- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
kızlar günaydın dün has. yollarındaydım malesef tedavim fsh dan ve oluşan minicik kisten dolayı eylüle kaldı hayırlısı diliyorum dr um şimdi yaparsak ilaç hakkın biter ve olmusuz olur dedi
bende bu ara incir suyuna devam ediyorum günde bir dilim ananas ve yeşillk bakalım ve tabi dheaya devam
kızlar aklıma gelmişken transfer olanlar hamile kalanlar maydonozdan uzak durun düşüge sebep oluyormuş acıklaması uzun
Dondurulmusla deneyen varmı kimi rahim dinleniyor daha iyi diyor kimi sans azalıyor diyor sasırdım iyice
aLLAHIM hala inanamıyorummmmmmmmmm....Sonucum 114.2 çıktı.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.3 yumurtanın 1 tanesi döllendi ve 2. denememde hamileyimmmmm.Timur GÜRGAN' a çok teşekkür ediyorummmmm.Şükürler olsunnnnn
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Lovely05:5 okunacak
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
semacat: 1 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okunacak
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu - 11 okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:58 okundu
Kalan:34
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
canımmmm çok sevindim inan ki ben nasılsam burada ki herkesde öyle benim için sanki kendim hamile kalmış gibi sevindim...rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..kendine ve bebişine iyi bak...bizede dua et.bu arada kaç tanesinin tuttuğu testte bellimiydi.
kişi başı bir tane mi okunacak.öyleyse şu an için ablama ve bana birer taneden iki tane okuyabiliriz.okuyan bulursam haber veririm yine
bantı çatlatma iğnesi yapılmasına yakın kullanmaya başlıyorsun. Umarım çabalarımız sonuçlanır..
evet cnm sonunda düştü yarın sabah 7,30 ta yumurtalar toplanıyo artık dr la pazarlık yapar durumdayım adama bu kez kesin dimi diyorum o da korkma bu kez gerçekten kesin dedi bakıcaz artık kimbilir kaç yumurta çıkıcak çok ağrım var ayşegül hemşire 20 den fazla çıkar dedi kalanını eceye vericem
kızlar sadece maydonoz değil bütün bitki çaylarından uzak durun ıhlamur da buna dahil
ödem söktürücü özelliği olduğundan bu bitkilerin rahmi temizliyor yani düşüğe neden oluyor
ananasıda tutunmaya faydalı diye yiyordum ben doktorum onunda yanlış olduğunu söyledi
yani nar ve ananas ta yasak bide karpuz bu dönemde kilo aldırıyormuş
ben yazın kilo yapmaz diye yiyordum halbuki
yüksek şeker içeriyormuş
tansiyon ve su toplamaması içinde tuzdan uzak durun
(offf ne çok oldu)
yok canim bir kisi okuyabildigi kadar okuyabilir oyle tek tek degil, Allah kabul etsin insallah ne zaman okursan burda okudum dersin ece22 arkadasimiz okundu diye degistirir. hosgeldin buarada
benim toplam 3 yumurtam vardı 1 tane dölledi.O da tuttu demekki.Yrın yine kan tahlili istediler.İçimde bi korku var ya değer inş düşmez daha sonra.Bi arkadaşın öyle olmuş biraz önce okudum çok üzüldm.Umraım sonu güzel ollur.Demek hemen sevinmemek gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?