arkadaslar listeye bakmak isteyen yokmu yakinda 2 ay giremicem bak listesiz kalirsiniz ha
ececim posta kutun dolumus canim mj yolluyamiyorum sana yogun kiz canim
kızlar hadi listesiz kalcaz bakkkkkkkkınnnnnnnn. şeker kız koptum valla bu iğneler gevşetti beni iyice.
cnm boşalttım mj kutumu kodum msjınu cvp yazdım.
Sllm kızlar birkaç zamandır giremedim. Şuan hastanedeyim ve bir yada iki saate opu yapılacak,yumoşlarımla vedalaşma vakti...Umarım iyi kalite embriyolar oluşur dua edin lütfen..Daha önce hiç birinci kalite embriyom olmamıştı inşallah bu kez olur.Ve umarım yine geçen seferki gibi ohss olmam korkuyorum..Hamile kalan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.Allah doğumunuza kadar size ve bebişlere sağlık versin hepinizi öpüyorum
canım benm e2 degerim çatlatma ignesi vurmadan bir gün önce 5800 olmustu ama doktorum ertelemedi hatta azarladı beni.sormustum da ertelenebilir mi transfer diye.o da sen birseyler mi okuyorsun ,okuyorsan bana gelme dedi.nasıl aglattı beni salya sümük.acımasız insanlar işte.zaten ohss baslamıstı davul gibi olmustum agrım vardı bir taraftan, bir taraftan ilk defa tedavi görmenin endişesi ve hiç birsey bilmememzliği.nasıl aglatmıstı beni.belki de ertelemedigi için tutmadı.endişelenme sen doktoruna güveniyorsan insallah hersey yolunda gidecektir.Iyi günler arkadaslar bnde bu ay basladım pazar günü ymurtalarım toplandı ancak bnmde bi dahaki aya kaldı degrm yüksek cıktıgı için dondurulacak 16 yumos olmustu 6 tane dollendi bakalım kacı 3. Güne kadar gidecek cok korkuyorum ...
evet cnm sonunda düştü yarın sabah 7,30 ta yumurtalar toplanıyo artık dr la pazarlık yapar durumdayım adama bu kez kesin dimi diyorum o da korkma bu kez gerçekten kesin dedi bakıcaz artık kimbilir kaç yumurta çıkıcak çok ağrım var ayşegül hemşire 20 den fazla çıkar dedi kalanını eceye vericem
gordum canimcim cevap yazdim mutluluk hormonu mu veriyorlar kiz yoksasana ilac yariyor canim ameliyatta verdikleri narkozda iyi gelmisti bi guzel uyudum demistin
Allah kolaylık versin canım insallah bu defa hersey yolunda gider.bende ohss olmustum anlyorum korkunu.çok kötüydü Allahım.ölüyorum artık demiştim.ama sen içini ferah tut insallah bu defa olmaz.doktor biraz daha tedbirli davranmadı mı ohss olma diye?
canım benm e2 degerim çatlatma ignesi vurmadan bir gün önce 5800 olmustu ama doktorum ertelemedi hatta azarladı beni.sormustum da ertelenebilir mi transfer diye.o da sen birseyler mi okuyorsun ,okuyorsan bana gelme dedi.nasıl aglattı beni salya sümük.acımasız insanlar işte.zaten ohss baslamıstı davul gibi olmustum agrım vardı bir taraftan, bir taraftan ilk defa tedavi görmenin endişesi ve hiç birsey bilmememzliği.nasıl aglatmıstı beni.belki de ertelemedigi için tutmadı.endişelenme sen doktoruna güveniyorsan insallah hersey yolunda gidecektir.
hadi hayırlısı canım duacınızız...
ahh o narkozdan bana da verselerdi....ne korktum girmeden.zaten 27 tane yumurtayı toplayıncaya kadar da çok agrı cekmiştim.birden benden önceki bayan çıglıklarıyla beni nerdeyse firar ettirecekti hastaneden:)))
Kızlar az önce hastaneden aradıar sonuç negatif
arkadaslar listeye bakmak isteyen yokmu yakinda 2 ay giremicem bak listesiz kalirsiniz ha
gordum canimcim cevap yazdim mutluluk hormonu mu veriyorlar kiz yoksasana ilac yariyor canim ameliyatta verdikleri narkozda iyi gelmisti bi guzel uyudum demistin
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Lovely05:5 okunacak
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:2 okunacak
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okunacak
guzelsoy1979:3 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu - 11 okunacak
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:58 okundu
Kalan:29
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
selam apsoroke,
bu sefer hsngi ilaçlardan ne kadar aldın yazarmısın?
benimde yumurta rezervi azlığı sorunum varda..
birde dahan önce birşey yaptın mı kür gibi birşey..?
merhaba arkadaşlar...bugün 9. günüm..
sonuç bekleyenler neler yapıyosunuz hiç girip yazmıyosunuz...
ben internetten kopamadım iki gündür araştırıp duruyorum...kafayı yemezsem iyidir bakalım...
dün ve bugün idrar testi yaptım ve çıkmadı tabiki ....kendimi iyice umutsuzluğa sürükledim...aferin bana dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?