benimde 10. Günü sabah idrar testi yapmıştım hemen 2. çizgi çıkmıştı akşamda kan testi yaptırmıştım çıkıyor yanii 10. Gün testte.. Inş. Güzle haberlerle gelirsin mutlu oluruz hepimizzz
arkadaşım sana bişi sormak istiyorum tüp bebek tedavisine bende bu ay başlıyorum ilk denemem benimde ama kafamda çok soru işaretleri var cevaplarsan beni çok rahatlaşmış olursun iğnelere başlandığında istirahat etmek gerekiyomu yoksa günlük hayata devammı ediyoruz ayrıca transferden sonra klozetmı yoksa normal wc mı kullanmak gerek sizler tecrübelisiniz inanın çok heyecanlıyım cevaplarsan çok mutlu olurum
heysem, sevgicaglayan sizlerdende güzel haberler bekliyoruz.. şansınız bol ola...
.
neme sende diğerleri gibi belki birgün önceden test yaptırırsan bugüne 3 pozitif haber inşallah...
kızlar benimde adetim başladı biraz önce hayırlısıyla başlıcam bende yarın tedavime.
bu arada sevgi çağlayan hamile haberini yazmış. bir haberi aldık.
ben göremedim.nerde acaba?
kızlar benimde adetim başladı biraz önce hayırlısıyla başlıcam bende yarın tedavime.
Günaydın kızlar,
Bugün benim transferin 10. Günü aslında Pazar günü test tarihim ama sanırım var ise bişi bugünden çıkar diye düşünüyorum .
Bir aksilik olmaz ise akşama test yaptıracağım iş çıkışı ve işallah güzel sonuçları paylaşırım sizlerle bende dünki arkadaşalarım gibi
Hepinize güzellll bir Cuma diliyorum kızlar…
Kizlar
3 arkadasimiz da hamileymis:))) Allah tamamina erdirsin. Hayirlisi ile kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Darisi diger isteyen, bekleyen, dua edenlerin basina.
Pazartesinden beri cok fazla kanamam vardi. Oyle kahverengi falan degil adet kanamasi renginde ve miktarinda. Ama bebisim/lerim bana tutunmuslar. Degerim cok dusuk, 30 ama hamileyim:)). Kanamam dun aksam durdu. Ne olur dua edin, bebislerimi bana bagislayan Rabbim yardim etsin de yarn degerim 2 katina ciksin. Gece gunduz dua ediyorum, onlarla konusuyorum. Insallah ya Rabbim benden bu mutlulugu esirgemeyecek. Dualariniz benimle olsun. Her duanizda beni ve bebislerimi de hatirlayin.:18:
Canim bu kadar erken baslamasi imkansiz progestan almiyormusun onun adetini geciktirmesi gerekiyor yerlesme kanamasida olabilir sykma canini ve dr unu ara kanamani durduracak igne hap falan verir sakin kendini üzme bebis ordaysa oda üzülür...
saolun arkadaşlar progestan kulanıyorum kremini corapsin ve folik pulas kulanıyorum iyne kulanmıyorum ama sanki adet sancım var hayırlısı RABİM SABIR VERSİN sadece bunu demek geliyo elimden
ya canım sıkma bakalım kendini normalde adetin erken mi gelirdi
işte burada ......
canım ben iğnelere başladığımda normal hayatıma devam ettim bol bol gezdim hatta transferden sonra ilk gün yattım hatta yemeğimi bile yatağımda yedim ikinci gün yavaş yavaş kalkmaya başladım fazla yormadan kendimi klozet kullandım ilk günlerde 4. Günümde yolculuk yaptım üstelik sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?