2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hamile olan arkadaşlar o kadar çok sevindim ki sanki ben hamileyim bizlere unut oluyorsunuz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .....:)))))))))

selam kızlar,
seminya uhde ve blast tebrik ediyorum sizleri...
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi inşallah...
darısı başımıza...:))

tşk.ederim canım Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş...

Hamile olan arkadaşlar o kadar çok sevindim ki sanki ben hamileyim bizlere unut oluyorsunuz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .....:)))))))))

amin canım Allahım tüm bebiş isteyen herkese nasip etsin inş..

herkese günaydıınnn...oh bee okul tatil oldu sonunda...
transferi olan arkadaşlar ve tabiki pozitif sonucu alanlar,size öğrendiğim bir şeyi aktarmak istiyorum...

bebek tutunduğu andan itibaren beyni gelişmeye başlıyomuş süt ve balık yemeyi ihmal etmeyin...ve beynimizin % 60 ı omega 3 ten oluşuyomuş(ceviz ,semizotu ve balık ta var omega 3)....yiyelimde akıllı çocuklarımız olsun değil mi ama ...

bugün 5. gün belirtide yok yaaaa...

kızlar günaydın iki gündür annemdeydim biraz nefes aldım belim kopuyor adetim geldi gelecek ama pazartesi kesin giderim ignelere başlarım alahın izniyle

dünkü 3 hamiş haberi beni uçurdu açı açmaz anovvvvvvvvvvvvv demişim süper allahım tamamına erdirsin kızlar

evet bugünde iki hamiş haberi alırız hadi kızalr listeye hamile olarak yazalım sizleride

Evet Anatolia da yaptırdım,sonucu öğrenir öğrenmez burdan paylaşıcam arkadaşım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin,kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah...

Son düzenleme:

merhabalar arkadaşım listede test tarihin yazmıyor ama sanırım bizim test günlerimizi aynı..7 temmuz değil mi?Ben hiçbirşey hissetmiyorum hatta bazen transfer olduğunu bile unutuyorum.İlk denemem de sürekli yatmıştım bu sefer canım hiç yatmak istemedi,iş yapmıyorum ama evin içinde sürekli dolanıp duruyorum.Sende durumlar nasıl?İnşallah bizde burdan hamileyiz diye haberler veririz..

Arkadaşlar dünden beri sürekli geri sayfalara dönüp hamile haberlerini okuyorum,öyle seviniyorum ki..sanırım bize umut oldunuz..Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:51okundu

Kalan:58

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

kızlar günaaydın inşallah bugünde güzel habrler gelecek. benimde transferimin 5. günü gögüs uçlarım felaket sızlıyor. Kapılmak istemiyorum ama acaba blirti olabilirmi?

Günaydın kızlar,
Bugün benim transferin 10. Günü aslında Pazar günü test tarihim ama sanırım var ise bişi bugünden çıkar diye düşünüyorum .
Bir aksilik olmaz ise akşama test yaptıracağım iş çıkışı ve işallah güzel sonuçları paylaşırım sizlerle bende dünki arkadaşalarım gibi
Hepinize güzellll bir Cuma diliyorum kızlar…

düşük degerde olsa kesin çıkar inş. bugünde 3 güzel haber alırız ya

kızlar benimde adetim başladı biraz önce hayırlısıyla başlıcam bende yarın tedavime.

evet 7 temmuz büyük gün.....
bendede tık yok 3. gün kasıklarım ağrıdı biraz o kadar...
yatmayla alakası yok zaten o yüzden bende çok kasmıyorum kendimi...sadece yorulmuyorum diyelim...iki gün okula bile gittim..
dün arkadaşa kahvaltıya gittim...hergün iğneye gidiyorum ve bugünde eşimle dışarda yemeğe gitcez....
benim geçen sene 3. denememde tutmuştu ama düştü...o zamanda bu şekilde davranmıştım...
zaten kan dolaşım için çok yatmamak gerekiyormuş...herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı bence...

inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız....çok heycanlı bi süreç....ayrıca meslektaşız galiba...

uhde seminya blast sizleri tebrik ediyorum bu güzel haberleri almaya çok ihtiyacımız vardı allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlar hamile olan arkdaşları tebrik ederim darısı test yaptıranlara ben galiba adetim başladı bugün kader neyapalım rabm yardım eylesin hepimize bugün transferimin 4.günüydü bukadar erken başlıyomu acaba

benimde 10. günü sabah idrar testi yapmıştım hemen 2. çizgi çıkmıştı akşamda kan testi yaptırmıştım çıkıyor yanii 10. gün testte.. inş. güzle haberlerle gelirsin mutlu oluruz hepimizzz

Son düzenleme:
uhde seminya blast sizleri tebrik ediyorum bu güzel haberleri almaya çok ihtiyacımız vardı allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnn
tşk ederim canım Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş.. isteyen herkese nasip etsinnn...
tşk.ederim canımmm... bu kadar erken adet başlamaz diye düşünüyorum belkide tutunma kanaması falandır canım kötü düşünme dr. görüş bakalım ne diyecek

Canim bu kadar erken baslamasi imkansiz progestan almiyormusun onun adetini geciktirmesi gerekiyor yerlesme kanamasida olabilir sykma canini ve dr unu ara kanamani durduracak igne hap falan verir sakin kendini üzme bebis ordaysa oda üzülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…