2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

gözün aydın sağlıcaka kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşş66:32::92:::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:COLOR]

Son düzenleme:

Canım benim tebrik ederim...çooooooooook sevindm,Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...bizlere umut oldun arkadaşım

yehuuuuuu ,,,, çok sevindim,, allak sağlıklı bir çocuk nasip etsin sana.. yolun açık olsun..

MAŞALLAHHHHHHH ÇOK SEVİNDİM CANIM SAĞLIKLA AL KUCAĞINA DARISI BİZLERE

Merhaba arkadaşlar.ben aslında 2011 ocak ayından beri tüp bebek doktorlarındayım.birsürü problemler çıktı.ve nihayetinde 3 ay önce toplanıp dondurulmuş olan yumurtalarım için transfer hazırlıklarına başladık.bant kullanıyorum.13. günümde kontrole çağırdılar.sanırım her şey yolunda giderse temmuz 18-19 da transferim gerçekleşicek.çok heyecanlıyım.2. denemem.ama yine de korkularım var.dua ile inş.

benimde o civarlarda olcak,Allah yardımcımız olsun,çok stres yapmamaya çalış,bizim hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır ..

ismim ilayda özel ankara tüp bebek regl bekliyorum erkek(faktor)

tebik ederim canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...

benimde o civarlarda olcak,Allah yardımcımız olsun,çok stres yapmamaya çalış,bizim hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır ..

lovely05 ne güzel yazmışsın ..
bende hep iyi olan ile kötü olan arasında incecik bir sınır olduğunu deneyimlemişimdir.

kötü iyidir ve iyi kötüdür.. "faul is fair and fair is faul" çok eski bir deyimdir....

merhabalargeçmiş olsun.benim de 1. denemem başarısız.kız kardeşimle aynı gün aynı yerde yaptırdık.onun tuttu.benim tutmadı.hayırlısı inş.şocak ayından beri hastanelerde uğraşıyorum 2. için.yumurtalarım 3 ay önce toplandı donduruldu. o arada ameliyat oldum.şimdi tarnsfer için bantlara başladım.çok korkuyorum.inş her şey yolunda gider.

ben pek bilmiyorum burdan yazışmayı.bir kaç kişiye cevap yazdım ama bana yazan oldu mu nasıl haberim olacak?yardımcı oloan olursa sevinirim

duamm hoşgeldin aramıza....
özele mesaj atabilmen için min 100 adet mesaj yazmıoş olman gerekiyor..
eğer sana yazılan cevapları görmek istiyorsan
forum takip'i klikle oaeadan yazdığım mesajlar yerien tıkla ve en son yazdığın mesajın üztüne aktif yerine tıkla.. oaradanda sayfada ilerle..
kolay gelsin..

hoş geldin.. bende bahçecide iki denemem var..
yolun açık olsun..

çok sevindim tebrik ederim

allah tamamına erdirsin darısı başımıza olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…