2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar hepinize günaydın. Dün 3 tane Yasin de ben okudum. Allah kabul etsin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:39

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Herkese günaydın..Bugün test günü olan arkadaşlar hepinizden güzel haberler bekliyoruz

Test günüm yaklaştıkça beni de bir heyecan sardı..Allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah....

Ece günaydın..inşallah bir problem çıkmaz ve hayırlısıyla tedavine başlarsın....

günaydın kızlar nasılsınız ? ben erkenciyim dr dan en erken saate randevu alıp gidicem. inşallah bir problem çıkmazda başlarım ben iğnelere.

yolun açık olsun, hadi hayırısı bakalım....
bence sen iğnelere başlayacaksın.. istediğin gibi...

yolun açık olsun, hadi hayırısı bakalım....
bence sen iğnelere başlayacaksın.. istediğin gibi...

sagol cnm.bu benim ikinci denemem olucak tamam insan daha tecrübeli oluyo az çok ilkine göre ama içim bi acayip heyecan dorukta yani.allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.

selam şekerlerim, canlarım, değerli anne adaylarımm.... nasılsınız bakalım. uzun bir aradan sonra nihayet kavuştuk. 1 saat önce gelebildim eve. topikte ne var ne yok ben yokken neler oldu.
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz hepiniz.
yarında benim kontrolum var. bu sefer nasipse başlıycaz iğnelere. (inşallahhhhhhhh) bi türlü kısmet olmadı hep bir aksilik çıktı. neyse önümüze bakalım.
sizi çok özledim.

günaydın bu hafta çok yoğoun sonuçlar var..

canım_ca ...........4 Temmuz test tarihi
realite34 ...................5 Temmuz test tarihi
eğitimciyimmm ............7 Temmuz test tarihi
mavi0 ........................7 temmuz test tarihi
cilekw.........................???

herkese pozitif ve hayırlı sonuçlar diliyorum....

ne güzel tüm aksilikleri bertaraf edip nihayetinde başlıyorsun.. hayırlı olsun..

heysem selam,

""""""""""""""""""""""""""""
Yumurta kalitesini artırmak için ne yapmalı mucize bir karısım öneriyorumadet olunca baslıyorsun ve 20 gün kullanıyorsun....cörekotu,bal ve tarcın karısımından sabah aksam 3 cay kasıgıyiyorsun...ben cok faydasını gördüm ve hamile kaldım kullandıgım ayYumurta Kalitesini arttırıcıkarışım tüp bebek denemesiyaptıracak Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile birarkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmmKeten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un halinegetiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşıkyiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Bentransferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararıkullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığıKeten tohumu,
1 dolu yemekkaşığı Tarçın
1 dolu yemekkaşığı Çörekotu """""""""""""""""""""""""

üstteki tarifi bizim forumda birçok arkadaş yazdı ben şimdi bunu deneyeceğim .. amerikadaki doktorlar "wheat germ oil" bizim gibi yumurtalık rezervi az olanlara öneriyor günde 3 kez yemekle..

almanayadaki doktorum regl günü 21 ve 25 arası olunca yumurta iyice olgunlacak vakit bulmadıyor aslında tüp bebekte 10 ve 11 gün toplanması başarıyı azaltıyor diyip bana ilaçlar vermişti. ve regl 30 günlük periyoda çıkmıştı ama ben işten vakiy bulup tüp bebek deneyememiştim..türkiyedekiler bu konuya neredeyse hiç önem vermiyor.

neural terapide çok iyi yumurtalıkları ggençleştiriyor hatta ben resmen 3 yaş gençleşmiştim.. ama epidural bölgeye biokadin enjeksiyonu çok tehlikeli.. ehil adam yapmalı..

sana özelden mesaaj atarım birşeyler bulursam çünkü ben hayatımda ilk defa bu işe gerçekten asılıyorum... almanca kadın forumlarında bayağı teknik veri var...
kendini biraz toparladınmı??

Benimde test günüm 13 temmuz... 28 Haziranda iki minik bebişim transfer edildi.
Umarım hala benimledir kuzularım.

günaydın arkadaşlar bugün test yaptıracaklar inşalllah hayırlı haberlerinizi alırız ececim sanada şimdiden allah kolaylık versin inşallah tedavin hayırlısıyla başlasınnnn

Kızlar günaydın, dilhusardan haberi olan var mı??? ne yaptı, pgt sonuçları ne çıktı?? acaba ben mi kaçırdım. merka ediyorum haberi olan varsa yazabilir mi???

canım benim 9 temmuz

inşallah pozitif olur sonuçlarımız.....

Kızlar mrb bende ne zamandır katılamıyorudum aranıza tedavime başladım bugün iğnelerimin 4.günü hayırlısı olur inşallah.Tedavileri pozitif olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum Allah kucağınızada almayı nasip eder inşallah. Leblebişekerim hoşgeldin canım çok özledim seni bırakıp gittin zannettim inşallah tedavine başlarsın biran evvel... Bunlar sana hoşgeldin hediyesi

bende yeniyim formda.benimde bir hafta oldu transfer yapılalı.9 temmuz test tarihim.inş.bende alırım bebişlerimi kucağıma.ankarada gürgan klinikde yaptıran varmı başka.

Bende bugün yeni doktora gidiyorum. sitede bende yeni sayılırım. Ben. Ank. dr. ersin oğuzdan randevu aldım. şu gimsa tv ye çıkan doktor inşaAllah iyidir. oradan dinlediğimize göre gidiyoruz bakalım. inşaAllah hayırlı olur. sen nerede yaptırdın tüp bebeği? iNŞAaLLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN...

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:39

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…