Kizlar bebeklerim artik benimle degil30 Haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil Boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir AMA yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda Boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
slm kızlar ben bugün dra gittim dr ultasonda kistin var dedi E2 tahlili yapalım eger degerin iyi çıkarsa başlarız dedi tahlilim iyi çıktı ve kist bizi etkilemez dedi küçükmüş ilk iğnemi vuruldum.ganal f 300 ünite+merional 75 ml cuma gününe kadar vurulmaya devam edicem cuma günü kntrolüm var.merional 8 kutu yazmış dr bu yumurta rezervini arttırmaya yarıyomuş.sonra cetrotit diye bi iğne daha verdi 5 kutu . kafam karıştı valla iyice ilk denemede sanki daha azdı bu iğneler . neyse artık katlancaz.allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
Kizlar bebeklerim artik benimle degil30 Haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil Boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir AMA yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda Boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
cnm inan ki çok üzüldüm böyle durumlarda ne söylenir bilemiyorum hakkında hayırlısı
slm kızlar ben bugün dra gittim dr ultasonda kistin var dedi E2 tahlili yapalım eger degerin iyi çıkarsa başlarız dedi tahlilim iyi çıktı ve kist bizi etkilemez dedi küçükmüş ilk iğnemi vuruldum.ganal f 300 ünite+merional 75 ml cuma gününe kadar vurulmaya devam edicem cuma günü kntrolüm var.merional 8 kutu yazmış dr bu yumurta rezervini arttırmaya yarıyomuş.sonra cetrotit diye bi iğne daha verdi 5 kutu . kafam karıştı valla iyice ilk denemede sanki daha azdı bu iğneler . neyse artık katlancaz.allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
selam castamo
canım-ca dan haberin varmı yaa??
hala ses seda yok.. umarım sonucu pozitiftir..
tedavin hayırlı olsun ece22,
cetrotide banada fazla geldi.. o sadece gelişen yumurtanın hızını kesen birşey ve 2-3 den fazla hiç yapmadım ben.. bence hemşiereyi hep ara sor..
bu merional yumurtalık rezervi artırıcımı yoksa yumurta kalitesi artırıcı mı ????
bu konuda deneyimin olunca foruma yazarsan sevinirim?
yolun ve bahtın açık olsunnn
ya bugün 3 kere canım_ca dan haber sordum hiç kimseden yanıt yok..
çok geç oldu artık neden haber vermiyor aklıma kötü haber gelsede umarım herşey dilediği gibidir..
güzelsoy cnm aradım cebini duymadın sanırım.iğneyi vurdun yumurtalar ne alemde çatlıyonmu?
merhaba arkadaşlar sonucu pozitif olan arkadaşlara tebrikler sağlıkla olsun inş.sonucu negatif olan arkadaşlarımada sabır diliyorum.
tedavisi devam eden arkadaşlarmda inşallah güzel haberler alırsınız hepiniz...fazla girmiyorum foruma ağustosa kadar biraz uzak durmaya çalışıyorum bu konulardan.ama arada dayanamayınca bakıyorum güzel haberler duyayım diye.
birde bir sonraki tedavim için memorial i araştırmak için açıyorum arada.
bizim listede memorialde tedavi olan varmı?varsa bana ulaşsın bu topicden sormak istediğim sorular var da
sagol cnm.inşallah herşey olumlu geçer. bu defa da bir umutluyum.dr bünyemi tanıdı.inşalalh olumlu olur.
cnm merional bende rezerve azlıgı var.ilk denemede 300 perogon kullnmıştım bide tedavi öncesi doğum kntrol hapı 6 yumurta oldu dr yaşına ve verdiğim doza göre yumurta az dedi.yaşım 26 çünkü. şimdi onun için 2. bir iğne daha verdi iki iğneyi birden kullanıcam.
cnm dra gidip geldikçe detaylı olarak yazmaya çalışıcam buraya.
cnm allah kabul etsin.ekliyorum hemen listeye.
cnm bizde sorun sebepsiz inf. diyolar ama durmadan yok rahim kalın yok bilmem ne hep bi sorun çıkıyo valla sorun ne bende bilmiyorum. bu nasıl sorunsuzluksa.:
zaten doktorları anlamak mümkün değil, sorun yok, her şey harika diyorlar, eee diyosun, diyecek kelimeleri yok,sorunu bulmakta yetersizler, çıktık bir yola Rabbim yar ve yardımcımız olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?