selam kızlar,
seminya uhde ve blast tebrik ediyorum sizleri...
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi inşallah...
darısı başımıza...:))
Hamile olan arkadaşlar o kadar çok sevindim ki sanki ben hamileyim bizlere unut oluyorsunuz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .....:)))))))))
merhaba canım..transferin yapıldı sonuç bekliyosun sanırım..Allah ım inşallah pozitif sonuç almayı nasip etsin hayırlısıyla..bende anatolyada yaptırıyorum o yüzden sonucunu daha bi merakla bekliyorum..hayırla ve sağlıkla versin bebeğin rabbim..sevgiler..
herkese günaydıınnn...oh bee okul tatil oldu sonunda...
transferi olan arkadaşlar ve tabiki pozitif sonucu alanlar,size öğrendiğim bir şeyi aktarmak istiyorum...
bebek tutunduğu andan itibaren beyni gelişmeye başlıyomuş süt ve balık yemeyi ihmal etmeyin...ve beynimizin % 60 ı omega 3 ten oluşuyomuş(ceviz ,semizotu ve balık ta var omega 3)....yiyelimde akıllı çocuklarımız olsun değil mi ama ...
bugün 5. gün belirtide yok yaaaa...
Günaydın kızlar,
Bugün benim transferin 10. Günü aslında Pazar günü test tarihim ama sanırım var ise bişi bugünden çıkar diye düşünüyorum .
Bir aksilik olmaz ise akşama test yaptıracağım iş çıkışı ve işallah güzel sonuçları paylaşırım sizlerle bende dünki arkadaşalarım gibi
Hepinize güzellll bir Cuma diliyorum kızlar
merhabalar arkadaşım listede test tarihin yazmıyor ama sanırım bizim test günlerimizi aynı..7 temmuz değil mi?Ben hiçbirşey hissetmiyorum hatta bazen transfer olduğunu bile unutuyorum.İlk denemem de sürekli yatmıştım bu sefer canım hiç yatmak istemedi,iş yapmıyorum ama evin içinde sürekli dolanıp duruyorum.Sende durumlar nasıl?İnşallah bizde burdan hamileyiz diye haberler veririz..
Günaydın kızlar,
Bugün benim transferin 10. Günü aslında Pazar günü test tarihim ama sanırım var ise bişi bugünden çıkar diye düşünüyorum .
Bir aksilik olmaz ise akşama test yaptıracağım iş çıkışı ve işallah güzel sonuçları paylaşırım sizlerle bende dünki arkadaşalarım gibi
Hepinize güzellll bir Cuma diliyorum kızlar…
tşk ederim canım Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş.. isteyen herkese nasip etsinnn...uhde seminya blast sizleri tebrik ediyorum bu güzel haberleri almaya çok ihtiyacımız vardı allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn
tşk.ederim canımmm... bu kadar erken adet başlamaz diye düşünüyorum belkide tutunma kanaması falandır canım kötü düşünme dr. görüş bakalım ne diyecekslm arkadaşlar hamile olan arkdaşları tebrik ederim darısı test yaptıranlara ben galiba adetim başladı bugün kader neyapalım rabm yardım eylesin hepimize bugün transferimin 4.günüydü bukadar erken başlıyomu acaba
slm arkadaşlar hamile olan arkdaşları tebrik ederim darısı test yaptıranlara ben galiba adetim başladı bugün kader neyapalım rabm yardım eylesin hepimize bugün transferimin 4.günüydü bukadar erken başlıyomu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?