2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

mavi bende sürekli foruma girip senden haber var mı diye bakıyoruma.Al benden de okadar..hiçbir belirti yok,ne kasıklarda sancı ne göğüslerde hassasiyet ne de lekelenme...bende senin gibi umudumu yitirmeye başladım.Belirti olmayınca transfer olduğunu bile unutuyorum ama kararlıyım 7 temmuza kadar idrar yada kan testi yaptırmıycam..

kızlar harılı olsun bebişli olsun inşşş ama belirti aramayn belirti kişiden kişiye değişirken bazan hiç bir belirti yoken hamiş çıkıyor arkadaşlar
inşş sizlerde hamişsinizdir su damlalarınız sizleri anne yapar inşşşşşş

amin canım inşallah isteyen dileyen herkes anne olur...
belirtilere takılmayayım diyorum ama elimde değil ....hakkımızda hayırlısı...

amin canım inşallah isteyen dileyen herkes anne olur...
belirtilere takılmayayım diyorum ama elimde değil ....hakkımızda hayırlısı...

slm arkadaşım benimde aynı hiç bi belirtim yok sadece adet sancım var ara ara inşallah RABİM İSTEYEN HERKESE VERİR sonucu bekleyecez hayırlısı olur

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58okundu

Kalan:42

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

ben dayanamıyorum yaaa bugüne kadar iyiydim ama bugün resmen içim daralıyor offff....sitede kimse yok...
sabır sınırlarım iyice zorlandı çok yıprandım...
benim göğüslerde hassasiyet var ama o zaten yumurta toplamadan beri var...progesteron iğnesinin yan etkisi bence....

geçen sene tuttuğunu anlamıştım ben yaa en çokta bu canımı sıkıyor...şimdi hissedemiyorumm...
ben dayanamam salı filan yaparım testi...bu sıkıntıya daha fazla katlanamam...tutmadıysa o iğneyide boşuna vurulmak istemiyorum zaten kalçalarım mahvoldu...

kızlar merhaba benimde bugün 6. günüm ve belirtim yok. Ama takmamaya çalışıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım hayırlıısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Arkadaşlar bendede hiç bir belirti yok.İlk zamanlar biraz karın ağrısı batma filan oluyordu.Şimdi hiç bir şey yok.Yarın kan testi yaptırıcam.İçimde pozitif olacağına dair hiç bir his yok nedense.Hayırlısı olsun hepimiz için.Umutlar boşa çıkmasın.

Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim..İnşallah hepimiz anne olma duygusunu yaşarız..Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

slm arkadaşım benimde aynı hiç bi belirtim yok sadece adet sancım var ara ara inşallah RABİM İSTEYEN HERKESE VERİR sonucu bekleyecez hayırlısı olur

adet sancısı olsa en azından bir hareket var diycem bende o da yok...
hayırlısı artık senin kaçıncı günün...
rabbim kucağımızı boş koymaz inşallah....

Benimde 8.günüm ve bende de belirti yok..İnşallah hamilesindir arkadaşım..Senin de dediğin gibi hepimiz için hayırlısı...

canım inşallah pozitif olur çok zor bu işler rabbim yardım etsin bizlere...
bi çocuğum olana kadar bende akıl kalmıycak ya neyse...

kızlar merhaba benimde bugün 6. günüm ve belirtim yok. Ama takmamaya çalışıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım hayırlıısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

benimde 7. günüm bugün...inşallah hepimizin sonucu olumlu olur inşallah...

Canım benin kıyamam sana...Sen canını sıkarsan bebişlerde üzülür sonra,yapma böyle..Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz ama ödülü öyle güzel ki biraz daha sabır...
Benimde ilk hamileliğimde belirtiler varmış ama ben sonra anladım.Yemek kursuna yazılmıştım,hoca yemeklerden bahsederken içim öyle bulanmıştı ki kursu falan bırakıp sokak ortasında istifra etmiştim..Sonra bebeğim 37 haftalık hamileyken bizi bırakıp cennete gitti..Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım...Mevlam neylerse güzel eyler

benim 6.günüm kendini üzme arkadaşm neyapalım Rabimin elindeyiz olacaksa olur olmuyacaksada neyapsanda olmaz sadece elimizden dua etmek geliyo ALLAH,IM sabır versin hepimize

canııımmm rabbim sana sabır versin çok zor bişay yaşamışsın...rabbim hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın ....
tabiki herşeyin hayırlısı doğru söylüyosun...biz rabbimden iyi mi bilcez haşa...
ama insanız işte zayıfız...bundan sonra allahım bana sabır ver kalbime ferahlık ver diye dua etcem...
İNŞAALLLAAAH BURDA SONUÇ BEKLEYEN HEPİMİZ SAĞLIKLI, HAYIRLI ,UZUN ÖMÜRLÜ,GÜZEL,AKILLI EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAAAAAHHHH....AMİİİNNNN...
ALLAHIM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR...

benim 6.günüm kendini üzme arkadaşm neyapalım rabimin elindeyiz olacaksa olur olmuyacaksada neyapsanda olmaz sadece elimizden dua etmek geliyo allah,ım sabır versin hepimize

doğru diyosun rabbim ol demedikten sonra istersen amerikada tedavi ol kendini yırt boşşş...
Rabbim bizlere yardım etsin...

Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim..İnşallah hepimiz anne olma duygusunu yaşarız..Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…