2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bende 50 okuycam

dearmother ben 50 daha okudum listeye ilave edebilirsin.

ben herkesin bu konuda önünü kapattım herhalde. Kimse cesaret edemiyo. Sanki onlara bakmak beni daha çok üzecek gibi geliyo. Senin yaptığın da çok güzel. Kendini motive ediyosun.

ne güzel tatlım yaaa. Ben cesaret edemiyorum. Eşimin babaannesi bebeğim için patik örmüş göndermiş. Inanılmaz sinirlendim. Neden bilmiyorum. Hiç elim gitmiyo. Uzaktan bakıyorum. O daha bir zor geliyo.

bende de aynısı var bırak almayı bebek kıyafetlerine bile bakamıyorum. benim annem yani eşimin annesi inanılmaz güzel şeyler örer. arada o diyor bak kızım bunu öreyim yok şunu öreyim güzelmiş sonra örersin diyorum ama içim acıyor.. çok güzel ama turtimin yöntemi.. herkesin motivasyonu farklı farklı ama bende bu sefer öncekilere göre daha iyiyim yaz geliyor ondanmısır nedir içim kıpır kıpır bu sefer hepimizin olacak kızlar iyi düşünelim iyi olalım dimi ama

ben 200 ü okudum canım..

yaa bu listede bende vardım adım nereye gitti sildiniz mi beni bilgilerimi de vermiştim üstelik:2::2::2::2:

selam kızlar nasılsınızk-sıradaki arkadaş için 100 tane ayrtel kurside ben okudum
okudukça haber veririm
Saol canım ya Allah razı olsun seninde gönlündei neyse RABBİM nasip etsin inş.

canım benim herşey çok güzel olacak sen sadaece bu tarafını düşün olurmu.Allah kabul etsin duanı cnm

canım bende 50 okuycam

dearmother ben 50 daha okudum listeye ilave edebilirsin.
Allah kabul etsin dostlar

yaa bu listede bende vardım adım nereye gitti sildiniz mi beni bilgilerimi de vermiştim üstelik:2::2::2::2:
canım benim hiç silermiyiz hiç o nasıl söz öyle.inan nasıl oluyor bilmiyorum ama daha öncede 2 kez başıma geldi lütfen kusura bakma alıntı yaparken bir sorun oluyor .sen rica edicem bana bilgilerini tekrar ver olur mu hayatım.

sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

tülayss:200-okundu
ewest:150-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:
nisan:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
castamo:50-okunuyor:44:
yabangülü:100-okundu

kalan:100

Son düzenleme:
ismim nil...adet olur olmaz başlıcaz tedaviye yani ay sonunda sanırım.bizdede erkek faktörü ilk denememiz merkez smyrna art izmir

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okunuyor:44:
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
kızlar bende 100 okudum sıradaki arkadaşa bişi daha deyim -el musavvir tasvir eden dmek 336 okuyun günde açıklaması şöyle (MUSAVVİR Her mahluku ezeli hikmetinin gereği suretlerle yaratan Allah demektir. Bu isme devam eden sanatkarlar ve araştırmacılar oldukça başarılı sonuçlar alırlar. Düşmanlığı dostluğa döndürmek için bu esma oldukça etkilidir. Sık sık düşük yapan kadınlar, bu esmaya hamilelikleri boyunca devam ederlerse Musavvir olan, düşüğe fırsat vermez. Musavvir esması bu isim hürmetine adı anana bol rızklı güzel ahlaklı bir çocuk armağan eder. )
Akkahın ismiyle yola çıkarsak elbet faydasını buluruz

Kızlar ben yarın yokum, test için istanbul yollarında olucam. Ama dualarınızı eminim hissedeceğim. Ben yollarda ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Dönünce size rakam bildiririm.
canım benim hayırlı yolculuklar .hayırlı haberlerle gel inşallah.duanda çok iyi bir güne denk geldi maşallah

evet canım bende imzamda yazıyorum bunu.ama okunması gereken sayıyı bilmiyordum onuda okuruz inş.Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…