Canım özelden yazamıyorum yeni üye olduğum için buradan yazayım inşallah sorun olmaz sitede :) son.suz_nur@hotmail.com yarın mutlaka görüşelim akşama dr ile randevum var msn acık bekliyecem
çok sevindim.amin inş.rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin...
günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.
günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMMM
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Bfatoş:10 okunacak
semacat: 1 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:48okundu
Kalan:61
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bu güzel haberler hepimizin mutluluğu.inş listede herkesin karşısında hamile yazısı görürüz amiiiiiiin
seminya ve uhde çok çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallah...
günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.
çok sevindim kızlar.aman dikkat edin kendinize de.Allah bozmasın.darısı basımıza....günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMMM
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bu güzel haberler hepimizin mutluluğu.inş listede herkesin karşısında hamile yazısı görürüz amiiiiiiin
Amin canım tşk. ediyorum çok saoll.. darısı sizlerin başına...seminya ve uhte bilgisayarı şimdi açtım ve sizi gördüm acayip moral oldu benim için allah kucağınıza aldığınız günüde gösterir inşallah canım inanın en az sizin kadar çok sevindim ikinizide tebrik ediyorum....
çok sevindim kızlar.aman dikkat edin kendinize de.Allah bozmasın.darısı basımıza....
aminnnnnnnn ...insallah....
ne güzel yaa. bende o günleri görecekmiyim acaba.... manisa faik mümtaz koyuncuya gitmeyi düşünüyorum. 2. tercihimde izmir smyrna tüp bebek merkezi... bakalım. yıllık izne çıkmayı bekliyorum. peki ilk görüşmeye adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor??? (benim gecen seneden çekilmiş rahim filmim var ona gerek kalmıcak yani)
kaç gün sürüyor tranfer dahil. bi ayrıntılarıyla anlatırmısın canım.
bu arada newrede yaptırdınız siz. kaç yaşındasın ?
tebrik ederimmmm çok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmmmm
tebrik ederim allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsingünaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.
canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş... dün aynı duyguyu bende yaşadım bende hamileyimmm Allahım herkese yaşatsın inş..
günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?