evet arkadaşm erken geliyo tutmadıysa olabilir diye düşünüyom hayırlısı
canım öncelikle bana verdiğin bilgiler için çok tşk ederim peki transferden sonra yada iğneler yapıklırken ne tarz beslendin neler yememek lazım yada neler yemek lazım
canım bende kendi adıma yazmak istedim sonrasında bol sulu gıdalar ye canım özellikle kabız olmamaya dikkat et kayısı kaynat suyunu iç günde iki bardak bir tane meyveni bol ya yeşillik türünü eksik etme ama en önemlisi kayısı incir ve su tatlım birde ilk 2 gün yıkınma derim hatta şu 12 günlük süreçte iki kez yeterli ama ayakta ve çok çok ılık suyla tatlım ilşki kesinlikle yok
mrb ben 2010 senesinde 1 tüp bebek denedim sonuç negatif ankarada yaptırdım bence hataydı sorunum düzensiz adet çikolata kisti cd 56 yüksek eşimde problem yok yaş26 ve ben ilk denemede yıkıldım lütfen 2011 de tüp bebek yaptıracaklar benimle paylaşırsanız çok sevinirim
canım bende kendi adıma yazmak istedim sonrasında bol sulu gıdalar ye canım özellikle kabız olmamaya dikkat et kayısı kaynat suyunu iç günde iki bardak bir tane meyveni bol ya yeşillik türünü eksik etme ama en önemlisi kayısı incir ve su tatlım birde ilk 2 gün yıkınma derim hatta şu 12 günlük süreçte iki kez yeterli ama ayakta ve çok çok ılık suyla tatlım ilşki kesinlikle yok
kızlar günaaydın inşallah bugünde güzel habrler gelecek. benimde transferimin 5. günü gögüs uçlarım felaket sızlıyor. Kendimi katırmak istemiyorum ama acaba belirti olabilirmi? Lütfen bilgi verin?
canım öncelikle bana verdiğin bilgiler için çok tşk ederim peki transferden sonra yada iğneler yapıklırken ne tarz beslendin neler yememek lazım yada neler yemek lazım
Kızlar sevgiçağlaya hamile zaten bi heysemden haber alamadık.Bide size bişey sorucam benim transferimin bugun 9. günü benim normalde dün adet görmem gerekiyodu acaba progynex diye bi ilaç kullanıyorum ondan olabilirmi
Kızlar sevgiçağlaya hamile zaten bi heysemden haber alamadık.Bide size bişey sorucam benim transferimin bugun 9. günü benim normalde dün adet görmem gerekiyodu acaba progynex diye bi ilaç kullanıyorum ondan olabilirmi
Kızlar bugun 12 adet yumurta toplandı benden ancak esımın dondurulan spermlerı acıldıgında hareketlı sperm yoktu morfolojılerıne bakarak dollemeyı deneyecegız dedıler moralım cok bozuldu...Bu halıyle yınede saglıklı embrıyo elde etmek mumkunmudur yardımlarınızı esırgemezsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?