2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.

ayyyy ne kadar güzel allah herkesin gönlüne göre versin canım sağlıklı sıhatli olur inş.memleketimde yaptırmışsın tüp bebeği ne güzel

günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMMM
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...

allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bu güzel haberler hepimizin mutluluğu.inş listede herkesin karşısında hamile yazısı görürüz amiiiiiiin

canım 2 tane ekler misin?

seminya ve uhte bilgisayarı şimdi açtım ve sizi gördüm acayip moral oldu benim için allah kucağınıza aldığınız günüde gösterir inşallah canım inanın en az sizin kadar çok sevindim ikinizide tebrik ediyorum....

günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.

günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMMM
çok sevindim kızlar.aman dikkat edin kendinize de.Allah bozmasın.darısı basımıza....
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bu güzel haberler hepimizin mutluluğu.inş listede herkesin karşısında hamile yazısı görürüz amiiiiiiin

aminnnnnnnn ...insallah....

Amin canım tşk. ediyorum çok saoll.. darısı sizlerin başına...
çok sevindim kızlar.aman dikkat edin kendinize de.Allah bozmasın.darısı basımıza....

aminnnnnnnn ...insallah....

amin canımmmm

ben 27 yaşındaym.antalya tüp bebekte yaptırdık.şimdi adetin 2.günü iğnelere başlanıyor.onun için 2.gününden birkaç gün önce gitmek iyi olur(ön görüşme muayene para yada iğneleri almak.. falan için) benmde geçen yıldan rahim filmi vardı.onu istiyorlar tüpbebek için gerekli diye biliyorum.şimdi iğneleri yaklaşık 12 gün falan kullanıyorsun hergün düzenli.dozunu sana söylüyorlar.bu arada 3günde bir kontrole gidiyorsun yumurtalar kaç mm olmuş diye.gerçi aşılama yaptırdıysan süreç aynı.sonra yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesivuruyorlar.ve bu iğneden yaklaşık bir buçuk gün sonra yumurtaları toplatmaya gidiyorsun.yumurtları toplamada genel anestezi yaptılar.ameliyat kıyafetlei falan giydim,sonra bayılttılar 10 dak. sonra uyanndım.hafif ağrı vardı kasıklarımda ogün.sonra geçti .toplanan yumurtalar bekletiliyor 1.kalite mi 2. kalite belli oluyor,1.kalite demek en iyi tutunan demekmiş.1.kalite yerleştiriyorlar,kaç tane 1. kalite yumurtan var arayıp sana söylüyorlar 1 gün sonra.toplama işinden 2 yada 3 gün sonra transfer yapıyorlar.arıyorlar seni şu gün gel diye. taransferde bayıltma olmadı,10 dak. sürdü.hiç ama hiç acımadı.döllenmiş yumurtayı yerleştiriyorlar.sonrada hiç dinlenmeden ayağa kalkıp yolculuk yaptım 3 saat.günlük hayata devam, yani yatmayla dinlenmeyle iş yapmamayla alakası yokmuş.benm öyle oldu ertesi gün hemen çalışmaya başladım.bir de 1.kalite yumurta sayın fazlaysa geri kalanını dondur bence 200 falan para alıyorlar.2-3 yıl saklıyorlar.düşünsene 2.çocuğun için gidince hiç iğnelerle uğraşmıyorsun,hemen transfer oluyor.çok mantıklı.rabbim yardımcın olsun inş hayırlı sağlıklı bebeişler verir sana.sorun varsa çekinme özeldende sorabilirsin.bu işler birazda nasip işi ama başarı oranı yüksek yerlerde şansını dene bence.ve dua etmeyi unutma en önemlisi bu

günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım hamileyimmmmmmmmm
tebrik ederimmmm çok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
tebrik ederim allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş... dün aynı duyguyu bende yaşadım bende hamileyimmm Allahım herkese yaşatsın inş..

günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun...

Seminya ve Uhde kardeşim Rabbim Hayırlı uğurlu etsin inşAllah inanın çok sevindimm Rabbim diğer kardeşlerimizede içinde banada :) BU DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN inşAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM..

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim çok sık girmiyorum nete...bol bol dua ediyorum darısı tüm arkadaşlarımıza.....inşllh güzel haberler almaya devam edecez....UHDE canım bu arada senide tebrik ediyorum ne güzel arkadaşlarımızında devamı gelir inşllh....rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

Seminya ve Uhde tebrik ediyorum öncelikle sizleri.Allah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin. Bugün aynı duyguyu ben de yaşadımmmm:)Benim sonucum da pozitif.HAMİLEYİMMM Allahıma çok şükür.Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kızlar benim 7. ve 9. gün çok az kanamam olmuştu.Kanaması olan arkadaşlar hemen ümidinizi kesmeyin.Dualarım sizlerle....

merhaba arkadaşlar....
ne güzel hamile haberleri ile dolmuş buralar....
seminya uhde ve blast tebrik ediyorum sizleri...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi inşallah...
darısıda biz bekleyenlere olsun ....belirtiniz varmıydı acaba?

transferin 4. günündeyim çok heycanlıyım ve bir o kadarda korkuyorum...rabbim yardım etsin cümlemize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…