2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydılar efendim heyecan dorukta hadi özlemden patlat şu haberi ama hayırlısı ise sonuç farklı olursa üzülme sakın bu arada yarım saat oldu hadiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel haberle gelsin inşş bu gün

castamo yok kuzum eylüle kaldı fsh dan bende bış durmuyorum tabi yapıyorum birşeyler

özlemden bir dahaki sefere inş. bunu söylemek kolay degil benimde ikinci deneme bakalım

hg canım karaböcek ne yapıyor bu arada

canım böcük iyiydi ama az önce annesi aradı birazcık ateşi var diye radevu aldık yükselirse tekara gideceğiz dr
akşam böcüklerdeydik annesi karpuz kesmiş mutfaktta ye diyor çekirdek döküyorsun odana bana iş çıkıyor diyor nolorsun nolorsun odamda yiyeyim teydem toplar çekirdekleri diyorrr

kızlar stres yapmayın kötü etkiler baŞKA UGRAŞLAR BULUN mesela burdan uzaklaşın girmeyin siteye annenize ablanıza misafirlige gidin dolaşın gezin

kızlar stres yapmayın kötü etkiler baŞKA UGRAŞLAR BULUN mesela burdan uzaklaşın girmeyin siteye annenize ablanıza misafirlige gidin dolaşın gezin

off aklımdan çıkmıyo ki 18 temmuza kadar nasıl sabredicem ki bennn yatıyorum kalkıyorum aklımda...ilkinde çok pozitiftim sonuç hüsran olunca 7 ayda anca karar verebildim allah hepimizin yardımcısı olsunnnn...bizede mucizeler olsun inşallahhhhh

kızlar az önce dr um aradı 22 yumurtadan 16 tanesi olgunmuş bunun da 9 tanesi döllenmiş yarın yine arıycaz dediler merakla bekliyorum hala kasıklarımda sanki gaz sıkışması gibi bir ağrı var geçmek bilmiyo ........... bu arada özlemden senin adına gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok cnm Allahtan hep hayırlısını iste inşallah seninde güzel haberlerini alırız üzme kendini

maşallah canım ya inş. güzel embriyolar olur kaliteli geride kalanı da dondurursun güzel gidiyor kendine bir ödül ver bakalım

maşallah canım ya inş. güzel embriyolar olur kaliteli geride kalanı da dondurursun güzel gidiyor kendine bir ödül ver bakalım

cnm inşallah bundan sonrasıda böyle güzel gider bebeğimi kucağıma almadan ohhhh diyemiycem insan hep bir diken üstünde oturuyo sanki şu normal yolla hamile kalanlara imreniyorum valla bide bize bak ne paralar ne emekler döküyoruz yaşadığımız streste cabası Allah hepimizin yardımcısı olsun güzelim

hayırlı olsun bölünmeye devam etsinler kaliteli olsunlar embiryoların inşşşş

Son düzenleme:
Kizlar meraktan delirmek uzereyim 18'i test gunum kasiklarimda agri var sanirim opudan kalan etkiler devam ediyor...Oksuruk yuzunden cok uzuldum moralim bozuldu insallah bisey olmamistir diye aklimdan gecirip duuryorum gerci internetten arastirinca oksuruk bir sorun yaratmaz diye okudum ama yinede huzursuzlanmama yettide artti bile...

listeye beni de eklermisiniz yaşım 27 bende sorun var yarın iğnelere başlayacağım gen artta tedavi oluyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ayrıca ilk denememe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…