2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar,

benim transferimin 8. günü bu heyecanı sizinle paylaşmak istiyorum benide listenize eklermisiniz

test günüm 1 temmuz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş...

hamiş olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerini kucagına almayı nasip etsin Allahım..

günaydın yoldaşlar haftabaşı malum işbaşı
dilhusar hadi bakalım güzel haberler ver ya

yeni gelen arkadşlar hg niz

pearheart canım bende birinci denememi şatıroglunda yaptırdım canım güzel temiz titiz bir merkez sizdde sorun yokmuş tavsiye ederim ben canım
ne kadar fiyatları şimdi çünkü devletle antlaşması yok

ebiha canım laporoskopiden korkma bende oldum 2 günde ayaktasın biraz hareketlerine dikkat et yeter ankaradayım ben sen

canim yasini,kacinci deneme,sorun neydi, hangi merkez filan yazarsan iyi olur... hosgeldin insallah bebisin seninledir...

mrb arkadaşlar benimde transferimin 7.günü en zoruda beklemek ve şu iğneler sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 temmuzda test yaptırmayı düşünüyorum ama içimde hep pozitif bir düşünce var en önemliside moral umarım iyi haberlerle buluşuruz hep

Allah razı olsun hepinizden inşAllah burda bulunan tüm arkadaşlarımız içinde bizlerde dahil en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Sen özel hastanedemi oldun yoksa devlettemi güvenebileceğim gerçekten iyi bi doktor arıyorum Ben İSTANBULDA AVRUPA YAKASINDAYIM ama istanbul civarı her yere giderim yeterki gerçekten iyi bir doktorla yoluma devam edeyim..

canım ben sana daha önce yazmıştım okumadın galiba bende ankara tıpa gidiyorum istanbuldaki doktorumuzun aile dostumuzun ankarada tek güvendiğim doktor dediği batuhan özmen kaan hocanın hastası vardı turtim kaan hoca onada batuhan hocayı önermiş hatta yiğenlerine bile bu doktora yaptırmış bir danış kaan hocayada haberleşelim tatlım bende genartla arasında kalmıştım genart tan ekonomik turtim eylülde batuhan hocayla tekrar başlayacak cnm ben şimdilik histografi oldum beklemeseyim ama sempatik ilgili bir doktor tabi araştır sor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

umarım en kısa zamanda eşin testi yaptırır ve bir an önce bebk tedavisini görür tatlı bir hamiş olursun canım seni özleyeceğiz

ağlattın beni biricik güzel anneciğim eminim bunu sana boşuna demiyoruz Rabbim yakıştırmış bizede ayan oluyor seni çok özliyeceğim kaderdaşım emekcim güzeller güzeli anneciğim bekliyeceğim inşallah seni güzel haberlerini

canim yasini,kacinci deneme,sorun neydi, hangi merkez filan yazarsan iyi olur... hosgeldin insallah bebisin seninledir...

tşk. ederim canım yaş 35, ilk deneme, konya eurofertil, sorun yok ama bebekte yok sebebsiz infertilite yani canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.

haklısın canım şuan en zorunu yaşıyoruz bencede bende 1 temmuzda test yaptıracagım pozitif düşün ki güzel olsun herşey hayırlısı olsun inş. hepimiz için

Herkese günaydın. Nihayet yarın transferim yapılıyor. Dualarınızı bekliyorum..
İnşallah 13 gün sonra hamileyim diye haber verebilirim.
insallah canımmmm...sabırsızlıkla birkaç güzel haber bekliyoruz......
merhaba bende tüp yaptırıcam ama merkezde kararsızım...
hayırlı olsun canım.iyi araştırmak lazım benim de kafam karısık.
günaydın arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.bugünde aber bekliyorum.inş hakkımda hayırlısı olur.
senn için de hayırlsıını diliyorum canım.insallah hersey yolunda gider.
aminnnnnnnnnnn:)))))))))
tşk. ederim canım yaş 35, ilk deneme, konya eurofertil, sorun yok ama bebekte yok sebebsiz infertilite yani canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.

canını çok sıkmamaya calıs canım hepimizin durumu aynı bebek yok.ama olacak insallah...

ebiha sana kesin ameliyatmı dediler ben ankarada devlet hastanesinde yaptırdım dr özeldi ama aynı hastanenin dr u kendi girdi ameliyata özel dr un olsun kesinlikle bu ameliyatlar bizim için çok önemli ben 2 sene önce 750 dr verdim başka yok 1 gece öncesinde yattım hastaneye sonrasındada 1 gece kaldım iözel oda tuttum annemde kaldı onada 75 lira vermiştim bence zekai tahir güzel ve temiz

dilhusar tatlım ne üzülmesi ya 6 yumurtan döllenmiş ne kadar güzel benim bir tane bile döllenmemişti haksızlık yapma kendine şimdi sevinme zamanı bize bir tane saglıklı lazım inan bir yumurta savaşı verenler var
1

canim kendin icin en iyi dusunmussun tabi ama seni unutmayacagiz inan

giz ama benim embriyolara genetik tanı yapılacak inşallah sağlıklı çıkar.dualarınızı bekliyorum.çarşamba günü dondurulmuş embriyolarımda çözülecek ve pgt yapılacak.inş rabbim sağlıklı çıkmasına yardım eder.

kızlar merhaba size bişey sorucam.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim ama birleşme olmuyor çünkü canım çok acıyor.2 aydır falan bu sorun var çok acı çekiyorum sizce neden olabilir kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım muayene olmam gerekecek sanırım.zaten bebek olması çok çok zordu artık o ihtimal sıfıra indi

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi
11|Blast||||||30 Haziran test tarihi
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|1 Temmuz test tarihi
14|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Test tarihi 2 temmuz
15|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
17|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı
18|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı
19|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplandı
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|transferini bekliyor
21|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|25 haz.yumoşlar toplandı
22|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
23|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
24|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
25|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
26|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
27|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
28|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
29|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
30|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
31|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
32|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
33|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
34|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Ignelere basladi
35|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
36|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
37|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor
38|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
39|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
40|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
41|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
42|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
43| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem
44|liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|
45|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
46|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
47|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
48|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
49|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
50|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
51|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
52|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
53|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||
54|ebrudur| |Temmuz ||||
55|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
56|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
57|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
58| ozlmozcn | |Haziran ||||
59|psikolog1707||Haziran ||||
60|symrna35||Haziran||||
61|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
62|pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
63|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
64|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
65|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
66|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
evet canım dediğin gibi bazen kanama tutunma kanaması olabiliyor bazende bizimki gibi negatif işareti olabiliyor belirtilere çok takılmamak lazım.Üzerine yoğun bir şekilde adet görüp pozitif sonuç alanlar bile var yani.Allahtan hayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde bizde kucağımıza alacağız veledlerimizi :) Dediğin gibi bende hamile haberi duyduğumda çok fazla sevinemiyorum.Özelliklede benden yıllar sonra evlenip şuan bebekleri olanlara tebriğe gittiğimizde yüzüme takındığım sahte tebessüm ve resmen rop yapıyor olmak canımı çok yakıyor.Hayır bize acıyacaklarını düşündüğümden böyle hissediyorum.Soranlara ne kadar erken daha dediysekte 6 yıldır bebek sahibi olmamayı istemek tabiikide doğal değil.Rabbim artık bizlerinde yüzünü güldürsün.Hastane odalarında lohusa yatağında bizede ziyarete gelsinler artıkAllahım duy sesimizi.Burda sana el açıp dua eden güzel kullarının kucaklarını doldur...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım umudunu hiç yitirme ve bol bol dua et.Ben eşim ameliyat olana dek aklıma geldikçe salat-ı tefriciye çektim .Sende niyet et ve oku bol bol.Görüceksin herşey güzel olucak arkadaşım.Bu arada eşinin hormon tahlilleri nasıl?Ameliyatta aslında zor değil ama ameliyat bittikten sonra biraz çekiyorlar malesef.Tabi en hassas yeri.Aman sperm bulunsun inşallahda gerisi katlanılır sonuçta.Rabbim büyüktür arkadaşım umudunu sakın yitirme ve eşine hep destek ol.Hayatta sorunlar oldukça biz eşimle birbirimize daha da çok bağlandık buda mutlaka bir sınav.Sen iyi şeyler düşün ve iyi şeyler olsun inşallah...Bu arada gurbettesin benim gibi sanırım nerdesin??

Tatlım tüplerin tıkalı olması tüp bebekde hiçbir sorun teşkil etmiyor.Tüplerini doğal yolla hamile kalmak için kullanıyorsun ee sende tüp bebek yaptıracağına göre tüplerine zaten ihtiyacın yok o yüzden hiö takma kafanı tatlım..Allah kucağını doldursun...

Kaan hoca çok iyi biri.Eşim ona muayene olmuştu hatta ameliyatıda ona yaptırmayı düşündük ama spermler bulunursa orda dondurulacaktı ve dolayısiyle bizde her tüp bebek alemiyatını mecbur Türkiyede yapmak zorunda kalacaktık.Ve çok masraflı olacaktı.Ama orda yaşıyor olsaydık kesin Kaan hocayı seçerdik bi kere yüzüne bakınca insanın içi huzur doluyor,güven geliyor.Tedavide aşağı yukarı aynı başlamışız.Benimde 3. iğnem bugün.Allah gönlüne göre versin..

Bende almak istiyorum ama adetim bitsin istiyeceğim kızlar...İnşallah Allah niyetimizi hasıl etsin..Amin

Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun.İlk denemelerde olmadımı?? kaç tane embriyo transfer olmuştu?Benimde ikinci denemem.Allah kucaklarımızı doldurur bu kez inşallah..

Herkese günaydın. Nihayet yarın transferim yapılıyor. Dualarınızı bekliyorum..
İnşallah 13 gün sonra hamileyim diye haber verebilirim.
İnşallah arkadaşım yüzüp yüzüp kuyruğuna varmışsın.İnşallah sonuda güzel olur ve mutlu haberinle hepimizin yüzünü güldürürsün

günaydın arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.bugünde aber bekliyorum.inş hakkımda hayırlısı olur.
hadi bakalım inşallah yumurtalarının hepside döllenir..Haber bekliyoruz

Senden pozitif haber alıcaz inşallah Allah büyük gönlümüze göre versin..
18 yumurtadan 15 i olgun çıktı 6 tanesi döllenmiş arkadaşlar.moralim bozuldu yine.
hayırda güzelim moralin neden bozuldu anlayamadım.Sana gerekli olan sadece 1 tane.6 tanesi birden döllenmiş hatta birdahaki denemen için bile artabilir doldurulabilir daha ne istiyorsun.Sadece şükret Allahın gücüne gitmesin.Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah...
Tatlım birleşme olmuyor derken ne demek istedin eşinle olan birleşmedenmi bahsediyorsun?Tüp bebekmi yapıyorsunuz?Yoksa sorun ne canım anlayamadım?

barbiem ewet canım eşimle olan birlikteliğimizden bahsediyorum.doğal yollarla deneme çabalarımız yani.bide ağustosta tüp bebek yapılacak,belki onda da sorun çıkacak bişey.neden acı çekiyorum anlamadım

barbiem ewet canım eşimle olan birlikteliğimizden bahsediyorum.doğal yollarla deneme çabalarımız yani.bide ağustosta tüp bebek yapılacak,belki onda da sorun çıkacak bişey.neden acı çekiyorum anlamadım

ya canım benim kafa karıştı şimdi siz birleşme olmadıgı içinmi tüp bebek yaptırıyorsunuz yoksa birden mi çıktı bu isteksizlik acıma demişsin kuruluk varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…