2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar merhabalar bildiginiz gibi Pazartesi transferim olmustu yani bugun trasfer gunumu saymazsak benim 9. gunum ve dayanamayip kan verdim sizce kac civarinda cikarsa umutlanmam lazim...ya bu nasil bir heycanmis nasi bir stress belkide ilk defa yasadigimdan bilmiyorum ama istede olsam kafam surekli bu meseleyle mesgul Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin...guzel bir gun dilegiyle

merhaba besty,
diğer forumlardan birinde bir arkadaş yaptırmış 9. gününde değeri 51 çıkmış.
ilk tüp denememde benim 12. gün değerim 26 idi, doktor negatif demişti.12. günde 30 üzerini pozitif kabul ediyoruz demişti.
benimde cuma, dayanabilirsem cumartesi kan testi yaptırasım var. aslında pazartesi 12. gün ama dayanamıcam sanırım.
pozitif sonucu paylaşmak ümidiyle...
bebişimiz gelir umarım bu sefer.

Merhaba kızlar
Bugün çatlatma iğnemi yapacakmışım arayıp söyleyeceklermiş kan tahlili sonucuna göre. Cuma günü de yumurtalar toplanacakmış çok heyecanlı bir süreç bakalım kaç tane yumurtam olacak kaçı döllenecek merak ediyorum. Herkese Allah yardım etsin inşallah en hayırlı sonuçla karşılaşırız.

canım dr. unla görüş bencede belki progesteronu arttırır ve dinlenmen gerekiyo olabilir..izin alma şansın varsa izin al dinlen tatlım riske atma..

kızlar öncelikle inşşşş buradan pozitif haberleri paylaşırsınız bizim merkezlerimizde 10. gün test yapılıyor 9. gün yaptırdığımızda oluyor yani test günü için erken değil 9. gün........ değrlerinizn 30 larda olması gerekiyor 8.9. günde umarım değrleriniz çok daha yüksek çıkarrrrrrrrr
canım hamiş haberi çekti

Insallah goruruz o gunleride benimde doktorum test gunumu pazartesi olarak belirlemisti ama dayanamadim insallah seninde sonucun olumlu olur bakalim saat 3 gibi alicam sonucu mutlaka paylasirim sizlerle

Ayyyy ciddimisin dahada heycanlandim simdi insallah olumlu cikar o zaman :)) Saat 3 e kadar vakit nasil gecicek bakalim hayirlisi hakkimizdaa

Ayyyy ciddimisin dahada heycanlandim simdi insallah olumlu cikar o zaman :)) Saat 3 e kadar vakit nasil gecicek bakalim hayirlisi hakkimizdaa

canımmm bilmezmiyimmm ben 5 defa tüp bebek yaptırdımmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18: lütfen kendini şartlandırma(yoks saatler hiç geçmez) kafanı dağıtacak birşeyler yap mesala ben kan verip has çıktım kuaföre gittim dedimki 1 saatim var bu süreyi kulanınnn işlerimi ağır ğaır yapın ki has dönmek zorunda kalamyayımm

yeter ben saat 3 de evde olmuş olurum ya senden ricam best in sonucunu bana mesaj atsana tatlım merak ettim ya

arkadaşlar kan testim pozitif çıkmıştı biliyorsunuz.doktorum bazı testler istedi. düşükle ilgili, bebeğin beslenmesiyle ilgili dedi tahlilleri. yaptırmak zorunda değilsiniz ama rutin olarak doktor bu testleri bütün hastalarından istiyo dedi. sakaryada yaşıyorum ve bu testler burada yapılmıyormuş. bu testler genetik dediler. özelde birkaç yere sordum bu testleri istanbula gönderiyoruz. 1000 tl dediler. çokk pahalı geldi bana yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. zaten 2 tüp bebek denemesinde maddi olarak çok yıprandık. pek gücümüz kalmadı artık. kafam çok karışık. siz yaptırdınız mı bu testleri??

Cnm istediği testleri aşağıda yazacağım yere sorar mısın telefonda fiyat al eğer testlerinin içinde kan pıhtılaşması varsa mutlaka yaptır cnm

GENETİKS LAB.

Gayrettepe Mah. Bahar Sokak Baras Han No:4A 34349
Beşiktaş - İSTANBUL

Tel: +90 (212) 275 70 20 pbx

Denizden mrh cnm.Hiç korkma üzülmede.Benimde 8.gün aynı senin gibi oldu.Adet kanaması gibi değil kahve hafif kırmızı.Devam etmesse eğer tutunma kanaması büyük ihtimal.Hayırlısı olsun.

.çok sık giremiyorum
canım sana şimdiden hayırlı olsun diyorum.iyice dinlen.benim dün 2 gibi transferim oldu. benim 7 idi döllenen ama sayı giderek azaldı hatta bir ara olmayacak diye çok üzüldüm.cumaya kadar bölünme devam ederse ve istenilen kalitede olursa dondurulacakmış yoksa hiç dondurulmuşum olmayacak.yinede buna şükür 7 hücreliydi yerleştirilen.. bebişim..:).test tarihim 25 temmuz..

diğer transferi olan kızlara hayırlı olsun sıkı tutunurlar inşallah..çok kişiyiz ard arda olan.. inşallah arda arda da hamiş haberleri de...:) veririz.
allah hepimizin bebişlerini korusun...çok sık giremiyorum ..

Denizden mrh cnm.Hiç korkma üzülmede.Benimde 8.gün aynı senin gibi oldu.Adet kanaması gibi değil kahve hafif kırmızı.Devam etmesse eğer tutunma kanaması büyük ihtimal.Hayırlısı olsun.

günaydın deniz,
bence hemen doktorunu ara canım. belki ilaç verir, ya da dinlenmeni tavsiye eder.
eve gitme şansın varsa hiç riske etme canım.git dinlen.

ah keşke izin alambiilsem ama mesleğim buna bugün için müsait değil... bilmiyorum yaaaa umursamamak için ne yapmalıyım fikri olan varmı....

analdığım kadarıyla kan pıhtılaşmasıyla ilgili hepsi. genetiksi aradım 432 tl dedi. diğerlerine göre çokk uygun gerçekten. teşekkür ediyorum. kanı kargoyla gönderebilirsiniz de dediler. bakalım eşimle görüşeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…