2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet arkadaşm erken geliyo tutmadıysa olabilir diye düşünüyom hayırlısı

benim de genelde erken gelir bak ayın 5 inde olacagım 4 gündür sancı bugünde olurum herhal artık

canım sıkma kendini bazen adet belirtileride oluyor diyoırlar benimde 5 gün adet sancısı başlamıştı 9 günün akşamıda adet görmüştüm ama bu herkesde olacak birşey degil bekle bakalım

canım öncelikle bana verdiğin bilgiler için çok tşk ederim peki transferden sonra yada iğneler yapıklırken ne tarz beslendin neler yememek lazım yada neler yemek lazım

canım bende kendi adıma yazmak istedim sonrasında bol sulu gıdalar ye canım özellikle kabız olmamaya dikkat et kayısı kaynat suyunu iç günde iki bardak bir tane meyveni bol ya yeşillik türünü eksik etme ama en önemlisi kayısı incir ve su tatlım birde ilk 2 gün yıkınma derim hatta şu 12 günlük süreçte iki kez yeterli ama ayakta ve çok çok ılık suyla tatlım ilşki kesinlikle yok

gizimmmmmmmmmmmmm buldum seniiiiiii
topiğinize ilk kez geliyorummm
arkadaşlar burada pozitif alan arakadaşlar varmışşş gözünüz aydın olsunnnsağlıcakla kucaklayın inşşşşşşşş

canım bende geldim aranıza temmuz ayında bende tüp bebek tedavısıne başlayacağım çok heyecanlıyım sizler gibi ilk defa yapılacak bana eşimden kaynaklı bu arada özel ankara tüp bebek merkezinde başlıyorum kubilay vıcdan dr muzun adı bu merkezle ilgli bilginiz varmı

canım verdiğin bilgiler için çok tşk ederim sana tamam kabız olmamaya dikkat edicez doğal besleneceğiz yıkanmayıda erteliyorum yalnız bana annem bakacak çalışıyorum izin alıp onun yanında kalacağım annemin evindede klozet yok acaba bu bi sıkıntı yaratırmı yoksa kendi evimdemi kalsam ama yalnız kalmakda istemiyorum

kızlar günaaydın inşallah bugünde güzel habrler gelecek. benimde transferimin 5. günü gögüs uçlarım felaket sızlıyor. Kendimi katırmak istemiyorum ama acaba belirti olabilirmi? Lütfen bilgi verin?

Canim kisiden kisiye degisebiliyormus bazi arkadaslarin belirtilerinde var gögüs sancisi ne diyeyim bende 3gündür adet sancisi var buda bir belirti olabilirmis ama olmayabilirde :))Inan kafam cok karisik hakkimizda hayirlisi insallah sonuclarimiz pozitif olur ...

canım öncelikle bana verdiğin bilgiler için çok tşk ederim peki transferden sonra yada iğneler yapıklırken ne tarz beslendin neler yememek lazım yada neler yemek lazım

rica ederim ne demek hepimiz burda birbirimize yardımcı olabilmek için bulunuyoruz, canım iğneler yapılırken hiç dikkat etmedim yediklerime inanki canım ne istediyse onu yedim, transferden sonrada kabak çekirdeği ve ananas yedim çay,kahve,bitki çayları, asitli içecekler hiç içmedim, meyve suyu ve su içtim bol bol duş almadım hemen 5. günden sonra ılıkla soguk arası duş aldım çok durmadım zaten hemen çıktım, bunlar haricinde hiçbirşey yapmadım özel olarak inanki

Son düzenleme:
kızlaar heysem ve sevgicaglayandan haber yok mu bugün test günleri.allahım inş iyi haberlerle gelirler çok merak ediyorum

ya kızlar ben güzel bi yumurtam olduğunu öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum nerdeyse hamileymiş gibi davrandığımı farkettim.günaşırı ilişkilere başladık.eğilmemeye yorulmamaya gayret ediyorum.keşke bebeğim bana bi süpriz yapsa da gelse

Kızlar sevgiçağlaya hamile zaten bi heysemden haber alamadık.Bide size bişey sorucam benim transferimin bugun 9. günü benim normalde dün adet görmem gerekiyodu acaba progynex diye bi ilaç kullanıyorum ondan olabilirmi

Kızlar merhaba,

bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum,bende tüp bebek tedavisi görüyorum,şuan lucrin iğnesi kullanıyorum,bugün iğnelerimin 7.günü,bu iğne adet gecikmesi yapıyormu,ben normalde 24-25 günde bir olurum ama herhangi bir belirti yok henüz,adet sancımda yok,normalde birkaç gün öncesinde karnım,belim arımaya başlardı,iğnelerden mi oluyordur dersiniz:44:

Kızlar sevgiçağlaya hamile zaten bi heysemden haber alamadık.Bide size bişey sorucam benim transferimin bugun 9. günü benim normalde dün adet görmem gerekiyodu acaba progynex diye bi ilaç kullanıyorum ondan olabilirmi

Henüz test yaptıramadım , 2-3 saat sonra umarım olumlu olur ki sonucu paylaşacağım sizinle.
bu arada o iğdenen ben de kullanıyorum , iğneyi olduğun sürece adet olmazsın canım . adeti engelliyor o iğne

canım evet o igne adet gecikmesi yapıyor bana kimse dememişti bende umutlanmıştım igneyi bıraktıktan 24 saat içinde adet olursun ya 9 gün aslında sende yarın yaptırsan belli olur

kızlar :92: beni gören olmadı sanırım, aranızda uzun protokol olan varmı ?

merhaba foruma yeni üye oldum.Aslında uzun zamandan beri takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş.Benim yumurta rezrvmde düşüklük var.27 yaşındayım.Ankara da timur gürgan'a gittim.Tüp bebek denedik.Çok memnun kaldım.4 temmuzda sonucumu öğrenicem.Artık hepimiz için hayırlısı.Merak ettiğiniz bişe varsa sorabilirsiniz.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
11|Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|HAMİLE
11|Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
14|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|2 temmuz test tarihi
15|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
18|mavi0||||||7 temmuz test tarihi
19|cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
21|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|transferini bekliyor
22|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
23|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
24|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
25|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
26|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
27|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
28|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
29|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
30|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
31|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
32|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
33|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
34|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Ignelere basladi
35|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
36|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
37|gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
38|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
39|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
40|mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
41|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
42|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
43| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
44|liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
45|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
46|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
47|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
48|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
49|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
50|Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
51|pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
52|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
53| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
54|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
55|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
56|ebrudur| |Temmuz ||||
57|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
58|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
59|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
60| ozlmozcn | |Haziran ||||
61|psikolog1707||Haziran ||||
62|symrna35||Haziran||||
63|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
64|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
65|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
66|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
67|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
68|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Ben toplm 9 gün iğne kullandım 2 sonra yumurta toplandı.Ardından 2 snra da transfer yapıldı.Uzun protokolü blmiyorum

ececim hayirli olsun canim tedavine baslicakmissin hani beraber baslicaktik kiz
ah canim ben baslayana kadar sen haberini alicaksin hadi bakalim bu ay sen ogren annis oldugunu öbür ay da ben
canim ya bol bol sorarim sana nasil olsa doktorumuz ayni cok sevinidm yahu

Kızlar bugun 12 adet yumurta toplandı benden ancak esımın dondurulan spermlerı acıldıgında hareketlı sperm yoktu morfolojılerıne bakarak dollemeyı deneyecegız dedıler moralım cok bozuldu...Bu halıyle yınede saglıklı embrıyo elde etmek mumkunmudur yardımlarınızı esırgemezsenız sevınırım

canım eşinin spermlerimi dondurulmuş anlamadım yoksa azoda sperm mi bulunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…