Kizlar merhabalar bildiginiz gibi Pazartesi transferim olmustu yani bugun trasfer gunumu saymazsak benim 9. gunum ve dayanamayip kan verdim sizce kac civarinda cikarsa umutlanmam lazim...ya bu nasil bir heycanmis nasi bir stress belkide ilk defa yasadigimdan bilmiyorum ama istede olsam kafam surekli bu meseleyle mesgul Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin...guzel bir gun dilegiyle
kızlar günaydın... ben hiç aydın başlayamadım..bugün 8. gün ama sabah kendilinden kahve-kırmızı arası bir akıntı geldi...karnımda adet olucam gibi ağrıyo..işe geldim ama bugün nasıl geçecek bilmem ...gene olmadımı acaba çok üzülüyorum yaaaaa ...
Kizlar merhabalar bildiginiz gibi Pazartesi transferim olmustu yani bugun trasfer gunumu saymazsak benim 9. gunum ve dayanamayip kan verdim sizce kac civarinda cikarsa umutlanmam lazim...ya bu nasil bir heycanmis nasi bir stress belkide ilk defa yasadigimdan bilmiyorum ama istede olsam kafam surekli bu meseleyle mesgul Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin...guzel bir gun dilegiyle
merhaba besty,
diğer forumlardan birinde bir arkadaş yaptırmış 9. gününde değeri 51 çıkmış.
ilk tüp denememde benim 12. gün değerim 26 idi, doktor negatif demişti.12. günde 30 üzerini pozitif kabul ediyoruz demişti.
benimde cuma, dayanabilirsem cumartesi kan testi yaptırasım var. aslında pazartesi 12. gün ama dayanamıcam sanırım.
pozitif sonucu paylaşmak ümidiyle...
bebişimiz gelir umarım bu sefer.
merhaba besty,
diğer forumlardan birinde bir arkadaş yaptırmış 9. gününde değeri 51 çıkmış.
ilk tüp denememde benim 12. gün değerim 26 idi, doktor negatif demişti.12. günde 30 üzerini pozitif kabul ediyoruz demişti.
benimde cuma, dayanabilirsem cumartesi kan testi yaptırasım var. aslında pazartesi 12. gün ama dayanamıcam sanırım.
pozitif sonucu paylaşmak ümidiyle...
bebişimiz gelir umarım bu sefer.
kızlar öncelikle inşşşş buradan pozitif haberleri paylaşırsınızbizim merkezlerimizde 10. gün test yapılıyor 9. gün yaptırdığımızda oluyor yani test günü için erken değil 9. gün........ değrlerinizn 30 larda olması gerekiyor 8.9. günde umarım değrleriniz çok daha yüksek çıkarrrrrrrrr
canım hamiş haberi çekti
Ayyyy ciddimisin dahada heycanlandim simdi insallah olumlu cikar o zaman :)) Saat 3 e kadar vakit nasil gecicek bakalim hayirlisi hakkimizdaa
canımmm bilmezmiyimmm ben 5 defa tüp bebek yaptırdımmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18: lütfen kendini şartlandırma(yoks saatler hiç geçmez) kafanı dağıtacak birşeyler yap mesala ben kan verip has çıktım kuaföre gittim dedimki 1 saatim var bu süreyi kulanınnn işlerimi ağır ğaır yapın ki has dönmek zorunda kalamyayımm
yeter ben saat 3 de evde olmuş olurum ya senden ricam best in sonucunu bana mesaj atsana tatlım merak ettim ya
arkadaşlar kan testim pozitif çıkmıştı biliyorsunuz.doktorum bazı testler istedi. düşükle ilgili, bebeğin beslenmesiyle ilgili dedi tahlilleri. yaptırmak zorunda değilsiniz ama rutin olarak doktor bu testleri bütün hastalarından istiyo dedi. sakaryada yaşıyorum ve bu testler burada yapılmıyormuş. bu testler genetik dediler. özelde birkaç yere sordum bu testleri istanbula gönderiyoruz. 1000 tl dediler. çokk pahalı geldi bana yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. zaten 2 tüp bebek denemesinde maddi olarak çok yıprandık. pek gücümüz kalmadı artık. kafam çok karışık. siz yaptırdınız mı bu testleri??
kızlar günaydın... ben hiç aydın başlayamadım..bugün 8. gün ama sabah kendilinden kahve-kırmızı arası bir akıntı geldi...karnımda adet olucam gibi ağrıyo..işe geldim ama bugün nasıl geçecek bilmem ...gene olmadımı acaba çok üzülüyorum yaaaaa ...
.çok sık giremiyorummedartcım senin transfer ne zaman,seninle birer gün aramız vardı merak ettim,yarın transferim var benim,20 yumurtanın 10 u döllenmiş, ama kalitelerini bilmiyorum, heyecandan sormayı unuttum,,Allah yardımcımız olsun,dua edin bana
Denizden mrh cnm.Hiç korkma üzülmede.Benimde 8.gün aynı senin gibi oldu.Adet kanaması gibi değil kahve hafif kırmızı.Devam etmesse eğer tutunma kanaması büyük ihtimal.Hayırlısı olsun.[/QUO
aminn öyle olmasını o kadar çok isterim ki nasipp..ama sankii dilim varmıyor bile söylemeye bhcg verdim ama kad.doğ arkadaşım çok erken vermişsin negatif sonucu çok kaale alma bügünlük dedi. bugün 8. gündü..10 ve 12. günler gene vericem bakalımm
Denizden mrh cnm.Hiç korkma üzülmede.Benimde 8.gün aynı senin gibi oldu.Adet kanaması gibi değil kahve hafif kırmızı.Devam etmesse eğer tutunma kanaması büyük ihtimal.Hayırlısı olsun.
günaydın deniz,
bence hemen doktorunu ara canım. belki ilaç verir, ya da dinlenmeni tavsiye eder.
eve gitme şansın varsa hiç riske etme canım.git dinlen.
Cnm istediği testleri aşağıda yazacağım yere sorar mısın telefonda fiyat al eğer testlerinin içinde kan pıhtılaşması varsa mutlaka yaptır cnm
GENETİKS LAB.
Gayrettepe Mah. Bahar Sokak Baras Han No:4A 34349
Beşiktaş - İSTANBUL
Tel: +90 (212) 275 70 20 pbx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?