Ben yarın cd56 testimi yaptırıcam, eğer sonuç düşmüş çıkarsa , bu ay olacağım regl de başlıayacağız. Oda 20-21 gibi olacak herhalde :
Kızlar nasılsınız? Biz eşimle gezdik bugün anca geldik eve o yüzden anca yazabiliyorum, bugün 2. iğnemi kendim yaptım, ama yalnış mı yaptım naptım bilmiyorum yuvarlar olarak şişti iğne vurduğum yerin etrafı bozuk para kadar, bide dünden beri sürekli kasıklarım ağrıyor, iğneden sonra mutlaka bir iki damla gözyaşım akıyor, inanmazsınız 21. gün bugün hala adet görüyorum bol bol aşırı sinirlerim bozuk o yüzden neden böyle oldu, yasmin yarın bitiyor yasminin bitimini takiben 3-4 gün sonra bnm reglimin gelmesi gerekiyordu kahrolası bitmedi ki yenisi gelsin.. Tedaviyi etkileyecek mi bilmiyorum, iğnenin 14. günü ankarada olmam gerekiyor ya bu kanama bitmezse.. Kafam çok karışık..Napcağımı bilemedim ben..[/QUOTE
bazı kişilere doğum kontrol hapları bu tarz etki edebiliyor. bende bir aralar yasmin değil ama başka bir hap kullanmıştım banada yapmıştı il ay sadece 8 gün temiz gezmiştim sanırım.. bence bir an önce doktorunu ara bekleme çarşambayı falan. iğne vurduğun yerin şişmesinin sebebi enjektörün havasını almamış olabilirsin.. kasıkların ağrıması ve şişkinlik iğnelere ilk başladığın zamanlar oluyor canım sonlara doğru geçiyor. birşey sorucam senin iğne dediğin lucrin mi?
Evet canım lucrin, benim tedavim uzun protokollü.. 27 mayısta lucrinin son iğnesi olucak doktor görücek ona göre başka iğne vericek onlara başlıycam, oda tahminen 12 gün sürermiş, teşekkür ederim cevabınız için arkadaşlar.. Eşim bekleyelim çarşamba arayalım diyor, bugünde hala devam etmekte kendileri çok sevdi beni bir türlü bırakıp kopamıyor benden :))
canım alıntı ile cavpla dığın yerin hemen sağında bir + işareti var cevaplamak istediğin mesajları oraya tıklayarak seç sonra konun en altındaki cevaplaya yada en son + yaptığın mesaja alıntı ile cevapla de olacak.karışıkmı anlattım acaba :82:sana gönülden böylee içimden çokk derinlerden gelerek inşallah diyorum canım. değerlerin normal çıkar herşey yolunda gider inşallahhhh..
kızlar ya böyle birkaç kişiye cevap yazılıyorya bana biri onu öğretsin benim cevaplarım böyle ayrı ayrı olunca bir garip oluyor
turticim bence pozitif olman çok çok güzel maaşallah içinden nasıl geliyorsa öyle davran alışveriş yap hayaller kur.bebeğin mutlaka gelecek buna inan.Ama herşey RABBİMden lütfen bunu unutma herşeye hazırlıklıyız değil mi canım.
can yoldaşlarım hepiniz ayrı ayrı iyisinizdir umarım.. Ben motivasyonumu yüksek tutmak için elimden geleni yapıyorum aslında durumumda kötü değil allahıma bin şükür sakinleştirici hapları atmış gbyim nedense pilot pilot hissediyorum kendimi bir umursamazlık var hayata karşı, sadece bebişe odaklandım oda olumsuz bişey düşünmüyorum, şu kanamam dışında!! Belki bana kızcaksınız ama ufak tefek şeyler almaya bile başladım.. çok mutlu hissediyorum kendimi uzun zamandır hiç olmadığım kadar mutlu.. Ayaklarım yerden kesilmiş gibi.. Bu kadarıda ne kdr doğru bilmiyorum ama, doktorumda söylemişti stres yok üzüntü yok, sinir yok, die.. Eğer bebek tutmazsa diye düşünürsen inan o bebek tutmayacak dedi, beyinde çok önemli bir hormon varmış o herşeyi etkilermiş.. 3 gündür bende pilot ilan ettim kendimi :))) inşallah doğru bişey yapıyorumdur...
canım ne güzel kendini böyle iyi hissediyo olman. Formülü varsa bana da verde kurtulayım şu kötü düşüncelerden. Dün bende çok bunalmıştım. Akşam üzeri biraz ağladım. Sonra kendime geldim. Dışarı çıkıp dolaştık biraz eşimle. Pozitif bir haftaya başlamış görüyorum hepinizi.
Dearmother canım beklenen adetle birlikte tedavye başyacağım tarih 3 haziran. 21 mayısta kontrolüm var. Listede düzeltmesini yaparsan sevinirim canım. Orda ayrıntıları görmek iyi geliyo.
Bu arada 100 tane dua da ben alıyorum eklersin canım arkadaşım.
Haftayı yüksek moralle bitirelim inşallah. Hepinizi öpüyorum yoldaşlarımmmmmmmmmm
Amin cnm .evet maşalalh diyelim dimiBen geldiiiim.Ama boş gelmedim...Dilhusar için 100 duayla geldim...Allah Kabul Etsin hepimizinkini...
Bir hafta daha geride kaldı...Daha bi kıpır kıpır mı ne ortalık??:79::80::87:
amin cnm.düzenlemeyi yaptım.herşey çok güzel olacak inancımız tam şükürcanım ne güzel kendini böyle iyi hissediyo olman. Formülü varsa bana da verde kurtulayım şu kötü düşüncelerden. Dün bende çok bunalmıştım. Akşam üzeri biraz ağladım. Sonra kendime geldim. Dışarı çıkıp dolaştık biraz eşimle. Pozitif bir haftaya başlamış görüyorum hepinizi.
Dearmother canım beklenen adetle birlikte tedavye başyacağım tarih 3 haziran. 21 mayısta kontrolüm var. Listede düzeltmesini yaparsan sevinirim canım. Orda ayrıntıları görmek iyi geliyo.
Bu arada 100 tane dua da ben alıyorum eklersin canım arkadaşım.
Haftayı yüksek moralle bitirelim inşallah. Hepinizi öpüyorum yoldaşlarımmmmmmmmmm
ben geldiiiim.ama boş gelmedim...dilhusar için 100 duayla geldim...allah kabul etsin hepimizinkini...
Bir hafta daha geride kaldı...daha bi kıpır kıpır mı ne ortalık??:79::80::87:
:)) canım walla yok, hatta benim moralimin bozulması için dış faktör çok ama ben yinede hiçbirşeyi takmamaya özen gösteriyorum.. Yalnız her gün iğnenin ardından birkaç damla göz yaşım akıyor inan bana o neden oluyor bilmiyorum.. Bide hergün bebeğe bişey almaya alıştım.. Onun için hiç para harcamıyorum sürekli para biriktiriyorum.. Bişey alıp diğerlerinin yanına koyuncada inanılmaz keyif alıyorummm.. Kendimi içimden geliyor acaip mutlu hissediyorum..
amin cnm .evet maşalalh diyelim dimi
Amin cnm.düzenlemeyi yaptım.herşey çok güzel olacak inancımız tam şükür
tedaviye bir hafta daha yaklaştık ondan herhalde. Kimse kabına sığamıyo bu gün. Ben özellikle. Bi heyecan var içimde. Inşallah emeklerimiz boşa gitmez.
canım sinirlenecek bir şey yok ki.onlar çok masum duygularla yapıyorlar bunu sen lütfen eline al ve bebeğinin onu giydiğini düşün.inan bana bu hormonlarını etkileyecek.pozitif olacaksın.ne güzel tatlım yaaa. Ben cesaret edemiyorum. Eşimin babaannesi bebeğim için patik örmüş göndermiş. Inanılmaz sinirlendim. Neden bilmiyorum. Hiç elim gitmiyo. Uzaktan bakıyorum. O daha bir zor geliyo.
teşekkür ederim canommmm. Inşallah hepimiz koca göbekli birer şişko oluruz. Sonra da bu kilolardan nasıl kurtulacağımızı konuşuruz....
ne güzel tatlım yaaa. Ben cesaret edemiyorum. Eşimin babaannesi bebeğim için patik örmüş göndermiş. Inanılmaz sinirlendim. Neden bilmiyorum. Hiç elim gitmiyo. Uzaktan bakıyorum. O daha bir zor geliyo.
Maşallah size bu enerjiniz her artsın inşallah.
Canım sinirlenecek bir şey yok ki.onlar çok masum duygularla yapıyorlar bunu sen lütfen eline al ve bebeğinin onu giydiğini düşün.inan bana bu hormonlarını etkileyecek.pozitif olacaksın.
Amin cnm amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?