bendede yumurta rezervi azlığı var...ama yaşım çok daha sorun bende..
geçenyıl bahçecide doktor femara ve merional vermişti.. embryo oluşmadı ama 4 yumurta almışlardı 2si boş..
bu yıl ise gonal f 300 + menegon 150 doz. cetrotide 2 adet fren için ovitrelle çatlatma için.. 3ten 2si boş ama bir embryo vardı.. busefer dheayı 8 hafat kullanmıştım..
tüm ilaç bende 1250 tl tuttu bu yıll
iyi geceler canim yazdiklarinin hepsine katiliyorum insallah diyorum 10 dakika kurali varya ondan burdan yazdim tatli ruyalar canim yarin gorusuruz
cnm benim ilçlarda 1210 filan tuttu.ama eczane idrimiyle.paket program yapmış hastane ilaçar 1000tl ama benim +merional ilaçlarımda var omış drnlarla birlikte.
cnm ya bide bişey sorcam ganal f 450 yazmış dr 300 ünit vur dedi içinde kalanla ertesi gün de kullan dedi ama içinde 300 ünit daha kalması gerekmiyomu az kaldı benim diğer kutudanmı takviye edicem? bide 3 kutu yazmış ama beni kntrole cuma günü çagırdı yani perşembeye kadar iki kutu açılmamış 1 de az ugünden kalan ilacım var birbirine ekliyerek perşembede yetermi nasıl ayarlanıyo bu ganal f ?
kızlar gunydın ya benim acayip ksık ağrım var dün geceden beri.geçen hafta olgun bi yumurtam vardı gün aşırı ilişki dedi doktor.hamile kalmış olabilirmiyim bu kadar çabuk.yada ne biliyim yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş olabilir mi.karnımda kocaman bi taş var sanki( şişkinlikte var.ne yapmalıyım onu da bilmiyorum ((
cnm benim ilçlarda 1210 filan tuttu.ama eczane idrimiyle.paket program yapmış hastane ilaçar 1000tl ama benim +merional ilaçlarımda var omış drnlarla birlikte.
cnm ya bide bişey sorcam ganal f 450 yazmış dr 300 ünit vur dedi içinde kalanla ertesi gün de kullan dedi ama içinde 300 ünit daha kalması gerekmiyomu az kaldı benim diğer kutudanmı takviye edicem? bide 3 kutu yazmış ama beni kntrole cuma günü çagırdı yani perşembeye kadar iki kutu açılmamış 1 de az ugünden kalan ilacım var birbirine ekliyerek perşembede yetermi nasıl ayarlanıyo bu ganal f ?
canım benim bugün 5.günüm bende günlük 225 ünite vuruluyorum bana doktorum 6 kutu yazmış 4 kutu menogon ve 1 kutuda cetrodit var ama daha önceki tedavimde bantta vardı şimdi hatırlayamıyorum iğneleri kullanırkenmi bant kullanmıştım yoksa transferden sonramı bazı arkadaşlar ilaçlarla beraber başlamış kafam karıştı bugün kontrolüm var sorucam doktora bu arada tedavin başlamış hayırlı olsun canım...
canım valla kim nerde yaptırmak isterse yaptırı tabi ama ben mennun kalmadım neyse boşverelim geçmişi tekrar ne zaman düşünüyosun bende aret kamarı duymuştum ama ben son anda bahçeci halil fırata gidiyorum hayırlısı canım
bende aynı doktora gidiyorum.bakalım nasip
güzelsoy cnm aradım cebini duymadın sanırım.iğneyi vurdun yumurtalar ne alemde çatlıyonmu?
guzelsoy sen neler yaptin canim e2 yuksek cikiyordu dustumu insallah hayilrisiylatedavin olumlu sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?