günaydın haziran temmuz ayının güzel anne adayları
gönlünüzce geçecek bir gün ve hafta diliyorum .
hafta sonunuz nasıl geçti neler yaptınız bakalım.biz akraba ziyaretleri yaptık havada güzeldi iyi geldi bana.
sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
tülayss:100-okunuyor:44:
kalan:900
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
kalan:900
Ben de güzel bir pazar geçirdim. Zaten hava iyi oldu mu benim direkt enerjim artıyor. Sabah kocamla balkonda uzuuuuunnnn bir kahvaltı , sonrada kahve keyfi, öğleden sonra da biraz çarşıda dolandık, sonrada sahilde balık keyfi, akşam da ütü (bu arada ben ütü yapmayı çok severim)...
Ama arkadaşlardan bazıları pek moralsiz ve umutsuz.. Yapmayın kızlar, biliyorsunuz bu tedavilerde en önemli şeylerden biri yüksel moral ve enerji. Enerjinizin düşmesine izin vermeyin. Baktınız kötü düşünceler sarıyor sizi, kendinizi iyi hissettiğiniz birşeyler yapın hemen. Uzaklaşın sizi saran kötü düşüncelerden.
Arkadaşlar tedaviye başlama tarihlerini net yazdırınki bana dua sırasında doğru ilerleyebilelim.
Ben yarın cd56 testimi yaptırıcam, eğer sonuç düşmüş çıkarsa , bu ay olacağım regl de başlıayacağız. Oda 20-21 gibi olacak herhalde :
ewest:50-okundu:
asgok:100-okundu
kalan:750
yaşasın tedaviler çoğalıyor maaşallahBen yarın cd56 testimi yaptırıcam, eğer sonuç düşmüş çıkarsa , bu ay olacağım regl de başlıayacağız. Oda 20-21 gibi olacak herhalde :
canım keyfinde yok tahmin ettim okuyamayacağını.100ü ekliyorum Allah niyetini kabul ede merak etme sen okundu sayar inş.düşünülen her iyilik yapılmasada kat kat sevap alır canım sen içini ferah tut.cnm cok zorluyo benı 1000 tane okumak ıı yaptın cıkarmakla bugun arkadasa benım ıcın 100 yaz cnm.aksama bıtınce solerım.
ewest maşallahın var bu enerji böyle ya
ben daha kahvaltı yapamadım işleren yogun uykusuz ne güzel gezşmiş sin temzi hava almışsın oh valla
kızlar söyleyip söylemem tabiki terih meselesi ben kendimi böyle rahat hissediyorum işte
ya zaman geldikçe heyecan basıyor az kaldı kızlar haftya perşembe karar aldık gidiyoruz dr bakalım hakkımda ne hayırlısıyla onu versin
ya birşey soracagım tedaviden kalma lucrin kullanabiliyormuyuz acama bende kalmıştı proget. igne ve çatlatma ignesi eger olumlu olsaydı verecektim başkalarına ama olmadı işte
ewest:100-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan:600
100 ü okudum canım.. bana bir yüz daha yazabilirsin şimdi başlıyorum okumaya.. allahım inşallah kabul eder dualarımızı düşünsenize bu topikteki herkesin hamile kaldığını ve hayırlısıyla doğum yaptığını.. ayyy bebişleri alır toplanıp siz topik kardeşlerisiniz deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?