merhaba arkadaşlar,
benim transferimin 8. günü bu heyecanı sizinle paylaşmak istiyorum benide listenize eklermisiniz
test günüm 1 temmuz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş...
hamiş olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerini kucagına almayı nasip etsin Allahım..
günaydın yoldaşlar haftabaşı malum işbaşı
dilhusar hadi bakalım güzel haberler ver ya
yeni gelen arkadşlar hg niz
pearheart canım bende birinci denememi şatıroglunda yaptırdım canım güzel temiz titiz bir merkez sizdde sorun yokmuş tavsiye ederim ben canım
ne kadar fiyatları şimdi çünkü devletle antlaşması yok
ebiha canım laporoskopiden korkma bende oldum 2 günde ayaktasın biraz hareketlerine dikkat et yeter ankaradayım ben sen
canım mrb, benim ilk denemem olacak, eşim kaan hocanın hastası, o nedenle ilk denemeyi orda düşündüm..genart hakkında kötü bişey duymadım açıkcası, hatta olumlu şeyler duydum.. peki kaan hocanın orda özel doktor seçemiyormuyuz? bana seçebileceğimi sölediler, bakalım hayırlısı..açıkcası benim için yer çok öenmli değil, Allah nasip edecekse eğer her yerde olabileceğini düşünüyorum..mesela bugün negatif öğrenen arkadaşımız da genartta yaptırmış..Rabbim sabır versin, inş gerek kalmadan kendiliğinden kalır hamile..
umarım en kısa zamanda eşin testi yaptırır ve bir an önce bebk tedavisini görür tatlı bir hamişolursun canım seni özleyeceğiz
canim yasini,kacinci deneme,sorun neydi, hangi merkez filan yazarsan iyi olur... hosgeldin insallah bebisin seninledir...
mrb arkadaşlar benimde transferimin 7.günü en zoruda beklemek ve şu iğneler sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 temmuzda test yaptırmayı düşünüyorum ama içimde hep pozitif bir düşünce var en önemliside moral umarım iyi haberlerle buluşuruz hep
insallah canımmmm...sabırsızlıkla birkaç güzel haber bekliyoruz......Herkese günaydın. Nihayet yarın transferim yapılıyor. Dualarınızı bekliyorum..
İnşallah 13 gün sonra hamileyim diye haber verebilirim.
hayırlı olsun canım.iyi araştırmak lazım benim de kafam karısık.merhaba bende tüp yaptırıcam ama merkezde kararsızım...
senn için de hayırlsıını diliyorum canım.insallah hersey yolunda gider.günaydın arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.bugünde aber bekliyorum.inş hakkımda hayırlısı olur.
aminnnnnnnnnnn:)))))))))merhaba arkadaşlar,
benim transferimin 8. günü bu heyecanı sizinle paylaşmak istiyorum benide listenize eklermisiniz
test günüm 1 temmuz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş...
hamiş olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerini kucagına almayı nasip etsin Allahım..
tşk. ederim canım yaş 35, ilk deneme, konya eurofertil, sorun yok ama bebekte yok sebebsiz infertilite yani canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
evet canım dediğin gibi bazen kanama tutunma kanaması olabiliyor bazende bizimki gibi negatif işareti olabiliyor belirtilere çok takılmamak lazım.Üzerine yoğun bir şekilde adet görüp pozitif sonuç alanlar bile var yani.Allahtan hayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde bizde kucağımıza alacağız veledlerimizi :) Dediğin gibi bende hamile haberi duyduğumda çok fazla sevinemiyorum.Özelliklede benden yıllar sonra evlenip şuan bebekleri olanlara tebriğe gittiğimizde yüzüme takındığım sahte tebessüm ve resmen rop yapıyor olmak canımı çok yakıyor.Hayır bize acıyacaklarını düşündüğümden böyle hissediyorum.Soranlara ne kadar erken daha dediysekte 6 yıldır bebek sahibi olmamayı istemek tabiikide doğal değil.Rabbim artık bizlerinde yüzünü güldürsün.Hastane odalarında lohusa yatağında bizede ziyarete gelsinler artıkAllahım duy sesimizi.Burda sana el açıp dua eden güzel kullarının kucaklarını doldur...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNcanım benim 9.gün başladı.sonra adete döndü. ve çok yogun bir şekilde devam etti.doktor yine de test yaptır, hamilelik hala gerçekleşmiş olabilir dedi ama sonuç negatif çıktı.kanamanın yogunlugu önemli.eger sadece bir lekelenme ise yerleşme kanaması olabilir.kılcal damarlardan dolayı oluyormus o kanama ama daha yogunsa bilmiyorum.bu durumda bir iğne ile kanama durdurulabilliyormus ve sonrasında hamile oldugunu söyleyen çok kişi var.istersen hemen ara doktorunu.
inşallah bu defa hersey iyi olur canım.ben de anlamadım bu ohss nasıl olumlu etkiliyor ama.bu defa dondurulmuslarla deniyecegim herhalde bu defa ohss riski olmadıgı için olumlu olur.dua ediyorum her zaman hepimiz için ama savunmamın düştügü çok zaman oluyor.daha dün akşam bizimle birlikte evlenen bir arkadasın hamile oldugu habeirni aldım onlar adına cok sevindim ama kendi adıma cok cok üzüldüm.ümidimi kaybediyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyor.
canım umudunu hiç yitirme ve bol bol dua et.Ben eşim ameliyat olana dek aklıma geldikçe salat-ı tefriciye çektim .Sende niyet et ve oku bol bol.Görüceksin herşey güzel olucak arkadaşım.Bu arada eşinin hormon tahlilleri nasıl?Ameliyatta aslında zor değil ama ameliyat bittikten sonra biraz çekiyorlar malesef.Tabi en hassas yeri.Aman sperm bulunsun inşallahda gerisi katlanılır sonuçta.Rabbim büyüktür arkadaşım umudunu sakın yitirme ve eşine hep destek ol.Hayatta sorunlar oldukça biz eşimle birbirimize daha da çok bağlandık buda mutlaka bir sınav.Sen iyi şeyler düşün ve iyi şeyler olsun inşallah...Bu arada gurbettesin benim gibi sanırım nerdesin??tskler canim cevap icin insallah rabbim tum isteyenlerin kucaklarini cift cift doldursunburda dokturlar okadar herseyi aciklama yapmiyorlar hersey iyi dedi bizdede sperm bulunmazsa diye korku var cunku esim 22 yasinda kabakulak gecirmis buda ailesinin ilgilenmemmesi uzerine alt yumurtaliklara vurulmus birde ozman dr bilgisizligindan inne vurulmus buda yetmezmis gibi 7 yasinda yumurta yukari cikmis onu indirme ameliyati gecirmis bu yuzden biraz sperm bulunma konusunda umutsiziz insallah bulunur ve son 1 senedir spermleri gelistirici hap gullaniyor 1 sene onca varikosal ameliyati oldu esim oda zor olmusdu onun icin bende bu yuzden korkuyorum bu ameliyati nasil olur diye anladigim kadariyla baya zor gececek ama ben bunu esime soylemiyorum cok az acip kameralar filan gonderim yapacaklar diye gecisdiriyorum 2 ile 3 dikis kadar ama sanirim baya dikislerde olacakmis bizim dr micro tsse ameliyati nda microskopla sperm arayacagiz demisdi isin zor tarafida canim burda kimsemiz yok ben ve esim ameliyattan sonrada benim transferim olacak cok zor olacak kimsenin yardimi olmamasi ama allahim hayirlisiyla spermleri bulunsunda hamile olayimda onemli deyil evde pis kalsin
Tatlım tüplerin tıkalı olması tüp bebekde hiçbir sorun teşkil etmiyor.Tüplerini doğal yolla hamile kalmak için kullanıyorsun ee sende tüp bebek yaptıracağına göre tüplerine zaten ihtiyacın yok o yüzden hiö takma kafanı tatlım..Allah kucağını doldursun...slm arkadaşlar günlerdir kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo.perşembe günü rahim filmi çektirdim ve sağ tüp tıkalı gözüktü.eşimde ve bende başka sorun yok.temmuz 18 de tüp bebek tedavim başlıyo.tek tüp tıkalı olduğu için tutma olasılığı düşük mü nolur yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim
Kaan hoca çok iyi biri.Eşim ona muayene olmuştu hatta ameliyatıda ona yaptırmayı düşündük ama spermler bulunursa orda dondurulacaktı ve dolayısiyle bizde her tüp bebek alemiyatını mecbur Türkiyede yapmak zorunda kalacaktık.Ve çok masraflı olacaktı.Ama orda yaşıyor olsaydık kesin Kaan hocayı seçerdik bi kere yüzüne bakınca insanın içi huzur doluyor,güven geliyor.Tedavide aşağı yukarı aynı başlamışız.Benimde 3. iğnem bugün.Allah gönlüne göre versin..Merhaba benimde esim microtese oldu Kaan Aydostu doktorumuz sukur hicbir aksaklik olmadan tamamladik biz sureci sonrasinda ayni gun Ankaradan Istanbula donduk arabamizla yani cok buyuk sorunlar yasanmiyor eger iyi bir doktor ile yola ciktiysaniz. Bizim sonucta olumlu oldu sukur spermler donduruldu simdi bende 6. gun ignemi vurdum tup bebek icin hayirlisi olsun kafanizda cok buyutumeyin.
Bende almak istiyorum ama adetim bitsin istiyeceğim kızlar...İnşallah Allah niyetimizi hasıl etsin..Aminben daha kalan o 2taneyi okuyamadim canim okucam insallah ama liste cok yavas gidiyor nasil yapsak ki arkadaslar Yasin-i Serif okumak isteyen yokmu kac kisiyiz listede hepimizin hayrina niyetlendik hadi kizlar destek istiyoruz:) :13: ben bi annemi arayip sorayim kac tane okursa onu yazarim canim
Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun.İlk denemelerde olmadımı?? kaç tane embriyo transfer olmuştu?Benimde ikinci denemem.Allah kucaklarımızı doldurur bu kez inşallah..merhaba arkadaşlar. ben de aranııza katıldım. 27 yaşımdayım.sebepsiz infertiliteyim. temmuz ayını beklıyorum.3. denemem olacak.tedavi merkezim daha belli değil.ya maya ya da Hakan Şatıroğlu Kliniği olacak.ikilemdeyim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim.
İnşallah arkadaşım yüzüp yüzüp kuyruğuna varmışsın.İnşallah sonuda güzel olur ve mutlu haberinle hepimizin yüzünü güldürürsünHerkese günaydın. Nihayet yarın transferim yapılıyor. Dualarınızı bekliyorum..
İnşallah 13 gün sonra hamileyim diye haber verebilirim.
hadi bakalım inşallah yumurtalarının hepside döllenir..Haber bekliyoruzgünaydın arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.bugünde aber bekliyorum.inş hakkımda hayırlısı olur.
Senden pozitif haber alıcaz inşallah Allah büyük gönlümüze göre versin..mrb arkadaşlar benimde transferimin 7.günü en zoruda beklemek ve şu iğneler sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende 1 temmuzda test yaptırmayı düşünüyorum ama içimde hep pozitif bir düşünce var en önemliside moral umarım iyi haberlerle buluşuruz hep
hayırda güzelim moralin neden bozuldu anlayamadım.Sana gerekli olan sadece 1 tane.6 tanesi birden döllenmiş hatta birdahaki denemen için bile artabilir doldurulabilir daha ne istiyorsun.Sadece şükret Allahın gücüne gitmesin.Bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah...18 yumurtadan 15 i olgun çıktı 6 tanesi döllenmiş arkadaşlar.moralim bozuldu yine.
Tatlım birleşme olmuyor derken ne demek istedin eşinle olan birleşmedenmi bahsediyorsun?Tüp bebekmi yapıyorsunuz?Yoksa sorun ne canım anlayamadım?kızlar merhaba size bişey sorucam.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim ama birleşme olmuyor çünkü canım çok acıyor.2 aydır falan bu sorun var çok acı çekiyorum sizce neden olabilir kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım muayene olmam gerekecek sanırım.zaten bebek olması çok çok zordu artık o ihtimal sıfıra indi
barbiem ewet canım eşimle olan birlikteliğimizden bahsediyorum.doğal yollarla deneme çabalarımız yani.bide ağustosta tüp bebek yapılacak,belki onda da sorun çıkacak bişey.neden acı çekiyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?