2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok şükür sonunda bende hamileyim
maşallah subhanallah benim bebeğime tutunmuş annesine...
idrarda gölge bile olsa hamile olunuyomuş bunu anlamış oldum...
bu benim 4. hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim...
rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
inanamıyorum şaka gibi...

eğitimciyim nerdesin arkadaşım merak ettim yazmamışsın sonucunu...

Son düzenleme:

canım aydın allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

Son düzenleme:

burdayım arkadaşım kafamı toparlayıp nihayet gelebildim.Bugün kan değerim yükseldi ama sabahtan beri kahve telvesi gibi pütür pütür bir kanama oldu.Doktor değerimin iyi olduğunu önemli olanın iki gün sonra yapılacak olan kan testi olduğunu söyledi ama ben umudumu kaybttim,hayırlısı olsun ne diyeyim.
Kendi derdimden seni tebrik etmeyi unuttum,senin adına çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

csnım merhaba gözün aydın allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

ayy hamilesin tabiki yaa...ama çizgi ilk beş dakikada çıkmış olmalı bu çok önemli..
benimkinde gölge gibi çıkmıştı ben olmadı diye kafayı yiyordum...

ayy hamilesin tabiki yaa...ama çizgi ilk beş dakikada çıkmış olmalı bu çok önemli..
benimkinde gölge gibi çıkmıştı ben olmadı diye kafayı yiyordum...

yaptım 2-3 dakika içinde çıktı. İnşallah canım Allahım bu duyguyu banada yaşatsın.

benimde kanamam oldu korkma canım benim ...hemen umudunu yitirme...kan kırmızıı olmadığı sürece sorun olmuyo diye biliyorum ben...
embriyo tutunmak için kılcal damara denk geldiğinde oluyomuş bu tarz kahvarengi kanamalar...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah...

yaptım 2-3 dakika içinde çıktı. İnşallah canım Allahım bu duyguyu banada yaşatsın.

ayy canım özürdilerim sonradan silmişsin galiba ben okuyunca hemen atladım msja...
rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah...
önemli olan hamile kalmak değil zaten önemli olan devamının gelmesi...hamile kalmak sadece bir aşama...
inşallah bütün aşamaları sağlıkla atlatıp evladımızı kucaklama mutluluğuna ereriz...

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin maşalllahhhhhhhhhhhhh

Amin canım tabiki önemli olan o.Allahım Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almaı nasip etsin.

cnm tebrik ederim seni inşallah kucağınıza aldığınız o günüde görürsünüz darısı hepimizin başına.....

ne güzel bir haber ya..
bunu duymak için neler vermezdim..
umarım sağlıklı olur tutunurlar inşallah... düşünsene donduracak embryon bile var.. yehuu..
senin adına çok sevindim..

cnm çok tiş ediyorum evet inşallah bir aksilik çıkmazsa eğer banada bir kaç gün içinde transfer yapılacak o kadar heycanlıyım ki anlatam ah bide annesine tutunursa şu dünyada benden daha mutlusu olamaz heraldeAllah hepimiizin yardımcısı olsun dilerim rabbim hiçbirimizin elini boş çevirmez

hayırlı olsun bölünmeye devam etsinler kaliteli olsunlar embiryoların inşşşş

AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN arkadaşlar darısı hepinizin başına inşallah bol bol sağlıklı yumurtalarınız olur inşallah çok zor bir süreç heleki beklemek insanı öldürüyor ama eldende başka bişiy gelmiyo işte inşallah hayırlısıyla bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alırız

mavio cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin cnm inşallah .

Ha

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin

hadi hepinize hayırlı olsun nileS mavi0 eğitimciyim çilekw ve sayamadığım kim varsa rabbim tamamına erdirsin bizlerede yaşatsın inş.negatif sonuç alan arkadaşlarında üzüntülerini paylaşıyoruz en az sizin kadar bende üzülüyorum..rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.bu arada YA MUHYİ(CC) ismi şerifni günde 68 kere zikredin inş.Hayat veren manasında...Rabbim MUHYİ tecellisini göstersin bizim bebişlerimizde....

Son düzenleme:
hoşbulduk çok teşekkür ederim bana bir tane yerleştirildi Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bugün 15 günlük oldu senin ne kadarlık 3. testi bana hiç söylemidi doktorum.

Benmde bugün 15 gün oldu.Sana göre benim değerlerim daha düşük belkide ondan istemişlerdir benden.4 temmuzda öğrenmiştim sonucumu.Bakalım yarın da yaptırıcam.hayırlısı inşallah sonu güzel olur...Hangi ilaçları kullanıyorsun?

Canım çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…