2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kandan baktır 11 eğer gebelik varsa mutlaka çıkar

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün benim trasferimin 5.günü.günler hiç geçmiyor.inşallah rabbim meleğim bana tutunmuştur.göğüslerimde biraz ağrı var korkuyorum.

Canım eşimin sperm testi sonucu şiddetli oligoaspenotrostozoospermi senin eşininde mi böle. Yazmış olduğun ilaçları bugün iş çıkışı alayım
kaan hocanın telefonunuda internetten buldum hemen randevu alacağım. Adetimin 13. günü doktora gittiğimde sol yumurtalıkdan 1 kapsül oluşmuş demişti. Sonra kan testi 21 gün verdim hormonlardada yumurtlama normal demişti. Bende doktor değiştireceğim elimizden geleni yapacağız. Yardımların için teşekkür ederim bi yol katedersem buradan paylaşırım.

kızlar bişey sorucam size.benim son adet tarihim 17 hazirandı,gebelik testini ne zaman yaptırsam çıkar?kan ya da idrar?adet düzensizliğim var o yuzden ne zaman geçti ne zaman geçmedi bilmiyorum.önceki aylarda da 14 nisan-7 mayıs-17 haziran dı.bu ay iyi gelişmiş bi yumurtam varmış bizde onu değerlendirdik gün aşırı :)) sürekli kasık ağrısı ve acayip göğüs ağrım var.bunlar aynı zamanda adet belirtileri de olduğu için hangisi gelicek bilemiyorum :) karnımda sabaha lkarsı oyle değişik bişey olduki anlatamam.kendimi iyi hissetmiyorum bugun hiç (

insallah canım .işimz çok zor ama Allah dayanma gücü versin...Bunların hepsi gececek bunu bilerek herseyi daha kolay atlatıcaz
insallah canım.hadi hayırlısı.darısı basımızza:))
kolay gelsin canım.insallah hersey yolunda gider.
canım hemen bozma moralini kan kesin sonuıc veriyor ama idrar testleri o kadar güvenilir değil biliyorsun
arkadaşlar bugün benim trasferimin 5.günü.günler hiç geçmiyor.inşallah rabbim meleğim bana tutunmuştur.göğüslerimde biraz ağrı var korkuyorum.
kendini dinleme canım bazı arkadaslarda agrı olurken bazılarında hiç birsey olmadan hamile oluyorlar.o yüzden hiç bir yorum yapma agrılarına bence..

kızlar merhaba.acil yardım istiyorum.ben tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün 12.günüm ama adet gibi değil yalnız kırmızı şekilde kanamam geliyor.dr.umu aradım 1 saat sonra döncez dediler dr.ameliyattaymış.hala dönmediler.çok kötüyüm sizce bu ne şimdi.bütün interneti eşimle birlikte taradık hiç bir bilgi bulamadık.ne olur yardımcı olun bana

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Lovely05:5 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:2 okunacak

Medart: 3 okunacak

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okunacak

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu - 11 okunacak

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:26

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Dilhusar cnm sonunda bebeğinle kavuştun mu ben inanıyorum bebeğin hep seninle kalıcak çünkü sabrının mükafatını alacaksın tedavin çok uzun ve yorucuydu sen çok güçlü çıktın sonu güzel olacak kaldı 7 gün :)) Öpüyorum

canım adetin 2.günü hormon testi yapacaklar ve sana ona göre tarih verecekler... raporu almak bir haftayı buluyor....

arkadaşım inşallah korkulacak bir durum değildir kendini yorma yat bence benim yeğenimde öyle olmuştu yatış vermişti doktor 20 gün yattı tuvalet dışında birşeye kaldırmadık.... panik olma Allah yardımcın olsun....

bende bugün zeynep kamil de kaydımı açtırdım adetin 2.günü test istede sonra tüpler kapalı çıkmıştı hsg filminde sgk dan faydalanmam için laparoskopi ameliyatı olmam lazımmış testden sonra da gün alıcam ameliyat için... Allah hepimizin yardımcısı olsun....

evet tüpbaby doğru söylüyorsun.allahım inşallah sabrımın mükafatını verir.arkadaşlar ben eylül ayından beri uğraşıyorum.15 embriyoma gt yapıldı ilk testten 8 tanesi sağlıklı çıktı.sonra 9lu tarama yaptılar 1 tane sağlıklı çıktı.ve o transfer edildi.rabbim inşallah onu bana nasip edecektir.dualarınızı bekliyorum.5.gün transferi yapıldı.doktorum biraz küçük dedi ama inşallah ben ona inanıyorum iki testtende geçtiğine göre rabbim onu bana nasip edecek inşallah.rabbim yar ve yardımcımız olsun.

canım bu kadar telaş etme doktorun muhakkak döner sana biz ne desek yanlış kafanı karıştırma boşuna

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.bir sorum olacak ben yumurta geliştirmek için puregon,merional ,yumurta çatlamasın diyede cetrotide iğnesini aynı anda kullanıyorum.acaba aynı anda kullanmamın yan etkisi mi diye düşünüyorum hemşire öyle dedi çünkü.dr.hala ameliyattan çıkmamış.sabah kontrolüm var. hemşireye sordum böyle bi durum daha önce hiç oldumu diye hemşire bazen oluyo dedi.peki tedavi yarıda kesilirmi dedim duruma göre değişir dedi.
Allah yardımcım olur inşallah

ben de iğnelerin altıncı günündeyim, gonalf ve cetrotide kullanıyorum, senin iğnlerin neden o kadar çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…