Allah razı olsun hepinizden inşAllah burda bulunan tüm arkadaşlarımız içinde bizlerde dahil en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Sen özel hastanedemi oldun yoksa devlettemi güvenebileceğim gerçekten iyi bi doktor arıyorumBen İSTANBULDA AVRUPA YAKASINDAYIM ama istanbul civarı her yere giderim yeterki gerçekten iyi bir doktorla yoluma devam edeyim..
günaydın kızlar hayırlı kandiller
sevgiçaglayan canım dualarım seninle inş. hayırlısını verecek yaradan içini rahat tut
egitimciyim maşallah sende o aşamaları atlattın evet bizler ikinci deneme oldugu için rahatız inş. 7 temmuz anne adayı olarak çıkarsın
nihanca tüp bebek fiyatları degişken şöyle deyim eger rapor çıkartır devlette yaptırrrısan 1.500.2000 arası yine rapor çıkartır özelde olursa 2.500.3500 arası ama hepsi özel rapor falan yok ise kullandıgın ilaca bakarak 4000.5000 arası tatlım
daisy canım dondurmada fazla ilaç yüklemesi olmayacagı için çok düşük bir ücret özellerde bile 500 750 oda çözme ve transfer
Merhaba Kizlar
Melekleri artik benimle degiller8. gunumdu bugun. Aksam kanamam basladi hala da devam ediyor. Oule leklenme falan degil pembe pembe kanama. Hic tutunmak dahiistememisler demekki.
test gunu bekleyenlere iyi sanslar. dualarim sizlerle.
merhaba arkadaşlar.Ankara tıpta prof falan var mı önerebileceginiz?
merhaba arkadaşlar.Ankara tıpta prof falan var mı önerebileceginiz?
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:40 okundu
Kalan:100
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
canım 2 tane ekeler misin? bu arada senin de kandilin mübarek olsun.
Arkadaşlar merhaba..pazar günü transferim gerçekleşti,iki embriyo transfer edildi.İnşallah meleklerim benimledir.Tüp bebeği şehir dışında yaptırdığımız için pazar gününden beri otel odasında sürekli yatıyorum,oda içerisinde kısa yürüyüşler yapıyorum.2.denemem olduğu için daha tecrübeli hissediyorum kendimi,panik yapmıyorum.Üstümde öyle bir rahatlık var ki anlatamam...hayırlısı bakalım...Şu an olumlu yada olumsuz hiçbirşey hissetmiyorum daha doğrusu kendimi dinlemiyorum.7 temmuz test tarihim..umarım burdan hamileyimmmmmm diye yazmak nasip olur.Eşim ve ben elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin bileceği iş....Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle..Hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle...Kendinize iyi bakın arkadaşlar,dualarınızı esirgemeyin.çoook öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?