tülaycım senin tedavinde yakınlarda değilmi cnm.bu ay sonu gibi.eğer öyleyse senide sıraya koyacağım çünkü.
ettin tabiki hadi banada yap beraber içelim :Fıstıklar akşam telaşı mı sardı.Kayboldunuz.100 tane okudum Dearmother cım ben...Allah ım kabul etsin inşallah....
:E bi neskayfe hakettim artık...
ya ben de hemen tedaviye başlamak istiyorumm hemencik hamile kalmak istiyorum zaman bi geçse kızlar içim kıpır kıpır yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Allah kabul etsin cnm.canım bir önceki arkadşımızınkini tamamladım
okundu yazabilirsin
geçer geçer o günlerde gelir hatta hamile kalıp bebeğini doğurduğun anda gelir.bende hemen başlamak istiyorum zor bir süreç biliyorum ama yinede sabırsızlanıyorum...sanki tedaviye başlayınca herşey iyi olucak bende anne olucam gibi hissediyorum...umarım öyle olur...geçsinn şu günler artıııkkkkk
ben de ben de ben de istiyorum..........................
aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inş. sorun ne hangi merkez onuda yazarsan ekleyeyim canım listeyee.merhaba arkadaşlar,allah nasip ederse temmuz gibi tüp bebek yaptırıcaz..yaşım 29. 5.5 yıllık evliyim .ilk denememiz olacak inşallah..
Allahım sendende hepimizdende razı olsun inşalalh regl durumumdan dolayı ayetel kürsiye eşlik edemedim fakat hep duamdasın canım inşalalh hayırlı haberlerini alacağız buradan.DearMother
özelliklede senden allah razı olsun.
Allah kabul etsin hadi hayırlısı canım.canım benim ay sonu gibi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. tedavisi yakın olanları bitirelimdebu arada ben 100 ümü okudum
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
kalan :850
Hoşgeldinn...merhaba arkadaşlar,allah nasip ederse temmuz gibi tüp bebek yaptırıcaz..yaşım 29. 5.5 yıllık evliyim .ilk denememiz olacak inşallah..
ben de ben de ben de istiyorum..........................
ettin tabiki hadi banada yap beraber içelim :
Ay amanın yapmam mı?Altın kuplu bardaklarla nescafe yaparım ben size....
bende hemen başlamak istiyorum zor bir süreç biliyorum ama yinede sabırsızlanıyorum...sanki tedaviye başlayınca herşey iyi olucak bende anne olucam gibi hissediyorum...umarım öyle olur...geçsinn şu günler artıııkkkkk
canım bana mail adresini yazarmısın burada.istanbula gelebilirmisin bir yer önereceğim sanacanım merkezin adını yazabilrmisin Benim süreçte bazı terslikler oldu haziran 2 de adet alup merkeze gidecektim fakat son bir haftada merkez hakkında öyle şeyler duyuyorumki içim soğudu Fiyatı çuk uygundu cazipti Biliyorsunuz merkeze güven fiyatından çok daha önemli Ama kendimide çok hazır hissetmiştim tüp planlarımı yapmıştım Şimdi ortada kalmış hissediyorum Bneim yaşım sizinkiler kadar küçük değil 37 yani zamanım yok kızlar acilen fiyatı uçuk olmayan bir mekeze ihtiyacım var
saol canım benim.ellerine sağlık.ay amanın yapmam mı?altın kuplu bardaklarla nescafe yaparım ben size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?