler ilerledi artık sorunlar aşılabiliyor bak genetik araştırma var en iyi embriyolar bulunacak lütfen içini ferah tut.buradaki tüm arkadaşlarımın da duaları seninle.ben tedaviye eylül ayında başladım.ocak ayında yumurta toplandı embiryolar donduruldu.mart ayında yumurta toplandı embriyolar donduruldu.bu ay tekrar başlıcam kısmet bakalım.sonra hepsine pgt yapılacak.eşimde genetik sorun var benim..ilk denememdde de tutmuştu ama düştüler çünkü kromozomlarında eşimin sorun var bu sefer 9 tane donmuş embriyo var.şimdide toplanacak allahın izniyle sağlıklı çıkar da transfer olur.eğer sağlıklı çıkmazsa transfer olmıcak.bana çok dua edin arkadaşlar.
sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..
cnm drunla bı gorus ıstersen ne dıyecek ona gore tedavıne bı yon verırsınız panık yapma allah yardımcın olsun...
Çarşamba gününe kdr beklicem hala devam ederse aramayı düşünüyorum canım.. Umarım tedavi süresini etkilemez...
Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..[/QUOTE
bazı kişilere doğum kontrol hapları bu tarz etki edebiliyor. bende bir aralar yasmin değil ama başka bir hap kullanmıştım banada yapmıştı il ay sadece 8 gün temiz gezmiştim sanırım.. bence bir an önce doktorunu ara bekleme çarşambayı falan. iğne vurduğun yerin şişmesinin sebebi enjektörün havasını almamış olabilirsin.. kasıkların ağrıması ve şişkinlik iğnelere ilk başladığın zamanlar oluyor canım sonlara doğru geçiyor. birşey sorucam senin iğne dediğin lucrin mi?
Allah kabul etsin cnm.ben 100 okurum canım.. fazla okuyabilirsem de haberdar ederim..
canım dr.unu arayıp durumunu bildirmen gerekiyor canım o seni yönlendirir.Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..
günaydın giz
tedavi sürecini paylaşmak yada paylaşmamak tamamen kişinin kendi tercihi kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davranmalı.tabiki bu çok doğal bri süreç ama ben kimseyle paylaşmadım çünkü kendimi böyle daha iyi hissediyorum.
RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?