2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benimde 10. Günü sabah idrar testi yapmıştım hemen 2. çizgi çıkmıştı akşamda kan testi yaptırmıştım çıkıyor yanii 10. Gün testte.. Inş. Güzle haberlerle gelirsin mutlu oluruz hepimizzz

arkadaşım sana bişi sormak istiyorum tüp bebek tedavisine bende bu ay başlıyorum ilk denemem benimde ama kafamda çok soru işaretleri var cevaplarsan beni çok rahatlaşmış olursun iğnelere başlandığında istirahat etmek gerekiyomu yoksa günlük hayata devammı ediyoruz ayrıca transferden sonra klozetmı yoksa normal wc mı kullanmak gerek sizler tecrübelisiniz inanın çok heyecanlıyım cevaplarsan çok mutlu olurum

canım ben iğnelere başladığımda normal hayatıma devam ettim bol bol gezdim hatta transferden sonra ilk gün yattım hatta yemeğimi bile yatağımda yedim ikinci gün yavaş yavaş kalkmaya başladım fazla yormadan kendimi klozet kullandım ilk günlerde 4. günümde yolculuk yaptım üstelik sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum canım

heysem, sevgicaglayan sizlerdende güzel haberler bekliyoruz.. şansınız bol ola...
.
neme sende diğerleri gibi belki birgün önceden test yaptırırsan bugüne 3 pozitif haber inşallah...

bugün idrar testi yaptırmayı düşünüyorum eşimm akşama getirecek. yaaa çok heyecanlıyım. adet sancım yine başladı gelecek gibi... göğüslerim yine ağrıyor ama uçları normale döndü. önceden uçları da çok iriydi. galiba normalleşiyorum.

heyem selam,

sana diğer topikte uzun bir cevap yazdım.. sayfa 379da..
:))

herkeze günaydın hayırlı cumalar inşallah bugün tes yapacak arkadaşlardanda güzel haber alırız.
kızlar aranızda uzun protokol olan varmı

Son düzenleme:
herkeze gunaydin arkadaslar hayirli cumalar burda saat sabahin 5 bucugu ve ben 4 den berli ayaktayim kocacimida uyutmadim yeni uyudu zavallim ise gidip birde gece yarilaina kadar calisacak arkadaslar bugun benim ikinci ultrasyonum var 3 saat sonra ve ben cok gerginim yumurtaliklar egerki yeterince buyuklere geldiyse catlatma innesi verilecek ve esimide micro tesse ameliyatina alabilirler bu beni cok uzuyor onun uzulmesine aci cekmesine dayanamam ben oda bana oyledir ben cok duygusal olmaya basladim :2::2::2:elimde olmadan onuda uzuyorum burda kimsemiz olmadigi icin beni geriyor bu esim ameliyat olacak ben transfer olunca ne olacagiz diye insallah bunlarin usdesinden geliriz rabbim bize yardim eder :44:icimde bilmedigim bir sIKINTI var bogazimda dugumlenip kaliyor burdan hamile kalan arkadaslari teprik ediyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin bugun test yaptiracak arkadaslar insallah olumlu sonuc alirlar bizlerde seviniyoruz onlarla allahim nazarlardan korusun onlari

Son düzenleme:

işte burada ......

saolun arkadaşlar progestan kulanıyorum kremini corapsin ve folik pulas kulanıyorum iyne kulanmıyorum ama sanki adet sancım var hayırlısı RABİM SABIR VERSİN sadece bunu demek geliyo elimden

sevgiçaglayan canım dualarımız seninle ve bütün yoldaşlarımıza inş. tutunacak sıkıca deger 30 belkide geç döllenme ondandır hiç kendini sıkma yat uzan yarın tekrar sonraki gün tekrar yaptır deger yükseliyorsa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar günaaydın inşallah bugünde güzel habrler gelecek. benimde transferimin 5. günü gögüs uçlarım felaket sızlıyor. Kendimi katırmak istemiyorum ama acaba belirti olabilirmi? Lütfen bilgi verin?

canım öncelikle bana verdiğin bilgiler için çok tşk ederim peki transferden sonra yada iğneler yapıklırken ne tarz beslendin neler yememek lazım yada neler yemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…