2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm adet sonrası 7-8 mm oluyo zaten .ilaç kulanırken kalınlaşıyo rahim içi döl yatağı hazırlanıyo bebek için transfer zamanı 12 mm filan olması gerekiyo diye biliyorum ben.dr ilk denememde sürekli ölçüyodu istenen kalınlıga geldimi diye oradan biliyorum.

BUGÜN 2. kez kan testi yaptırdım.114.2 den 274 'e yükselmiş.Cuma günü tekrar istediler.İlaçlara da aynen devam.Kese ve kalp atışı kaç gün sonra belli oluyor bilgisi olan var mı?

BUGÜN 2. kez kan testi yaptırdım.114.2 den 274 'e yükselmiş.Cuma günü tekrar istediler.İlaçlara da aynen devam.Kese ve kalp atışı kaç gün sonra belli oluyor bilgisi olan var mı?

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.kese değerin 1500- 2000 olunca görünüyor. dr. dün söyledi. ben bu bölümde yeniyim. dün transferim oldu. inş. tutar ilk denemem

hep böyle ilerlesinnn inşşşşşşşşşşşşş

cnm gözün aydın hayırlı ugurlu olsun allah sag saglim kucagına almayı nasip eder inşallah[/QUOTE]
Sağol canım darısı başınıza inşallah..Allah herkese sonunu görmeyi ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:)

tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.benimde yarın test günüm inş bende mutlu haberi alırım

Arkadaşım inşallah herşey yolunda gider...tedavin şimdiden hayırlı olsun..dualarımız seninle..

tesekkurler canim cok mutluyum sperm bulunmazdiye cok uzuluyordum ama esim micro tesedan cikti cok iyi dahada iyi olacak ins dr iyi spermler bulmus acar acmaz iki tarafinida acmak zorunda kalmamis birtanesi bile yetti persembe gunu yani yarin yumurtalrim toplama islemi olacak insallah kucaklarimiz bos kalmaz hayirlisiyla

canim benim yumuslar 7 temmuzda toplaniyor sorun esimdeydi micro tesa ameliyati gecirdi bugun hersey yolundaa
Arkadaşım inşallah herşey yolunda gider...tedavin şimdiden hayırlı olsun..dualarımız seninle..

kızlar mrh benimde bu sabah 8,30 ta yumurtalarım toplandı 22 tane olmuş hala sancım var sizdede bu kadar ağrı oldumu arkadaşlar
canım ben de 27 tane toplanmıstı.ohss de olmustum ama dikkat et.agrım yumurta toplamaya girerken de vardı girdikten sonra nerdeyse test tarihine kadar da.protein ve bol sıvı alman gerekiyor.hergün bir haşlanmıs yumurta ye,bol bol su iç ve tuzlu yeme
canım ben bulamadım arattım 2011 anneleri diye ama hiç birsey çıkmıyor.ben sana face adresimi yazsam özelden

canım çok sevindim allah devamını da getirsin insallah:)))

cnm grup onaylarını mylady yapıyor ama
ben sana tarif edeyim bak 2011 anneleri yaz facebook a
19 grup üyesi var
bak bulamazsan tekrar tarif edrim.sag üstte gruba katıl yazıyo sonra o daveti ğönder mylady onay verir yarın sabah gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…