2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Lovely05:5 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okunacak

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu - 11 okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:34

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

iyi geceler canim yazdiklarinin hepsine katiliyorum insallah diyorum 10 dakika kurali varya ondan burdan yazdim tatli ruyalar canim yarin gorusuruz

cnm benim ilçlarda 1210 filan tuttu.ama eczane idrimiyle.paket program yapmış hastane ilaçar 1000tl ama benim +merional ilaçlarımda var omış drnlarla birlikte.

cnm ya bide bişey sorcam ganal f 450 yazmış dr 300 ünit vur dedi içinde kalanla ertesi gün de kullan dedi ama içinde 300 ünit daha kalması gerekmiyomu az kaldı benim diğer kutudanmı takviye edicem? bide 3 kutu yazmış ama beni kntrole cuma günü çagırdı yani perşembeye kadar iki kutu açılmamış 1 de az ugünden kalan ilacım var birbirine ekliyerek perşembede yetermi nasıl ayarlanıyo bu ganal f ?

selam arkadaslar nasilsiniz uzun bir suredir topige giremedim islerim vardir sizler iyisinizdir insallah???
bu arada negatif sonuc alan arkadaslarima cok ama cok uzuldum rabbim insallah bir dahaki sefer poztif sonuc almayi nasip eder....
dusuk yapan arkadasima da cok uzuldum allah sabirlar versin...........
hamile olan arkadaslarimi kutluyorum hayirli ugurlu olsun insallah rabbim kucaklarina almayida nasip eder.....

gonal f: ilk şişeden 300 çekince geride kalan 150 diye kabul ediyorlar ama benim hemşire 125 de olabilir iyice bak diyordu iğneye..
2.şişeyide aç ondan da 300 çek
kaldımı elinde 2 şişe ve içlerinde 150 şer doz..
3. günde her iki yarım şişeyi iğneye çek ve yap.. ama göz kontrolu ile 300e denk mi diye kontrol et..
zaten çok pahalı bir ilaçç..
4. günde 3. şişeni açarsın..
kolay gelsin.
unutma göbeğe yaparken göbek deliğinden 3 parmak sağa yada sola..
ben bir gün sola bir gün sağ tarafa yapıyordum..

kızlar gunydın ya benim acayip ksık ağrım var dün geceden beri.geçen hafta olgun bi yumurtam vardı gün aşırı ilişki dedi doktor.hamile kalmış olabilirmiyim bu kadar çabuk.yada ne biliyim yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş olabilir mi.karnımda kocaman bi taş var sanki ( şişkinlikte var.ne yapmalıyım onu da bilmiyorum ((

günaydın cnm.benimde dr aşılama zamanları filan gün aşı ilişki veriyo çatlama iğnesine ragmen çatlamayan yumurtalar kist oluyodu.adet tarihine kadar bekle adet oluncada kahverengi bişeyler geliyosa ultrasona gir kist olmuş olabilir.dr önlemini alsın.tabi umarım hamile kalmışsındır .

myladycım nasılsın cnm_? bu ara facedede denk gelemiyoruz? nerelerdesin?

Sllm kızlar birkaç zamandır giremedim. Şuan hastanedeyim ve bir yada iki saate opu yapılacak,yumoşlarımla vedalaşma vakti...Umarım iyi kalite embriyolar oluşur dua edin lütfen..Daha önce hiç birinci kalite embriyom olmamıştı inşallah bu kez olur.Ve umarım yine geçen seferki gibi ohss olmam korkuyorum..Hamile kalan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.Allah doğumunuza kadar size ve bebişlere sağlık versin hepinizi öpüyorum

canım benim bugün 5.günüm bende günlük 225 ünite vuruluyorum bana doktorum 6 kutu yazmış 4 kutu menogon ve 1 kutuda cetrodit var ama daha önceki tedavimde bantta vardı şimdi hatırlayamıyorum iğneleri kullanırkenmi bant kullanmıştım yoksa transferden sonramı bazı arkadaşlar ilaçlarla beraber başlamış kafam karıştı bugün kontrolüm var sorucam doktora bu arada tedavin başlamış hayırlı olsun canım...

kızlarr yarın ya da öbürgün çatlatma iğnemi olacağım...
geçen sefer 1 yumurta vardı. şimdi gonal f 225 ml - menogon 3 toz bir su yapıyoruz ve 5 tane folikülüm olmuşş.. umarım hepsi iyidir ve en az 3 ü işe yarar...

bantı çatlatma iğnesi yapılmasına yakın kullanmaya başlıyorsun. umarım çabalarımız sonuçlanır..

kızlar günaydın dün has. yollarındaydım malesef tedavim fsh dan ve oluşan minicik kisten dolayı eylüle kaldı hayırlısı diliyorum dr um şimdi yaparsak ilaç hakkın biter ve olmusuz olur dedi

bende bu ara incir suyuna devam ediyorum günde bir dilim ananas ve yeşillk bakalım ve tabi dheaya devam

kızlar aklıma gelmişken transfer olanlar hamile kalanlar maydonozdan uzak durun düşüge sebep oluyormuş acıklaması uzun

bende aynı doktora gidiyorum.bakalım nasip

Iyi günler arkadaslar bnde bu ay basladım pazar günü ymurtalarım toplandı ancak bnmde bi dahaki aya kaldı degrm yüksek cıktıgı için dondurulacak 16 yumos olmustu 6 tane dollendi bakalım kacı 3. Güne kadar gidecek cok korkuyorum ...

Dondurulmuşlarla tedaviye ba[sup]şladım.[/sup]benimle sıkılıyor.evde yalnızım belki benimle aynı durumda olanlar vardır dedim ama kimsecikleri yok sanırım.

güzelsoy cnm aradım cebini duymadın sanırım.iğneyi vurdun yumurtalar ne alemde çatlıyonmu?

ben sana geri döndüm ama o tlf hep meşgul artık kimle konuşuyosan deli ettin beni acayip belim ağrıyo bakalım yarın için biraz yusuf yusuf durumundayım kaç yumurta çıkıcak merak ediyorum ama sen merak etme ben sana bendekilerle takviye yapıcam bir koli yetermi kuşummmmm

guzelsoy sen neler yaptin canim e2 yuksek cikiyordu dustumu insallah hayilrisiylatedavin olumlu sonuclanir

evet cnm sonunda düştü yarın sabah 7,30 ta yumurtalar toplanıyo artık dr la pazarlık yapar durumdayım adama bu kez kesin dimi diyorum o da korkma bu kez gerçekten kesin dedi bakıcaz artık kimbilir kaç yumurta çıkıcak çok ağrım var ayşegül hemşire 20 den fazla çıkar dedi kalanını eceye vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…