2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar herkese gunaydinlar benimde Pazartesi transferim oldu embriyo aciisndan hersey normal dedi doktorum 8 hucreli 1. kaliteymis insallah kuzucum tutunur bana. Ancak sanssizlik o ki oksuruk oldum ( cok korkuyorum oksurdukce bisey olucakmi olmusmudur diye....Neyse hayirlisi Insallah Allahim korur. Olumlu sonuclari gordukce cok mutlu oldum sabah sabah moral oldu herkesinkini Allah tamamina erdirsin.

maşallah değerin çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin ...
idrar çok kafa karıştırıcı beni mahvetti iki gündür...
ama senin 12. gün silik çıktıysa ben umutlanabilir miyimmacaba... ne kadar silikti arkadaşım bi tarif edermisin...benimki bayaaaa bi silik gölge gibi yaaa...:26:

mavicim herşey için çok teşekkür ederim..ben daha doğru dürüst sevinemedim bile,yarını bekliyorum sabırsızlıkla..Aslında salı günü test yaptırmayı isteyen sendin ama bak ben dayanamayıp yaptırdım işte...inşallah yarın burdan senin de güzel haberini alıcaz,bizi habersiz bırakma..

kızlar hayırlı olsun hepinizde bebişlerinizi kucaklayın inşşşşş
eğtimciyimmmm tarnsferin yapıldığı gn sayılmaz yani 9 gün yaptımış oluyorsun ve bence değerin hiçte fena değil önemli olan bundan sonrası için değerleyin katlanarak devam etmesi
niles canım senin değerinde gayet güzel umarım 2 gün sonra katlamış olur
besty canım inan bana rabbim o bebiş sana verecekse hiç bir şey olmaz için rahat olsunnn ama yinede merkezinle görüş dr sor

hadi güz<el haberlerini bekliyoruz arkadaşım, senin mutluluğunlada sevinelim bize umut ol...

Çok açık pembeydi.Kan testi yapmasaydım.Olabilirde olmayabilirde derdim yani o derece.Zten ben o yüzden 12. günden önce denemek istemedim bile.Çünkü idrarda biliyosun geç çıkıy yüzden ben bi dha yapma 12. günü bekle.Moral bozukluğundan başka bşe olmaz.ben zaten kan testinden sonra yaptım,ondan göründü belkide:)

sevin canım sevin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...sabretmek gerçekten çok zor bu dönemde...
inşallah senle birlikte bende mart annelerine transfer olurum...
rabbim bu yolda uğraşan hiç kimseyi boş çevirme...AMİİİNNN...
SAĞLIKLI ,HAYIRLI ,UZUN ÖMÜRLÜ,SALİH SALİHA,AKILLI,GÜZELLER GÜZELİ EVLATLAR NASİP ET HEPİMİZE...AMİİİNNN...

bana umut oldun allah razı olsun...inşallah bende bu mutluluğu tadarım...
Inşallah hepimiz 2012 mart annesi oluruz...amiiiiinnnnn...

günaydın kızlar,
egitimciyimmmm ne güzel haber,, yarında umarım gönlünce olur sonuçç..

besty öksürüğü dert etme tutunacağı varsa kuvvetli ve sağlıklı embryo ise her halukarda tutunacak.. gönlünü ferah tutt derim..

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. Ve ne yapacağımı bilemiyorum okuduğum kadrıla aranızda baya yol kateden arkadaşlar var. ben 3 yıllık evliyim ve 8 aydır denemelere başladık olmayınca dr gittim. benim kanallarımda hormonlarımda yumurtalıklarımda bir soruna rastlanmadı sadece rahmimde 10mm büyüklüğüne polip im olduğunu onuda aldığımızda sorun olmayacağını söğledi drum. eşime glince sperm testi sonucunda sperm sayısı çok az hareketsiz ve şekilleri bozuk dedi varukoseli grede 2 olduğu için snrıım ameliyatt edilemyecek. tekrer bi dr gideceğiz ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Benim doktorumun dediği polip i şimdilik almayalım neden öle dedi bilmiyorum eşinin sonuçlarına göre ilerleyelim gördüğüm kadarıyla sizi tüp bebek programına alacağım dedi. Kızlar ne yapmalıyız bu program nasıl yani herşeyin çok başındayız sizler yaşamışsınız banada yardım edin fikir verin ne olur bizi sadece biz anlıyoruz. Biz şimdi ne yapmalıyız donduk kaldık önerilerinizi bekliyorum görüşmek üzere rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah...

merhaba papatya26 öncelikkle geçmiş olsun.ve sorunlarınızı erken farketmeniz gerçekten sizin için avantaj olmuş bence.doktor bekle dediğine göre eşinin spermlerine birkkez daha bakıp sonuçlardan iyice emin olup ondan sonra tedaviye şekil verecek gibi görünüyor.polip aldırmakta zor bir işlem değil ondan da korkma.hem böylece hamile kalman için engel olan birşey de ortadan kalkmış olacak ve bir adım daha yaklaşacaksınız.eşindeki varikosel 2.derecede olduğundan ameliyat etmiolar genelde.okuduğum kadarıyla hem sayıda hem harekette hemde morfolojide sorun varmış.bunlarada tedavinin yanında kendiniz bitkisel tedavileri ek olarak uygulayabilirsiniz.morfoloji için henüz bir tedavi yok ama sayı vs.keçiboynuzu kürü ile yükseliyor.sonra baazı macunlar var piyasada aktarlarda satılan onlarıda kullanabilirsiniz.hatta birtanesini forumdada paylaştım arkadaşlarla..umarım faydasını görürsünüz.şimdiden allah kolaylık versin

canım kardeşim hg aramıza önce panigi at bakalım bir tarafa sende köşede otur bekle önce eşin çünkü tüp bebekte olsa hareket ve morfoloji çok önemli dr herhangi bir ilaç önerdimi eşine

ve nerdesin şehir olarak hemen internetten üroloji uzmanı kaan aydosu bul ona eşinin degerlerini mail at o sana 1 gün içinde döner bakalım ne diyecek tek dr la kalma derim önmce eşintedavi olsun bu arada eşine trental 400 ve evikap 200 ilaç aç korkma biri damarlarla birde vitamin onun yanında kaan hoca verecektir bir tedavi bende kaan hocayla yola devam etsin eşin sende kendine iyi kadın dogumcu bul ankaradysan zekai tahire git derim

soracagın ne varsa sor çekinme bıkmama cevaplarım

ya bu ne güzel haberler böyle hep pozitif egitmciyim canım kardelşim süper ya sende annelik duygusunu tadacaksın ne güzel aramızdan birilerini daha o mertebeye yükselmesi inan sevindiriyor her haberi eşimle paylaşıyorum oda soruyor nasıl ne olmuş diye

Selam bende arnıza yeni katıldım.bende tüp bebek tedavisi görüyorum ve transferimin 11.günü bugün.inş herkez o güzel mutluluğa erer.

Kızlar teşekkür ederim evet şimdilik beklemek en iyisi benim için. Bu keçi boynuzu kürünüde duydum hemen başlayacağız. Kaan hocayıda duydum ankarada imiş ben eskişehirdeyim eşimiz değerlerini mail atayım o fikri vermeniz iyi oldu hatta randevuda alalım hemen görüşelim ne yapmamız gerekiyorsa yapalım istiyorum ne bileyim arkadaşlar söğleyecek sözlde bulamıyorum ki aslında karamsar biri değilimdir ama allahdan hayırlısı tabiki neden bu kadın doğumcu hemen tüp bebek dediki ben bu formlarda öğrendim bu kürleri ilaçları. Şuanda bize kimse ilaç falanda vermedi kaan hoca için en iyisi olsuğunu duydum inaşllah bizede çare olur. Test sonuçları yanımda değil 2 defa yaptırdık sperm testini yarın sizlerlede paylaşayım sizlerinde fikrini alayım.bide bu bahsettiğiniz trental ve diğer ilacı eczaneden mi alıyoruz doktor mu yazıyor? Allah hepinizden razı olsun kalbinize göre versin görüşmek üzere inşallah.

hayırlı olsun öncelikle, bence hamilesin.benm doktorum transfer gününü saymıştıda 12.gün gel demişti ama ben dayanamadım.11.gün yaptırmıştım 176 çıktı.benm ikiz olma ihtimalide var ama.birde değerler hergün 2ye katlanıyormuş yada artıyormuş.yani 2 güne senn artar inş.zaten 0 ile 5 arası normal.5i geçince hamilesin inş. hadi hayırlısı

bence kesinlikle 11.günü yani doktorun dediğini yaptır.çünkü onların günlere göre bildikleri oluyormuş.bana dedi 4gün sonra yaptır test ben dayanamadım 3 sonra yaptırdım,ama olmuyormuş 4 günlük ara önemliymiş.yani bunun gibi önemli birşey olabilir bence doktorun dediğin yap sen bilirsin

canım sen özellere bakma onlar para delisi ben özele gittim hemen başlıyalım dediler devlete gittim şimdi olmaz degerlerin yüksek dediler

sen dedigim gibi kadın dogumcuya git hastaneye git ama derdini anlat ultrasyon ve ultrasyona baksınlar bakalım kaç tane folikül var ve yumurtalıkların nasıl bunu degerlendir

eşinde kaan hocaya hemen gel demez belki ilçaları söyler alırsın sonrada çagırır ama onunla yola devam etsin eşin

trental varikosel var dedin ya ameliyatda dememişler aynı eşim gibi bu ilaç damarları açıyor şekerim

eczaneden alabilirsin tabi saglık ocaklarıda yazıyor ana evikap ı degil 10 lira evikap 15 civarmı ne yada 10 trental günde sabah akşam bir

Selam ben aranızda yeniyim.bugün transferimin 11.günü.ben dün idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördük.ama bu sabah tekrar yaptığımda çıkmadı.çok moralim bozuldu.benim durumumu yaşayan varmı aranızda.hamileyim diye sevinmiştim ama şimdi çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…