2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yarın sonucumu öğrenicem ama nedense ara olan ağrılarım bugün hiç yok.Dün gece 5 sn kadar şiddetli bi ağrım oldu,bugün tık yok.Acaba beni bırakıp gitti mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum Çok merak ediyorum ve yarını iple çekiyorum....umarım sonuç iyi olur...

belirtilere takılıpta bu zanını stersle geçirme tüp bebek tedvisnde en güzel zamanlardır tarnsferden sonra bebğinle birlite geçirdiğin ilk zamanlar onu içine aldığın ona en yakın olduğun zamanlardır bu zamanın tadını çıkart inşşş bebişin 9 ay seninle kalır seni anne yapar
heycenlandım bak şimdi

ya aslında ben de aynı şekilde düşünmüştüm ama doktor iğnelerimi kesmedi, erken test garanti değilmiş. riske sokmamak için kullanıyorum tabii. inşallah sen hislerinde yanılırsın güzel haberler verirsin...:)

cnm benimde bugün 12. günüm cuma test yapmıştım ve pozitif çıktı allahıma çok şükür sizi çok iyi anlayabiliyorum şu an o günler geçmek bilmiyo ve bendede hiç belirti yoktu ne tutunma kanaması ne kasık ağrısı falan ve idrar testlerimde 9. güne kadar hep negatif çıkmıştı ama hep içimde pozitif bi düşünce vardı o yüzden bence belirti beklemek yada erken testler yapmak saçma benim gibi çünkü ne yaparsak yapalım allah ol deyince oluyo allahım inşallah sizlerinde yüzünüzü güldürür o yüzden bunlara takılıp üzülmeyin diye msj attım dualarım hep sizinle olacak

arkadaşlar size birsey danısacagım yaa.ben geçen ay tüp bebek denemiştim olmadı ve 11 gün boyunca adet oldum.şimdi de bu ay daha 23.günü yani adet biteli 12 gün oldu. yeniden adet oldum.bu nasıl bir iştir anlamadım anormallikler olur dediler ama hiç böyle birsey basına gelen var mı aranızda?önümüzdeki ay nasıl olur acaba normale döner mi?tatile gidicektik planlayamadık bir türlü.biz tatildeyken adet olursam tatili bırakıp yarıda geri de gelemicem.agustosta tedaviye başlıcam bir taraftan da yeniden...((

canım tedviden sonra ilk adetinde çok olman normaldir ama ara kanamasını yaşamdım ben
bence merkezini dr ara ve sor zaten ara kanamalr varken tedviye başlamazlar diye biliyorum ben

canım tedviden sonra ilk adetinde çok olman normaldir ama ara kanamasını yaşamdım ben
bence merkezini dr ara ve sor zaten ara kanamalr varken tedviye başlamazlar diye biliyorum ben

sağol canım.ben de ilk kanamanın yogun olmasını normal olarak değerlendirdim çok endişe etmedim çünkü rahim duvarı fazlaca kalınlastırıldıgı için atılması da uzun oluyormus ama belki de bu adettir diye düşünüyorum ara kanama değildir.ama acaba bundan soonraki ay da mı böyle 23-24 günde olur.çünkü ben hep 31-32 günde olurdum.

canım ben 5 defa tüp bebk denedim hiç bir tedaviden sonra döngüm değişmedi sanmıyorum adet döngüsü değişsin

Bende de batma oluyodu bugün olmadı.sadece adet ağrısı gibi ağrım oldu.Bende yarın öğrenicem sonucumu.Umarım mutlu hbrler veriri birbirimize:) sevgiler...

Senin adına çok sevindim,tebrik ederim arkadaşım..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Güzel dileklerin için de çooook teşekkür ederim..

Son düzenleme:
kızlar içinizde femara protokolu uygulayan oldumu?
ve transfere kadar giden oldumu?

yumurtalık rezervi az olanlar ne tür protokoller yaptınız?

ilk defa duyuyorum femarayı.Benim 2. denemem ve ikisinde de kısa protokol uygulandı.Bana özel mi yapıldı onu bimiyorum..3 yumurtam vardı 1 tane döllendi ve transfer yapıldı.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58okundu

Kalan:42

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

cnm bende okuycam ama okuduktan sonra yazarım kactane okudugumu rabbım hepımızın dualarını kabul etsın

günaydın ,
benim 2 denemede de femera uygulandı .
birinde 1 yumurta , diğerinde 3 tane oluştu .
evet transfere gittim biliyorsun ama sonuç olmusuz oldu.
halırlısı bakalım ben 4-5 ay bu konuyu kafamdan çıkarıyorum şimdilik ancak , bu konuda bitkisel deneler yapmak istiyorum.
senin önerebiliceğin bir uygulama var mı ?

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız ? ben erkenciyim dr dan en erken saate randevu alıp gidicem. inşallah bir problem çıkmazda başlarım ben iğnelere.

kızlar benim sonucum negatif. gittim papağan aldım, artık o benim çocuğum olacak.

canım üzülme demekle olmuyor biliyorum üzüleceksin ağlayacaksın ama kendini çok yıpratma inş. bundan sonraki tedavinde iyi sonuçlar alırsın...

canım hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun be hep böyle dua ettim bundada vardır bir hayır ümidini yitirme hiç Allah büyük ne zmaan ne olacagı hiç belli olmaz inanki
canım bence belirti arama benim transferin 2. günü başladı ağrılarım adet olaackmışım gibi halende devam ediyor bazısındada hiç ağrı olmuyomuş değişiyor işte...
canım olumsuz düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun emiii
olacak inş... olmayacak diye getirme aklına bence....
güzel haberlerini bekliyor olacagız canım burda inş. gülerek gelirsin...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeterrr canımmm nasılsınn nasıl gidiyorrr hayatt daha önce görüşmüştük unutmadıysan tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…