2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb haziranın en güzel anne adayları bende 9 haziranda ikinci denememi yaptım ve pozitif çok şükür..kızlar inşallah ın izniyle hamile kalherkese nasip olur..size birkaç tavsiyem..çok yormayın hatta hiç yormayın kendinizi..bol bol ananas tüketin..transferin ilk üç günü banyo yapmayın aslında bu süreç içinde çok sık banyo yapmayın yaparsanız bile yormadan ılık suyla ve ayakta banyonuzu yapın..yüz üstü sakın yatmayın yatarken eşiniz bacaklarınızın altına yastık tarzı birşey bıraksın..sonra mümkünse 10 gün boyunca iş yapmayın..bulaşık dizmek için bile eğilmeyin..valla aklıma geldikçe yazacağım her merkez bunları söylemiyor..ben ilkinde çok cahildim neyse .çok şükür tuttu ikincim.inşallah sizlerinde güzel haerlerini alacağız

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba..pazar günü transferim gerçekleşti,iki embriyo transfer edildi.İnşallah meleklerim benimledir.Tüp bebeği şehir dışında yaptırdığımız için pazar gününden beri otel odasında sürekli yatıyorum,oda içerisinde kısa yürüyüşler yapıyorum.2.denemem olduğu için daha tecrübeli hissediyorum kendimi,panik yapmıyorum.Üstümde öyle bir rahatlık var ki anlatamam...hayırlısı bakalım...Şu an olumlu yada olumsuz hiçbirşey hissetmiyorum daha doğrusu kendimi dinlemiyorum.7 temmuz test tarihim..umarım burdan hamileyimmmmmm diye yazmak nasip olur.Eşim ve ben elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin bileceği iş....Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle..Hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle...Kendinize iyi bakın arkadaşlar,dualarınızı esirgemeyin.çoook öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar hayırlı kandiller

sevgiçaglayan canım dualarım seninle inş. hayırlısını verecek yaradan içini rahat tut

egitimciyim maşallah sende o aşamaları atlattın evet bizler ikinci deneme oldugu için rahatız inş. 7 temmuz anne adayı olarak çıkarsın

nihanca tüp bebek fiyatları degişken şöyle deyim eger rapor çıkartır devlette yaptırrrısan 1.500.2000 arası yine rapor çıkartır özelde olursa 2.500.3500 arası ama hepsi özel rapor falan yok ise kullandıgın ilaca bakarak 4000.5000 arası tatlım

daisy canım dondurmada fazla ilaç yüklemesi olmayacagı için çok düşük bir ücret özellerde bile 500 750 oda çözme ve transfer

canım bende avrupa yakasındayım ve özel hastaneye gidiyorum doktorumdan çok memnunum.sana hiç tereddüt etmeden oraya git derim.oraya giden her çift bebek sahibi olmuş.eğer karar verirsen msn adresini özele yaz görüşelim

1 milyara bile razıyım canım çok teşekkür edrim.inşallah 2.ye gerek kalmıcak buna inanıyorum.burda hamileyim haberini sizlere vericem ve en büyük mutluluğumu sizlerle paylaşıcam

hayırlı kandiller herkese dün opum oldu..
7 yumurta topladılar..
Bugun aradılar 5.i döllenmıs
persembe tarnsferım var
hakkımızda hayırlısı olsun..

Canim sakin hersey bitmis gibi davranma mayis ayi transfer olacaklar topiginde ivelina diye bir arkadas var adet kanamasi basladi ve kan testi icin gitmedi gerek görmemisti sanirsam hata yeni dr falan aramaya baslamisti bir iki hafta sonra yenidden kanamasi baslamis apar topar hastaneye gitmisler megerse hamileyemis...
Testini genede yaptir emin ol eger hamileysen pismanlik yasarsin kendimide bebegimide üzdüm diye...
Hem canim sen progestan almiyormusun onun kanamayi durdurmasi lazim hatta adetinin gecikmesi lazim benim gecen ay testim negatif olmasina ragmen bir hafta geciktim,üzme kendini toparlan hadi...
Allah yardimcin olsun..

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:40 okundu

Kalan:100

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

kızlar mirac kandilimiz kutlu olsun .
allah bu mürak günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah

merhaba arkadaşlar.Ankara tıpta prof falan var mı önerebileceginiz?

canım bn Ankara tıpta muayineye başladım "2011anneleri" face sayfasını arkadaş olarak eklersen özel bir grubumuz var dışa kapalı grıup bu topikteki arkadaşlarla yazıştığımız orada tüm bilgileri var canım

merhaba arkadaşlar.Ankara tıpta prof falan var mı önerebileceginiz?

canım bn Ankara tıpta muayineye başladım "2011anneleri" face sayfasını arkadaş olarak eklersen özel bir grubumuz var dışa kapalı grıup bu topikteki arkadaşlarla yazıştığımız orada tüm bilgileri var canım

canım 2 tane ekeler misin? bu arada senin de kandilin mübarek olsun.

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...rabbim bu güzel günde hepimizin gönlüne göre versin...dualarımızı kabul eylesin...arkadaşlar bende 1 tane yasin okuyayım.allah kabul etsin.

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
yüce rabbim bu mübarek üç ayların hürmetine, bu mübarek miraç kandilinin hürmetine, peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine; bizlere sağlıklı hayırlı nesiller nasip eyle. Amin...
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

herkesin kandili mübarek olsun...

Merhaba inşallah tutunmuşlardır meleklerin Anatolia da yaptırdın galiba haftaya ben de orada olacağım iğnelerime başladım misafirhanede mi kalıyorsun int. sitelerinde çok bilgi yok ben de şehir dışındayım nereyi tavsiye edersin ilk denemem olacak hiç bir şey bilmiyorum çok merak ediyorum eşim işi dolayısı ile sonra gelecek tecrübelerini aktarırsan çok sevinirim hayırlı kandiller güzel haberlerini alırız inşallah

kızlar kandiliniz mübarek olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin ben hepimiz için dua edicem iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…