liefde ,tulayss kızlar sizler nasılsınız?
amin canım inş. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş..canını çok sıkmamaya calıs canım hepimizin durumu aynı bebek yok.ama olacak insallah...
canım bence tüp bebek tedavisinden önce kadın doğumcuya gidip bu konuyu görüş derim kuruluktan dolayı kaynaklanıyor olabilir acı ama yinede görün önceden önlemini al derim ben...yok canım biz sperm sayısı azlığı ve yumurtlama sorunundan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz.kuruluk var ama ondan mı bilmiyorum.bu konu için ürologamı kadın doğumamı gidicem onu da bilmiyorumsanki girişte bi yara var ve o çok acıyor
yok canım biz sperm sayısı azlığı ve yumurtlama sorunundan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz.kuruluk var ama ondan mı bilmiyorum.bu konu için ürologamı kadın doğumamı gidicem onu da bilmiyorumsanki girişte bi yara var ve o çok acıyor
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:37 okundu
Kalan:103
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
kzlar çok özel olcak ama tüp bebek fiyatı ne kadar dır acaba :26::26:
bende geçen ağustos ayında 8 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümü kaybettim 6 ay korunma sürem bitti ve 5 aydır olmuyobende ne zamandır düşünüyorum ama ne kadar oldığunu bilmediğim için pek te bişey yapamadım
ücret yazma konusunnda sıkıntı olrsa bana lütfen allah rızası için özlden msj atabilirmisiniz :26::26:
şimdiden hepinize çok teşekkürler umarım bi gün hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
kzlar çok özel olcak ama tüp bebek fiyatı ne kadar dır acaba :26::26:
bende geçen ağustos ayında 8 haftalık hamileyken dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümü kaybettim 6 ay korunma sürem bitti ve 5 aydır olmuyobende ne zamandır düşünüyorum ama ne kadar oldığunu bilmediğim için pek te bişey yapamadım
ücret yazma konusunnda sıkıntı olrsa bana lütfen allah rızası için özlden msj atabilirmisiniz :26::26:
şimdiden hepinize çok teşekkürler umarım bi gün hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
Merhaba Kizlar
Melekleri artik benimle degiller8. gunumdu bugun. Aksam kanamam basladi hala da devam ediyor. Oule leklenme falan degil pembe pembe kanama. Hic tutunmak dahiistememisler demekki.
test gunu bekleyenlere iyi sanslar. dualarim sizlerle.
kimse yok sanırım :44:
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:39 okundu
Kalan:101
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Merhaba Kizlar
Melekleri artik benimle degiller8. gunumdu bugun. Aksam kanamam basladi hala da devam ediyor. Oule leklenme falan degil pembe pembe kanama. Hic tutunmak dahiistememisler demekki.
test gunu bekleyenlere iyi sanslar. dualarim sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?