2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tabiki halimize şükretmek gerekiyor ...beterin beteri var...
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...allah büyük vardır bir sebebi herşeyin...
ne yapayım elimden bişey gelmez...allahtan gelene razıyım ben elimden geleni yaptım...sadece sakin olmayı beceremedim bu kez...halbuki panik yapanlarada kızıyodum ama insanın elinde olmuyo bazen...
hem rabbimden umut kesilmezmiş..belkide bi mucize olur...olmazsada ucunda ölüm yok ya...hayırlısı...

seninde tedavin hayırlı olsun yavrun kucağına gelsin inşallah...

Kızlar az önce hastaneden aradıar sonuç negatif

ufffff ki ne uffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
offff yaaa. çok üzüldüm... allah yardımcın olsun..
çocuklu çocukuz sen bir tanesin ve allahın tek biricik kulusun.. lütfen çok üzülme..
tedavi zaten vücudun anasını ağlatıyor birde bu çökkün konum üstüne katmer oluyor..
sevgiyle kal... nasıl bir hayır olduğunu bu işte zaman gösterir.. bekleyip görmek ise sabır istiyor..
ama seni hissediyor ve anlıyorum.. çok üzgünüm..

realite üzülme demek çok boş olacak biliyorum ...
rabbim sabır versin gönlüne ferahlık versin...
vardır bundada bir hayır ..bulup kaybetmek daha zor canım...
yüzünün güleceği günler yakındır inşallah...

guzelsoy1979 sana yarın için dolu dolu yumurtalar diliyorum.. ve sonrada embryoya dönüşmelerini..
herşey gönlünce olsun..

cnm çok tşk ediyorum umarım herkesin bol bol kaliteli yumurtaları olur zaman yaklaştıkça heycanda artıyo allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrr

nakoz altinda olmadimi senin yumurta toplama, ni ye senden onceki ciglik atmis onu anlamadim canim?
yok benm bunu önceden söylemem gerekiyormus hastaneye narkoz istedigimi yani.ama benm böyle birseyden hiç haberim olmadıgı için ,bana da sorulmadıgı için sadece local birkaç igne yaptılar ve rahmimi uyusturdular.benden önceki bayanın da öyleydi.ben yan odada onun cıkmasını beklerken cıglıklarını duydkca nerdeyse çıkarıp ameliyat kıyafetlerini kaçacaktım.onun 6 tane toplanmıs ama benm çok uzun sürdügü için kötüydü.6 tanenin toplandıgı sürede uyusukluk idare ederdi bence o kadar bagırmaya gerek yokmus hatta benm hiç sesim çıkmadı sadece sona dogru agladım.(

iyi akşamlar kızlarrr

iyi akşamlar canım

kızlar selam size bişey sorcaktım..şimdi ben ank ünv desinde tüp bebek yaptırcam, yalnız rapor çıkartmak istiyorum, bana telefonda adetin 2.günü gelin dediler ama peki rapor dedim, adam burda söyleyeceğiz dedi. rapor kaç günde çıkar peki? ee o zaman geçmi başlayacam yaa anlamadım, bana bir yardımcı olurmusunuz acaba?

kolayi varken niye zorunu seciyorlar ki zaten insan stres altinda, kendileri sormalari lazim bence. sen nasil dayandin ya ben muayeneye dayanamiyorum bide narkozsuz yumurta toplama yaptiramam herhalde

kizlar listeyi tutmak isteyen hickimse yokmu aranizda ben giremicem uzun sure sonra liste vardi ne oldu demeyin:82::82::82:

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
ailhan76|37|||||HAMİLE
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
mavi0||||||7 temmuz test tarihi
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |ignelere basladi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|ignelere basladi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||ignelere basladi
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

ama arkadaşım tüp bebeğin tüple ilgisi olmadığını biliyorum yani tıkalı diye tutmamış olamaz değil mi yanlış bilmiyodurum inş.benimde biri tıkalı.hayırlısı olsun

yok cnm tüp bebekte tüplerin hiçbir ilğisi yok.hatta 2 tüpüde tıkalı olanların tüplerinin alınması başarı oranını arttırıyomuş .

valla canım sana ordan gerekli evrak listesini (2şer fotograf,evlilik cüzdanı fotokopisi,bagkur veya ssk dökümü ve vukuatlı nüfus kayır örneği diye hatırlıyorum)verecekler sen onları hemen tamamlayıp veriyorsun yaklasık bir haftada raporun hazır oluyr.bizim de tedavi başaldıgında rapor daha cıkmamıstı bizi bir eczaneye gönderdiler o eczane ödünç verdi ama raporun cıkacagı garantiydi.sonra rapor cıkınca geri kalan ilaçları da ordan aldık.

kolayi varken niye zorunu seciyorlar ki zaten insan stres altinda, kendileri sormalari lazim bence. sen nasil dayandin ya ben muayeneye dayanamiyorum bide narkozsuz yumurta toplama yaptiramam herhalde
sorma(aslında dayanılmayacak kadar kötü değil normal şartlarda ama stres korku falan da eklenince narkozu tercih ederdim herhalde şimdi olsa.
yok cnm tüp bebekte tüplerin hiçbir ilğisi yok.hatta 2 tüpüde tıkalı olanların tüplerinin alınması başarı oranını arttırıyomuş .

ben de ilgisi yok diye biliyorum canım

merhaba arkadaslar uzun zamandir giremiyorum nlar ultrasyonlar filan derken carsamba sabahi esimi micro tesse ameliyatina alacaklar tr saatiyle oglen ikide insallah sperm bulunur hayirlisiyla dualarinizi eksik etmeyin benim de yumurtaliklar toplanacak persembe sabahi hati hayirlisi sonuna geloypruz tedavinin insalllah rabbim hayirlisiyla guldurur yuzlerimizi

Günaydın kızlar..günün ilk haberi benden olsun..

Transfer günüyle birlikte dün 10.günümdü,dayanamayıp kan testi yaptırdık.Değerim 29,1 ..Ne düşüneceğimi bilmiyorum,sanırım hamileyim...merkezi aradım ama doktorla görüşemedim.Değer hakkında olumlu yada olumsuz birşey söylenmedi,sekreter doktorun arayacağını söyledi.Asıl test günüm 7 temmuz..inşallah değerim katlanarak devam eder..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Dualarınızı esirgemeyin...

Arkadaşım inşallah herşey yolunda gider...tedavin şimdiden hayırlı olsun..dualarımız seninle..

Eğitimciyim tebrik ederim cnm.İnşallah hayırlısıyla devamı gelsin.Bende 11.gün yaptırmıştım.41 çıkmıştı.Bugün yine yaptırcam.İnşallah yükselmiştir.İnsan bir belirsizlik içinde oluyor bu durumda anlıyorum.İnşallah hayırlısıyla devam etsin.Duayla...

İnşallah değerin yükselmiştir,seni çok iyi anlıyorum.Bende gece doğru dürüst uyuyamadım,bende yarın tekrar yaptırıcam.Duaların için teşekkürler...

Bende tekrar yaptırcam bgn .114 çıktı ama 2 gün sonra yine istemişlerdi.Gerçi ben 12. günü bekledim.o gece idrarda yapim dedim bakim nasıl bir duygu:)Çok açık pembe çıktı.Bakalım kan testim olumluya doğru gidio mu:)

canım transfer günü sayılmıyo ki...yani 9. gün için iyi bi değer..iki güne bir katladığını düşünürsek 11. gün 60 12. günde 90 gibi bişey çıkar ve buda gayet güzel bi değer olur...hatta bazen iki katından bile yüksek bişeyler çıkabiliyor...
burda ne değerlerle hamile olanları okuduk rabbim bu bebeği sana nasip etmiş olsun yeter ki...bence hamilesin tebrik ederim...

bugün ikimizinde 10. günü ...benden bu kez 11. gün test istenmiş sebebini anlayamadım...eşime dedim bugün yaptıralım ve kurtulalım diye ama yarın yaptırcaz diye tutturdu...bende pek umut yok gibi ama yinede kanda görmeden emin olamıyo insan...küçücükte olsa umudumu koruyorum...
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...bugünlerimize şükürler olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…