inş canım meraklı bekleyiş bir bitse zaman geçmiyo sanki
günaydılar efendim heyecan dorukta hadi özlemden patlat şu haberi ama hayırlısı ise sonuç farklı olursa üzülme sakın bu arada yarım saat oldu hadiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel haberle gelsin inşş bu gün
hg canım karaböcek ne yapıyor bu arada
Günaydın. Test günüm yaklaştıkça korkular sarmaya başladı...
kızlar stres yapmayın kötü etkiler baŞKA UGRAŞLAR BULUN mesela burdan uzaklaşın girmeyin siteye annenize ablanıza misafirlige gidin dolaşın gezin
Kızlar malesef bu seferde olmadı.ikinci denememdi.pes etmek yok olana kadar devam edicez.
Kızlar malesef bu seferde olmadı.ikinci denememdi.pes etmek yok olana kadar devam edicez.
kızlar az önce dr um aradı 22 yumurtadan 16 tanesi olgunmuş bunun da 9 tanesi döllenmiş yarın yine arıycaz dediler merakla bekliyorum hala kasıklarımda sanki gaz sıkışması gibi bir ağrı var geçmek bilmiyo ........... bu arada özlemden senin adına gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok cnm Allahtan hep hayırlısını iste inşallah seninde güzel haberlerini alırız üzme kendini
maşallah canım ya inş. güzel embriyolar olur kaliteli geride kalanı da dondurursun güzel gidiyor kendine bir ödül ver bakalım
kızlar az önce dr um aradı 22 yumurtadan 16 tanesi olgunmuş bunun da 9 tanesi döllenmiş yarın yine arıycaz dediler merakla bekliyorum hala kasıklarımda sanki gaz sıkışması gibi bir ağrı var geçmek bilmiyo ........... bu arada özlemden senin adına gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok cnm Allahtan hep hayırlısını iste inşallah seninde güzel haberlerini alırız üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?