2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sıradaki arkadaşımıza Dilhusar
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

tülayss:200-okundu
ewest:150-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:
nisan:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
castamo:50-okunuyor:44:
yabangülü:100-okundu
mylady06:100-okundu

bitti RABBİM kabul etsin inşallah.Amin

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

Son düzenleme:
merhaba
ne kadar ucret konustunuz tup bebek icin ? biz de dusunuyoruz, ssk ile anlasmalari var degil mi ?
tesekkurler,

merhaba canım..ben önce histeroskopi yapılıo onu yaptırdım o 500tl
sonra tüp bebek 3500 tl
ilaçlarda 1500 civarı tutar dediler
yani toplamada 5500 gibi dediler..

Kızlar ben yarın yokum, test için istanbul yollarında olucam. Ama dualarınızı eminim hissedeceğim. Ben yollarda ne kadar okuyabilirim bilmiyorum. Dönünce size rakam bildiririm.

canım hayırlı yolculaklar iyi haberlerinle koş gel bizeee

canım hayırlı yolculaklar iyi haberlerinle koş gel bizeee
İnşallah düşmüştür de sana da moral olur canım benim..

canım benim hayırlı yolculuklar .hayırlı haberlerle gel inşallah.duanda çok iyi bir güne denk geldi maşallah

Gerçekten ne güzel bir güne denk geldi. Kesin değerler düştü gözüyle bakıyorum şimdiden..

canım
pko hız sayı
morfoloji sebebsiz çikolata
kist gibi kısaca olabilir ama sen bilirsin :))
tablo çok güzel ilerde hamişleriniz artınca yararlanılacaktır elinize sağlık
ilerde tüp düşiündüğümde en çok hamiley i hangi merkez çıkardıysa ondan yararlanacağım

sıradaki arkadaşımıza ewest

nil_alp:50-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:

kalan :850

Fıstıklar akşam telaşı mı sardı.Kayboldunuz.100 tane okudum Dearmother cım ben...Allah ım kabul etsin inşallah....
E bi neskayfe hakettim artık...

ya ben de hemen tedaviye başlamak istiyorumm hemencik hamile kalmak istiyorum zaman bi geçse kızlar içim kıpır kıpır yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım bir önceki arkadşımızınkini tamamladım
okundu yazabilirsin

ya ben de hemen tedaviye başlamak istiyorumm hemencik hamile kalmak istiyorum zaman bi geçse kızlar içim kıpır kıpır yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bende hemen başlamak istiyorum zor bir süreç biliyorum ama yinede sabırsızlanıyorum...sanki tedaviye başlayınca herşey iyi olucak bende anne olucam gibi hissediyorum...umarım öyle olur...geçsinn şu günler artıııkkkkk

hakkaten yaavvvv böyle boş boş beklemek amma zor geliyo.

merhaba arkadaşlar,allah nasip ederse temmuz gibi tüp bebek yaptırıcaz..yaşım 29. 5.5 yıllık evliyim .ilk denememiz olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…