günaydın kızlar dün kan testi yaptırdım HAMİLEYİMMMMMMMMM
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...
günaydın arkadaşlar dün kanda gebelik testi yaptırdık...sonuç hamileyimmmmm.rabbim herkeze nasip atsin arkadaşlar allah herkezden razı olsun.
mrb kızlar,hamiş arkadaşlar varmış buralarda galiba???gerçekten çok sevindim darısı hapimizin başına inşallah...benim tedavime gelince resmen yılan hikayesine döndü.Benimle tedaviye başlayanlar çoktan sonuç aldılar ben daha bugün lucrine başlayabildim ama başlamaz olaydım:84:Aslında yarın ilk iğnemi vurunmam gerekirken bu günü cuma sanıp öğlende bi güzel iğnemi eşimle yaptık,yarım saat öncesine kadar tedaviye başladım diye uçuyordum ki bi anda kafama dank etti!!!şimdi çok canım sıkıldı doktorumu aradım ama malesef ulaşamadım:84: ne olur bana dua edin,başından beri hep sıkıntılar çıktı,adetim çok geç geldi,prolaktinim yüksek,lh düşük çıktı...vs.kızlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım inşallah bi sıkıntı olmaz artık...
bazen insan sasiyor ne hikmetse
insallah bir sorun teskil etmez canim ya yarin sabah yine ararsin doktoru icini ferah tut prolaktinim,ih bilmiyorum onun icin bisey diyemicem ama sikinti olmaz bence:87:
blastcim oncelikle tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin bide hakkinda biraz bilgi verir misin tabloya ekleyeyim hem bizler icinde iyi oluyor birbirimize ayni dertten muzdarip olanlar birbirlerine sorular filan soruyorlar
Cnm cok tesekkurler:)aslinda daha once yazmistim.tabloya da eklenmisti.galiba karisti neyse Yasim 31 erkek faktoruydu problem.hrs ankarada yapildi.Ilk tup bebek denememdi.darisi tum isteyenlerin basina
Kizlar
3 arkadasimiz da hamileymis:))) Allah tamamina erdirsin. Hayirlisi ile kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Darisi diger isteyen, bekleyen, dua edenlerin basina.
Pazartesinden beri cok fazla kanamam vardi. Oyle kahverengi falan degil adet kanamasi renginde ve miktarinda. Ama bebisim/lerim bana tutunmuslar. Degerim cok dusuk, 30 ama hamileyim:)). Kanamam dun aksam durdu. Ne olur dua edin, bebislerimi bana bagislayan Rabbim yardim etsin de yarn degerim 2 katina ciksin. Gece gunduz dua ediyorum, onlarla konusuyorum. Insallah ya Rabbim benden bu mutlulugu esirgemeyecek. Dualariniz benimle olsun. Her duanizda beni ve bebislerimi de hatirlayin.:18:
Kizlar
3 arkadasimiz da hamileymis:))) Allah tamamina erdirsin. Hayirlisi ile kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Darisi diger isteyen, bekleyen, dua edenlerin basina.
Pazartesinden beri cok fazla kanamam vardi. Oyle kahverengi falan degil adet kanamasi renginde ve miktarinda. Ama bebisim/lerim bana tutunmuslar. Degerim cok dusuk, 30 ama hamileyim:)). Kanamam dun aksam durdu. Ne olur dua edin, bebislerimi bana bagislayan Rabbim yardim etsin de yarn degerim 2 katina ciksin. Gece gunduz dua ediyorum, onlarla konusuyorum. Insallah ya Rabbim benden bu mutlulugu esirgemeyecek. Dualariniz benimle olsun. Her duanizda beni ve bebislerimi de hatirlayin.:18:
saol canım darısı sizlerin başına inş. canım benim transferin 2. gününden itiberen sürekli adet ağrısı gibi ağrılarım oldu belimde kasıklarımda hiç ağrılarım geçmedi halende devam ediyor zaten ama şimdi ara ara giriyor bir süre sonra geçiyor, halsizlik var oldukca bunlar haricinde birşey olmadı bende...Ikinizide çOOOOOk tebrik ederim Allah kucaginizada almayi nasip etsin darisi benim ve benim gibi bekleyen tüm arkadaslarin basina
Kizlar biraz yazsaniza belirtileriniz varmiydi benim bugün 7.günüm ama belirtim yok varmiydi sizde birseyler???
amin canımmm darısı sizlere inş..tebrik ederim ikinizi de Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?