Selam ben aranızda yeniyim.bugün transferimin 11.günü.ben dün idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördük.ama bu sabah tekrar yaptığımda çıkmadı.çok moralim bozuldu.benim durumumu yaşayan varmı aranızda.hamileyim diye sevinmiştim ama şimdi çok moralim bozuldu
ama arkadaşım tüp bebeğin tüple ilgisi olmadığını biliyorum yani tıkalı diye tutmamış olamaz değil mi yanlış bilmiyodurum inş.benimde biri tıkalı.hayırlısı olsun
insallah canım .işimz çok zor ama Allah dayanma gücü versin...Bunların hepsi gececek bunu bilerek herseyi daha kolay atlatıcazmerhaba arkadaslar uzun zamandir giremiyorum nlar ultrasyonlar filan derken carsamba sabahi esimi micro tesse ameliyatina alacaklar tr saatiyle oglen ikide insallah sperm bulunur hayirlisiyla dualarinizi eksik etmeyinbenim de yumurtaliklar toplanacak persembe sabahi hati hayirlisi sonuna geloypruz tedavinin insalllah rabbim hayirlisiyla guldurur yuzlerimizi
insallah canım.hadi hayırlısı.darısı basımızza:))Günaydın kızlar..günün ilk haberi benden olsun..
Transfer günüyle birlikte dün 10.günümdü,dayanamayıp kan testi yaptırdık.Değerim 29,1 ..Ne düşüneceğimi bilmiyorum,sanırım hamileyim...merkezi aradım ama doktorla görüşemedim.Değer hakkında olumlu yada olumsuz birşey söylenmedi,sekreter doktorun arayacağını söyledi.Asıl test günüm 7 temmuz..inşallah değerim katlanarak devam eder..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Dualarınızı esirgemeyin...
kolay gelsin canım.insallah hersey yolunda gider.Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. Ve ne yapacağımı bilemiyorum okuduğum kadrıla aranızda baya yol kateden arkadaşlar var. ben 3 yıllık evliyim ve 8 aydır denemelere başladık olmayınca dr gittim. benim kanallarımda hormonlarımda yumurtalıklarımda bir soruna rastlanmadı sadece rahmimde 10mm büyüklüğüne polip im olduğunu onuda aldığımızda sorun olmayacağını söğledi drum. eşime glince sperm testi sonucunda sperm sayısı çok az hareketsiz ve şekilleri bozuk dedi varukoseli grede 2 olduğu için snrıım ameliyatt edilemyecek. tekrer bi dr gideceğiz ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Benim doktorumun dediği polip i şimdilik almayalım neden öle dedi bilmiyorum eşinin sonuçlarına göre ilerleyelim gördüğüm kadarıyla sizi tüp bebek programına alacağım dedi. Kızlar ne yapmalıyız bu program nasıl yani herşeyin çok başındayız sizler yaşamışsınız banada yardım edin fikir verin ne olur bizi sadece biz anlıyoruz. Biz şimdi ne yapmalıyız donduk kaldık önerilerinizi bekliyorum görüşmek üzere rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah...
canım hemen bozma moralini kan kesin sonuıc veriyor ama idrar testleri o kadar güvenilir değil biliyorsunSelam ben aranızda yeniyim.bugün transferimin 11.günü.ben dün idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördük.ama bu sabah tekrar yaptığımda çıkmadı.çok moralim bozuldu.benim durumumu yaşayan varmı aranızda.hamileyim diye sevinmiştim ama şimdi çok moralim bozuldu
kendini dinleme canım bazı arkadaslarda agrı olurken bazılarında hiç birsey olmadan hamile oluyorlar.o yüzden hiç bir yorum yapma agrılarına bence..arkadaşlar bugün benim trasferimin 5.günü.günler hiç geçmiyor.inşallah rabbim meleğim bana tutunmuştur.göğüslerimde biraz ağrı var korkuyorum.
kızlar bir fikri olan yokmu nolur bu durum sanırım bir tek benim başıma geldi.ACİLLLLLLLLLLLL[/QU
tedavinin mi yoksa transferin mi 12.günündesin?
kızlar bir fikri olan yokmu nolur bu durum sanırım bir tek benim başıma geldi.acillllllllllll
arkadaşlar bugün benim trasferimin 5.günü.günler hiç geçmiyor.inşallah rabbim meleğim bana tutunmuştur.göğüslerimde biraz ağrı var korkuyorum.
kızlar selam size bişey sorcaktım..şimdi ben ank ünv desinde tüp bebek yaptırcam, yalnız rapor çıkartmak istiyorum, bana telefonda adetin 2.günü gelin dediler ama peki rapor dedim, adam burda söyleyeceğiz dedi. rapor kaç günde çıkar peki? ee o zaman geçmi başlayacam yaa anlamadım, bana bir yardımcı olurmusunuz acaba?
kızlar merhaba.acil yardım istiyorum.ben tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün 12.günüm ama adet gibi değil yalnız kırmızı şekilde kanamam geliyor.dr.umu aradım 1 saat sonra döncez dediler dr.ameliyattaymış.hala dönmediler.çok kötüyüm sizce bu ne şimdi.bütün interneti eşimle birlikte taradık hiç bir bilgi bulamadık.ne olur yardımcı olun bana
kızlar bu arada ben daha yumurta geliştirme evresindeyim daha yumurtalarım falan toplanmadı.sizce ne kanamsı bu böyle
arkadaşım inşallah korkulacak bir durum değildir kendini yorma yat bence benim yeğenimde öyle olmuştu yatış vermişti doktor 20 gün yattı tuvalet dışında birşeye kaldırmadık.... panik olma Allah yardımcın olsun....
canım bu kadar telaş etme doktorun muhakkak döner sana biz ne desek yanlış kafanı karıştırma boşuna
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.bir sorum olacak ben yumurta geliştirmek için puregon,merional ,yumurta çatlamasın diyede cetrotide iğnesini aynı anda kullanıyorum.acaba aynı anda kullanmamın yan etkisi mi diye düşünüyorum hemşire öyle dedi çünkü.dr.hala ameliyattan çıkmamış.sabah kontrolüm var. hemşireye sordum böyle bi durum daha önce hiç oldumu diye hemşire bazen oluyo dedi.peki tedavi yarıda kesilirmi dedim duruma göre değişir dedi.
Allah yardımcım olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?