listeye beni de eklermisiniz yaşım 27 bende sorun var yarın iğnelere başlayacağım gen artta tedavi oluyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ayrıca ilk denememe
kızlar az önce dr um aradı 22 yumurtadan 16 tanesi olgunmuş bunun da 9 tanesi döllenmiş yarın yine arıycaz dediler merakla bekliyorum hala kasıklarımda sanki gaz sıkışması gibi bir ağrı var geçmek bilmiyo ........... bu arada özlemden senin adına gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok cnm Allahtan hep hayırlısını iste inşallah seninde güzel haberlerini alırız üzme kendini
cnm inşallah bundan sonrasıda böyle güzel gider bebeğimi kucağıma almadan ohhhh diyemiycem insan hep bir diken üstünde oturuyo sanki şu normal yolla hamile kalanlara imreniyorum valla bide bize bak ne paralar ne emekler döküyoruz yaşadığımız streste cabası Allah hepimizin yardımcısı olsun güzelim
ECE22 canım 5 YASİN okudum, Rabbim kabul eder inşAllah..
canım ya bende genart düşünüyorum.nasıl?begendin mi ilgi alakayı falan?doktorun kim?
liefde cnm nasılsın? liste için arayışa devam ediyosun hala hııııııı?
cnm türkiyeden takip ediver birazda değişiklik olsun
kızlar yasin işinide hızlandıralım biraz benimde az zamanım kaldı bugün allahın izniyle 3. iğnemi vurdum .banada liste tutucak birini aratmayın sonra
hadi bakalım adeti biten başlasın
listeye beni de eklermisiniz yaşım 27 bende sorun var yarın iğnelere başlayacağım gen artta tedavi oluyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ayrıca ilk denememe
kızlar az önce dr um aradı 22 yumurtadan 16 tanesi olgunmuş bunun da 9 tanesi döllenmiş yarın yine arıycaz dediler merakla bekliyorum hala kasıklarımda sanki gaz sıkışması gibi bir ağrı var geçmek bilmiyo ........... bu arada özlemden senin adına gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok cnm Allahtan hep hayırlısını iste inşallah seninde güzel haberlerini alırız üzme kendini
merhaba ben yeni katıldım aranıza bende tüp bebek yaptırdım eşim azospermi olduğu için 1. test sonucu 257 hamileyim 2. test ise 389 çıktı ama kasıklarımda çok rahatsız etmeyen ince ince ağrı oluyo normalmidir sizce..
iyiyim canim sen nasilsin son gunler burda yogunlastim iyice, walla aynen liste icin arayisa devam ama kimse istemezse takip etmeyi yapacak bisey yok aynen kalir
turkiyeden takip etmem mumkun degil sekerim 6haftanin dakikalarini bile dolu dolu gecirmeliyim hem tatilimi yapcam, hem tedavimi, hem aileme doyucam,eee araadan bikac nisan, sunnet ,dugunde cikaricam kuzenlerinenerji depolamam lazim yada senin gibi ignelere baslayinca gevsermiyim acaba
dogru diyosun cnm bir sürü işin olcak burda. cnm ilk denemem tedirgindi ama bunda çok rahatım allaha şükür.gevşersin cnm merak etme.sanki grip oldumda onun tedavisini oluyo gibiyim .iğnelerimide kendim yaptıgım için iğneye gitme telaşımda yok.aşılama daha yorucu oluyo iğneye git gel canı çıkıyo insanın valla.sende rahat geçirirsin inşallah bu süreci teeeeeeeee uzun yollardan geliyon bebegini almaya allah yardım eder cnm.
canim insallah iyi gecer benimde bebegimle donerim evime igneler kalem seklinde mi canim? asilamada esim yapiyordu bana kalem seklinde kucucuk igneliydi
hoşgeldin...BEnde de oluyo aynı sıkıntılar.Bazen adet ağrısı da devam ediyor.Sana sanırım 2 tane yerleştirildi.Benim 1.si 114 2. si 274 çıktı .Yarın da 3. yü yapıcam bakalım kaç çıkacak.Telaş etme olabiliyor öyle şeyler..
aylin06 selam
genartta doktorun kim? benimki aysun hanımdı..,çok pozitif birisi ve verdiği ilaçlar yerinde en azından bende bir embryo oluşturdu...,yolun açık olsun..
benim de doktorum aysun hanım evet o kadar pozitif bir bayn ki bayıldım bu arada senin sonuç ne oldu orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?