merhaba
ne kadar ucret konustunuz tup bebek icin ? biz de dusunuyoruz, ssk ile anlasmalari var degil mi ?
tesekkurler,
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
hemen başlıyoruz cnm.ewest arkadaşımıza hemen okumaya başlayabilirmiyiz yoksa yarın mı?
Kızlar ben yarın yokum, test için istanbul yollarında olucam. Ama dualarınızı eminim hissedeceğim. Ben yollarda ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Dönünce size rakam bildiririm.
İnşallah düşmüştür de sana da moral olur canım benim..canım hayırlı yolculaklar iyi haberlerinle koş gel bizeee
canım benim hayırlı yolculuklar .hayırlı haberlerle gel inşallah.duanda çok iyi bir güne denk geldi maşallah
canım lütfen öyle düşünme.unutma herkesin hayattaki imtihanı farklı.Diliyorum ki 4.ve son denemen olsun ve rabbim ikiz nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah.
amin cnm amin .katılıyorum sana.
teşekkür ederim cnm.açık derken kadın erkek diye yazdık liste çok uzuyor kelimeleri çok uzatamıyoruz cnm.ama bir denerim yinede nasıl olabilir diye.
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
canım bir önceki arkadşımızınkini tamamladımsıradaki arkadaşımıza ewest
nil_alp:50-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
kalan :850
ya ben de hemen tedaviye başlamak istiyorumm hemencik hamile kalmak istiyorum zaman bi geçse kızlar içim kıpır kıpır yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Fıstıklar akşam telaşı mı sardı.Kayboldunuz.100 tane okudum Dearmother cım ben...Allah ım kabul etsin inşallah....
E bi neskayfe hakettim artık...
ya ben de hemen tedaviye başlamak istiyorumm hemencik hamile kalmak istiyorum zaman bi geçse kızlar içim kıpır kıpır yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bende hemen başlamak istiyorum zor bir süreç biliyorum ama yinede sabırsızlanıyorum...sanki tedaviye başlayınca herşey iyi olucak bende anne olucam gibi hissediyorum...umarım öyle olur...geçsinn şu günler artıııkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?