2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ben de güzel bir pazar geçirdim. Zaten hava iyi oldu mu benim direkt enerjim artıyor. Sabah kocamla balkonda uzuuuuunnnn bir kahvaltı , sonrada kahve keyfi, öğleden sonra da biraz çarşıda dolandık, sonrada sahilde balık keyfi, akşam da ütü (bu arada ben ütü yapmayı çok severim)...

Ama arkadaşlardan bazıları pek moralsiz ve umutsuz.. Yapmayın kızlar, biliyorsunuz bu tedavilerde en önemli şeylerden biri yüksel moral ve enerji. Enerjinizin düşmesine izin vermeyin. Baktınız kötü düşünceler sarıyor sizi, kendinizi iyi hissettiğiniz birşeyler yapın hemen. Uzaklaşın sizi saran kötü düşüncelerden.

ewest maşallahın var bu enerji böyle ya
ben daha kahvaltı yapamadım işleren yogun uykusuz ne güzel gezşmiş sin temzi hava almışsın oh valla

kızlar söyleyip söylemem tabiki terih meselesi ben kendimi böyle rahat hissediyorum işte
ya zaman geldikçe heyecan basıyor az kaldı kızlar haftya perşembe karar aldık gidiyoruz dr bakalım hakkımda ne hayırlısıyla onu versin

ya birşey soracagım tedaviden kalma lucrin kullanabiliyormuyuz acama bende kalmıştı proget. igne ve çatlatma ignesi eger olumlu olsaydı verecektim başkalarına ama olmadı işte

50 tane okudum, okumaya devam, bitirdikçe yazarım (RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin)

ben 100 taneyi bitirdim allah arkadaşımızın gönlüne göre versin inş...

pek keyifli bir gün geçmiş maaşallah.

kesinlikle sana katılıyorum canım moral motivasyon çok çok önemli.bu bir hastalık ve şükür ki tedavisi var öyle düşünmek gerekiyor.Günlük hayatımızı çok fazla etkilememeli bu durum hayattan her şekilde keyif almayı bilmeliyiz.böyle olmazsa hem biz hemde yakın çevremiz mutsuz olur inanın buna hiç gerek yok.zaten hayat zor sizi bilmiyorum ama ben kendi adıma böyle düşünüyorum dahada zorlantırmaya hiç gerek yok.insanız mutlaka dönem dönem umudumuzun zayıfladığı kendimizi daha güçsüz hissettiğimiz zamanlar oluyor o zamanlardada duaya sığınacağız mükafatını alacağız inşallah.

ben tüm dostlarımızı çok güzel bir sürecin beklediğini biliyorum tablo şenlenecek lütfen bunun için çabalayalım buradan birbirimize pozitif enerjiler gönderelim dualarla beraber.

bizde tedavi için kredi çektik yani maddi açıdan öyle defalarca denemek gibi bir şansımız yok ama biz elimizden geleni yapıyoruz RABBİMden isitiyoruz.ondan gelen herşeyede razıyız fakat hayırlısı neyse onu diliyoruz istiyoruz.

sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

tülayss:100-okunuyor:44:
ewest:50-okundu:
asgok:100-okundu

kalan:750

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Arkadaşlar tedaviye başlama tarihlerini net yazdırınki bana dua sırasında doğru ilerleyebilelim.

Ben yarın cd56 testimi yaptırıcam, eğer sonuç düşmüş çıkarsa , bu ay olacağım regl de başlıayacağız. Oda 20-21 gibi olacak herhalde :

cnm cok zorluyo benı 1000 tane okumak ıı yaptın cıkarmakla bugun arkadasa benım ıcın 100 yaz cnm.aksama bıtınce solerım.

Ben yarın cd56 testimi yaptırıcam, eğer sonuç düşmüş çıkarsa , bu ay olacağım regl de başlıayacağız. Oda 20-21 gibi olacak herhalde :

inş.düşmüştür canım benimle beraber o zman kısa protokkol olur inş. ya fazla beklemek istemiyorum
gerçi devlette işler uzun sürer özelde hemen başalamıştım hayırlısını versin yaradanım

Ben 50 daha okudum . Allah kabul etsin.

yaşasın tedaviler çoğalıyor maaşallah inşalalh düşmüştür canım.hadi hayırlısı

cnm cok zorluyo benı 1000 tane okumak ıı yaptın cıkarmakla bugun arkadasa benım ıcın 100 yaz cnm.aksama bıtınce solerım.
canım keyfinde yok tahmin ettim okuyamayacağını.100ü ekliyorum Allah niyetini kabul ede merak etme sen okundu sayar inş.düşünülen her iyilik yapılmasada kat kat sevap alır canım sen içini ferah tut.

sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

tülayss:200-okunuyor:44:
ewest:100-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan:500

Son düzenleme:

lucrin açıldığı için kullanılmıyor canım malum enjektörü sokunca hava alıyor ya.. proget i bilmiyorum tek kullanımlık sa yani içinden hiç almadıysan kullanabilirsin. çatlatma iğnesi kullanılır sanırım onlar zaten yarım yarım kullanılmıyor. ama saklama koşulların da önemli.. ahhh ahhh benimde olumlu olsaydı tedavim bende verecektim elimdekileri ama yine bana kaldılar.. yinede sen sor doktoruna kullanabilirmiyim diye bu ilaçlar pek şakaya gelmiyor biz önlemimzi alalımda..

100 ü okudum canım.. bana bir yüz daha yazabilirsin şimdi başlıyorum okumaya.. allahım inşallah kabul eder dualarımızı düşünsenize bu topikteki herkesin hamile kaldığını ve hayırlısıyla doğum yaptığını.. ayyy bebişleri alır toplanıp siz topik kardeşlerisiniz deriz

inşalalh canım inşallah.Dua anahtardır der büyüklerimiz her kapıyp açar inşalalh yeterki gönülden yapılsın.

çok güzel sonuçlar alacağız inşşşşşşşşşşşşş:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…