Yarın sonucumu öğrenicem ama nedense ara olan ağrılarım bugün hiç yok.Dün gece 5 sn kadar şiddetli bi ağrım oldu,bugün tık yok.Acaba beni bırakıp gitti mi diye düşünmekten kendimi alamıyorumÇok merak ediyorum ve yarını iple çekiyorum....umarım sonuç iyi olur... [/QUOT
İnşallah sonuç pozitif olur ve güzel haberini burdan hep birlikte kutlarız..Dualarımız seninle..sen içini ferah tut...
Yarın sonucumu öğrenicem ama nedense ara olan ağrılarım bugün hiç yok.Dün gece 5 sn kadar şiddetli bi ağrım oldu,bugün tık yok.Acaba beni bırakıp gitti mi diye düşünmekten kendimi alamıyorumÇok merak ediyorum ve yarını iple çekiyorum....umarım sonuç iyi olur...
ben dayanamıyorum yaaa bugüne kadar iyiydim ama bugün resmen içim daralıyor offff....sitede kimse yok...
sabır sınırlarım iyice zorlandı çok yıprandım...
benim göğüslerde hassasiyet var ama o zaten yumurta toplamadan beri var...progesteron iğnesinin yan etkisi bence....
geçen sene tuttuğunu anlamıştım ben yaa en çokta bu canımı sıkıyor...şimdi hissedemiyorumm...
ben dayanamam salı filan yaparım testi...bu sıkıntıya daha fazla katlanamam...tutmadıysa o iğneyide boşuna vurulmak istemiyorum zaten kalçalarım mahvoldu...
mavi bende sürekli foruma girip senden haber var mı diye bakıyoruma.Al benden de okadar..hiçbir belirti yok,ne kasıklarda sancı ne göğüslerde hassasiyet ne de lekelenme...bende senin gibi umudumu yitirmeye başladım.Belirti olmayınca transfer olduğunu bile unutuyorum ama kararlıyım 7 temmuza kadar idrar yada kan testi yaptırmıycam..
arkadaşlar size birsey danısacagım yaa.ben geçen ay tüp bebek denemiştim olmadı ve 11 gün boyunca adet oldum.şimdi de bu ay daha 23.günü yani adet biteli 12 gün oldu. yeniden adet oldum.bu nasıl bir iştir anlamadım anormallikler olur dediler ama hiç böyle birsey basına gelen var mı aranızda?önümüzdeki ay nasıl olur acaba normale döner mi?tatile gidicektik planlayamadık bir türlü.biz tatildeyken adet olursam tatili bırakıp yarıda geri de gelemicem.agustosta tedaviye başlıcam bir taraftan da yeniden...((
canım tedviden sonra ilk adetinde çok olman normaldir ama ara kanamasını yaşamdım ben
bence merkezini dr ara ve sor zaten ara kanamalr varken tedviye başlamazlar diye biliyorum ben
sağol canım.ben de ilk kanamanın yogun olmasını normal olarak değerlendirdim çok endişe etmedim çünkü rahim duvarı fazlaca kalınlastırıldıgı için atılması da uzun oluyormus ama belki de bu adettir diye düşünüyorum ara kanama değildir.ama acaba bundan soonraki ay da mı böyle 23-24 günde olur.çünkü ben hep 31-32 günde olurdum.
Arkadaşlar bendede hiç bir belirti yok.İlk zamanlar biraz karın ağrısı batma filan oluyordu.Şimdi hiç bir şey yok.Yarın kan testi yaptırıcam.İçimde pozitif olacağına dair hiç bir his yok nedense.Hayırlısı olsun hepimiz için.Umutlar boşa çıkmasın.
cnm benimde bugün 12. günüm cuma test yapmıştım ve pozitif çıktı allahıma çok şükür sizi çok iyi anlayabiliyorum şu an o günler geçmek bilmiyo ve bendede hiç belirti yoktu ne tutunma kanaması ne kasık ağrısı falan ve idrar testlerimde 9. güne kadar hep negatif çıkmıştı ama hep içimde pozitif bi düşünce vardı o yüzden bence belirti beklemek yada erken testler yapmak saçma benim gibi çünkü ne yaparsak yapalım allah ol deyince oluyo allahım inşallah sizlerinde yüzünüzü güldürür o yüzden bunlara takılıp üzülmeyin diye msj attım dualarım hep sizinle olacak
kızlar içinizde femara protokolu uygulayan oldumu?
ve transfere kadar giden oldumu?
yumurtalık rezervi az olanlar ne tür protokoller yaptınız?
kızlar içinizde femara protokolu uygulayan oldumu?
ve transfere kadar giden oldumu?
yumurtalık rezervi az olanlar ne tür protokoller yaptınız?
kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.
canım hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun be hep böyle dua ettim bundada vardır bir hayır ümidini yitirme hiç Allah büyük ne zmaan ne olacagı hiç belli olmaz inankisaol canım inşallah. ilaçlara devam yapıcak bişey yok... transfer edilen emriyoları sürekli rüyalarımda görüyorum, transfer edilişlerini, orada tutunduklarını falan tekrar tekrar görüyorum, farketmeden baya bir bağ kurmuşum galiba :):)
canım bence belirti arama benim transferin 2. günü başladı ağrılarım adet olaackmışım gibi halende devam ediyor bazısındada hiç ağrı olmuyomuş değişiyor işte...sonuç bekleyen arkadaşlar nerdesiniz yaaaa.....
günler ilerledikçe bana bi haller oluyor...umutsuzluğa düşüyorum sanki hiç belirti de yok yaaa....
üfff internetten belirti okuya okuya bi hal oldum...
sizde ne var ne yok bi anlatın kurban olurum....
eğitimciyim senle günlerimiz aynı ne durumdasın yaz hele....
canım olumsuz düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun emiiiben dayanamıyorum yaaa bugüne kadar iyiydim ama bugün resmen içim daralıyor offff....sitede kimse yok...
sabır sınırlarım iyice zorlandı çok yıprandım...
benim göğüslerde hassasiyet var ama o zaten yumurta toplamadan beri var...progesteron iğnesinin yan etkisi bence....
geçen sene tuttuğunu anlamıştım ben yaa en çokta bu canımı sıkıyor...şimdi hissedemiyorumm...
ben dayanamam salı filan yaparım testi...bu sıkıntıya daha fazla katlanamam...tutmadıysa o iğneyide boşuna vurulmak istemiyorum zaten kalçalarım mahvoldu...
olacak inş... olmayacak diye getirme aklına bence....Arkadaşlar bendede hiç bir belirti yok.İlk zamanlar biraz karın ağrısı batma filan oluyordu.Şimdi hiç bir şey yok.Yarın kan testi yaptırıcam.İçimde pozitif olacağına dair hiç bir his yok nedense.Hayırlısı olsun hepimiz için.Umutlar boşa çıkmasın.
güzel haberlerini bekliyor olacagız canım burda inş. gülerek gelirsin...Yarın sonucumu öğrenicem ama nedense ara olan ağrılarım bugün hiç yok.Dün gece 5 sn kadar şiddetli bi ağrım oldu,bugün tık yok.Acaba beni bırakıp gitti mi diye düşünmekten kendimi alamıyorumÇok merak ediyorum ve yarını iple çekiyorum....umarım sonuç iyi olur...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?