arkadaşlar cuma günü transferim oldu benim.çok halsizim yalnız o yüzden yatıyorum.doktorum yat dedi.hamile olan arkadaşlar ne belirtiler vardı.bu arada tebrik ediyorum darısı size.benim 15 embriyo genetiğe girdi 1tane sağlıklı çıktı.allahım ne olur inşallah oda tutunur.dualarınızı bekliyorum.
lovely05 ne güzel yazmışsın ..
bende hep iyi olan ile kötü olan arasında incecik bir sınır olduğunu deneyimlemişimdir.
kötü iyidir ve iyi kötüdür.. "faul is fair and fair is faul" çok eski bir deyimdir....
ececim ben yasinlerin 89 tanesini okudum. kalanı da en kısa zamanda biter inşallah. bilgin ola....
amin,,senin sorun neydi canım,,
aLLAHIM hala inanamıyorummmmmmmmmm....Sonucum 114.2 çıktı.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.3 yumurtanın 1 tanesi döllendi ve 2. denememde hamileyimmmmm.Timur GÜRGAN' a çok teşekkür ediyorummmmm.Şükürler olsunnnnn
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.ne güzel haberler duydum,uzun zamandır uğrayamıyordum.
benim de bugün yumurta toplamam vardı.14 tane toplandı.yarın arayıp bilgilendirecekler.bu hafta cumartesiye kadar transferim olacak.allahım herkesin tedavisini hayırlı kılsın.
Merhaba arkadaşlar.ben aslında 2011 ocak ayından beri tüp bebek doktorlarındayım.birsürü problemler çıktı.ve nihayetinde 3 ay önce toplanıp dondurulmuş olan yumurtalarım için transfer hazırlıklarına başladık.bant kullanıyorum.13. günümde kontrole çağırdılar.sanırım her şey yolunda giderse temmuz 18-19 da transferim gerçekleşicek.çok heyecanlıyım.2. denemem.ama yine de korkularım var.dua ile inş.
bende cumartesi alıcam sonucu çok merak ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. temmuz ayı maşallah çok bereketli. Alllahım isteyen herkese nasip eder.
hayrlı olsun tedvin bebişli olsun inşşşşslm kızlar ben bugün dra gittim dr ultasonda kistin var dedi E2 tahlili yapalım eger degerin iyi çıkarsa başlarız dedi tahlilim iyi çıktı ve kist bizi etkilemez dedi küçükmüş ilk iğnemi vuruldum.ganal f 300 ünite+merional 75 ml cuma gününe kadar vurulmaya devam edicem cuma günü kntrolüm var.merional 8 kutu yazmış dr bu yumurta rezervini arttırmaya yarıyomuş.sonra cetrotit diye bi iğne daha verdi 5 kutu . kafam karıştı valla iyice ilk denemede sanki daha azdı bu iğneler . neyse artık katlancaz.allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
Kizlar bebeklerim artik benimle degil30 Haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil Boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir AMA yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda Boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
canım çok geçmiş olsun, belkide zamanını deyildi diye düşün, bendede 28 günlükken böyle oldu dr.um düşük olduğunu söyledi, malesef kimyasal veya dış gebelik oluşabiliyor. aslında erken sevinmemek gerekiyor ama elde olmuyor. inşallah birdahaki denemende kavuşursunKizlar bebeklerim artik benimle degil30 Haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil Boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir AMA yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda Boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
kizlar bebeklerim artik benimle degil30 haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. Gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir ama yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
herkese güzel dilekleri için teşekkürler....darısı başınıza inş.
Kizlar bebeklerim artik benimle degil30 Haziran'daki sonucum yani 12. Gun degerim 230 idi.14. gun 360 oldu.bugün yani 16. Gun sabah 105 e düştü görünce inanamadım oysa doktorum cuma ultrasona çağırmıştı tekrar teste gerek yok dediği halde nedense içimden bı ses tekrar baktirmam gerektiğini söylüyordu.malesef degerim düştü doktora gittim bu aksam testi tekrarlayalım dedi ve 78 e düşmüş.cok kotuyum, nasil Boyle oldu, dusuk ya da kimyasal gebelikmis.hep hayirlisi olsun diye dua etmistim, belki de boylesi daha hayirlidir AMA yine de cok kotuyum o kadar sevinmistik ki su 4 gun belki de hayatimin en mutlu gunleriydi.aranizda Boyle bi durum yasayam var mi?su an kanamam da yok cok saskinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?