mavi0 canım hiç moralini bozma.... umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim bir gün Allah bizi de anne yapacak eminim.... bende yarın tedaviye başlicam ama umutluyum.... daha kötüsü de olabilirdi diye hep iyisini düşünüyorum, benim arkadaşım ilk bebeğini 2 aylıkken düşürdü ikincisi 8 aylıkken ölü doğdu... o bile hala hayata sıkı sıkı sarılıyorr sakın ümitsizliğe kapılma..... görüşmek üzere.....
Kızlar az önce hastaneden aradıar sonuç negatif
guzelsoy1979 sana yarın için dolu dolu yumurtalar diliyorum.. ve sonrada embryoya dönüşmelerini..
herşey gönlünce olsun..
yok benm bunu önceden söylemem gerekiyormus hastaneye narkoz istedigimi yani.ama benm böyle birseyden hiç haberim olmadıgı için ,bana da sorulmadıgı için sadece local birkaç igne yaptılar ve rahmimi uyusturdular.benden önceki bayanın da öyleydi.ben yan odada onun cıkmasını beklerken cıglıklarını duydkca nerdeyse çıkarıp ameliyat kıyafetlerini kaçacaktım.onun 6 tane toplanmıs ama benm çok uzun sürdügü için kötüydü.6 tanenin toplandıgı sürede uyusukluk idare ederdi bence o kadar bagırmaya gerek yokmus hatta benm hiç sesim çıkmadı sadece sona dogru agladım.nakoz altinda olmadimi senin yumurta toplama, ni ye senden onceki ciglik atmis onu anlamadim canim?
iyi akşamlar kızlarrr
yok benm bunu önceden söylemem gerekiyormus hastaneye narkoz istedigimi yani.ama benm böyle birseyden hiç haberim olmadıgı için ,bana da sorulmadıgı için sadece local birkaç igne yaptılar ve rahmimi uyusturdular.benden önceki bayanın da öyleydi.ben yan odada onun cıkmasını beklerken cıglıklarını duydkca nerdeyse çıkarıp ameliyat kıyafetlerini kaçacaktım.onun 6 tane toplanmıs ama benm çok uzun sürdügü için kötüydü.6 tanenin toplandıgı sürede uyusukluk idare ederdi bence o kadar bagırmaya gerek yokmus hatta benm hiç sesim çıkmadı sadece sona dogru agladım.(
iyi akşamlar canım
demek ki hakkında böylesi hayırlıymış senin sorun neydi canım.benimde ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım
Benim iki tüpümde tıkalıydı.İnş seninki tutar Allahın izniyle
ama arkadaşım tüp bebeğin tüple ilgisi olmadığını biliyorum yani tıkalı diye tutmamış olamaz değil mi yanlış bilmiyodurum inş.benimde biri tıkalı.hayırlısı olsun
valla canım sana ordan gerekli evrak listesini (2şer fotograf,evlilik cüzdanı fotokopisi,bagkur veya ssk dökümü ve vukuatlı nüfus kayır örneği diye hatırlıyorum)verecekler sen onları hemen tamamlayıp veriyorsun yaklasık bir haftada raporun hazır oluyr.bizim de tedavi başaldıgında rapor daha cıkmamıstı bizi bir eczaneye gönderdiler o eczane ödünç verdi ama raporun cıkacagı garantiydi.sonra rapor cıkınca geri kalan ilaçları da ordan aldık.kızlar selam size bişey sorcaktım..şimdi ben ank ünv desinde tüp bebek yaptırcam, yalnız rapor çıkartmak istiyorum, bana telefonda adetin 2.günü gelin dediler ama peki rapor dedim, adam burda söyleyeceğiz dedi. rapor kaç günde çıkar peki? ee o zaman geçmi başlayacam yaa anlamadım, bana bir yardımcı olurmusunuz acaba?
sormakolayi varken niye zorunu seciyorlar ki zaten insan stres altinda, kendileri sormalari lazim bence. sen nasil dayandin ya ben muayeneye dayanamiyorum bide narkozsuz yumurta toplama yaptiramam herhalde
yok cnm tüp bebekte tüplerin hiçbir ilğisi yok.hatta 2 tüpüde tıkalı olanların tüplerinin alınması başarı oranını arttırıyomuş .
merhaba arkadaslar uzun zamandir giremiyorum nlar ultrasyonlar filan derken carsamba sabahi esimi micro tesse ameliyatina alacaklar tr saatiyle oglen ikide insallah sperm bulunur hayirlisiyla dualarinizi eksik etmeyinbenim de yumurtaliklar toplanacak persembe sabahi hati hayirlisi sonuna geloypruz tedavinin insalllah rabbim hayirlisiyla guldurur yuzlerimizi
Günaydın kızlar..günün ilk haberi benden olsun..
Transfer günüyle birlikte dün 10.günümdü,dayanamayıp kan testi yaptırdık.Değerim 29,1 ..Ne düşüneceğimi bilmiyorum,sanırım hamileyim...merkezi aradım ama doktorla görüşemedim.Değer hakkında olumlu yada olumsuz birşey söylenmedi,sekreter doktorun arayacağını söyledi.Asıl test günüm 7 temmuz..inşallah değerim katlanarak devam eder..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Dualarınızı esirgemeyin...
Eğitimciyim tebrik ederim cnm.İnşallah hayırlısıyla devamı gelsin.Bende 11.gün yaptırmıştım.41 çıkmıştı.Bugün yine yaptırcam.İnşallah yükselmiştir.İnsan bir belirsizlik içinde oluyor bu durumda anlıyorum.İnşallah hayırlısıyla devam etsin.Duayla...
Günaydın kızlar..günün ilk haberi benden olsun..
Transfer günüyle birlikte dün 10.günümdü,dayanamayıp kan testi yaptırdık.Değerim 29,1 ..Ne düşüneceğimi bilmiyorum,sanırım hamileyim...merkezi aradım ama doktorla görüşemedim.Değer hakkında olumlu yada olumsuz birşey söylenmedi,sekreter doktorun arayacağını söyledi.Asıl test günüm 7 temmuz..inşallah değerim katlanarak devam eder..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Dualarınızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?