2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar nasılsınız_?
her aksilik beni buluyo bu aralar şimdidede leptopum bozuldu cafedeyim şuan tamire verdim leptopuda ama sanırım yenisini almam gerekecek.onun için bir süre cafeden idare edicem malesef.kızlar yasin dagıtımı bitti okuyamayacak oolan arkadaşlar bildirsin demiştik ama cvp gelmedi sanırım herkes okuyocak benim aldıgım 10 yasinden 8 tanesi duruyo beni okudu yazıyorum çünkü bitiricem yumurta toplama gününe kadar allah izin verirse.herkes okudugunu bildirsin yine hatta özelden msj atarsa veya kendisi eklerse daha ii olur syfaları tektek gezemeyebilirim.bugün saat 4 te randevum var en kısa zamanda bildiririm gelişmeleri.kendinize i bakın öpüyorum hepinizi

kızlar mutluolmak arkadaşımızın yumurtaları toplandı bugün telde konuştuk ii maşallah şuanda haber vereyim dedim
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Hayatgunesim:12 okunacak

Barbiem:10 okundu

Barbiem: 10 okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okundu

Lovely05: 5 okundu

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

Aleyna84:1 okunacak

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 6 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:4 okundu

sevgicaglayan:3 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 10 okundu

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:59 okundu

Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

arkadaşlar bi de bu testlerin gebelikten önce yapıması gerekmiyor muydu? iyice kafam karıştı benim.zaten testler 1 haftada çıkıyor. şu an 5 haftalık hamileyim eğer bir sorun çıkarsa tedbir almaları için geç olmadı sizce??????

inşşşşşş işlerin yolunda gitsinnnnnnnnn güzel haberle gel
mutluolmak arkadaşımıznda kalteli embiryoları olsun inşşşş

Kızlar 9. gün degerim 24 sizce hamile olabilirmiyim...

bence hamilesin canım tebrikler.burada 10. ve 11.gün filan bu değerden az çıkanlar bile vardı ve hamilelerdi.önemli olan 2günn sonra değerinin katlanmış olması.hadi hayırlsıı.

Cnm kesinlikle böyle düşünme bak ben 8. haftamda yaptırdım bu kan pıhtılaşmasını ve çıktı hemen iğnelere başladık ve çok iyi oldu benim bebeğim çok başka nedenden dolayı 13. haftaya benden ayrıldı ama eğer devam etseydi gebeliğğim önlem almış olacaktım onun için hiç birşey için geç değil yaptır.
Masraftan kaçıp sonra çok pişman olma

Evet cnm bende Behçecide tedavi görüyorum onlar bu yerle anlaşmalı ve en uygun olan yer burası ve güvenilir ama bence sen kargoyla yollama gidip yaptır

selamm
kan pıhtılaşması ile ilgili testi 2 düşükten sonramı öneriyorlar? yoksa 1 kez bile olsa düşük yapan herkes mi yaptırmalı?
bide tıptaki ismi ne diye geçiyor, belki daha önce amilyata fln girerken yapmıs olabilirleR?
bide kanın geç pıhtılaşmasıda çok akışkan olması sorun oluyormu?

Son düzenleme:
selamm
kan pıhtılaşması ile ilgili testi 2 düşükten sonramı öneriyorlar? yoksa 1 kez bile olsa düşük yapan herkes mi yaptırmalı?

Cnm normalde düşüklerden sonra isteniyor ama bence bizim gibi tedaviyle bebek sahibi olmaya çalışan insanlara tedaviye başlamadan hemen önce istenmesi lazım ...Çok önemli lütfen ihmal etmeyin lütfen o kadar emek para allah korusun boşuna gidebilir . Tedaviler için onca para harcıyoruz 500 tl nin lafı olmaz .
Benden de istenmedi ama ben kendim gdip yaptırdım doktorum çok şaşırmıştı ve iyi ki yaptırmışsın demişti

Evet cnm bende Behçecide tedavi görüyorum onlar bu yerle anlaşmalı ve en uygun olan yer burası ve güvenilir ama bence sen kargoyla yollama gidip yaptır

kargoyla yollamakta bi sakaınca yok dediler. zaten sakaryada da yaptırsam onlar da kargoyla yollayacaklardı. bu arada bahçeciye sordum onlar 740 tl fiyat verdiler ben de başka yerle görüşeceğim dedim. hem bahçecidekiler de kan gönderirsin demişlerdi. aradığım herkese sordum kargoda sorun çıkmaz dediler. ama şimdi kafam karıştı yine de...?

benimde 1 kere düşüğüm oldu ama daha önce amilyat olmuştum ve kanımın geç pıhtılaştığındanbahsedilmişti.. buda acaba etkenmi?

Cnm herkes öyle dediyse öyle yap ben bilmeden söyledim demek ki oluyormuş ama zaman kaybetme

benimde 1 kere düşüğüm oldu ama daha önce amilyat olmuştum ve kanımın geç pıhtılaştığındanbahsedilmişti.. buda acaba etkenmi?

Tabiki etken ihmal etme test yaptır mutlaka eğer pıhtılaşma çıkarsa 9 ay boyunca hergün iğnecikler kullanman gerekecek bebişler iyi olsunda herşey kullanılır :))

arkadaşalrrrrrrrrr yaaaaaaaa kan pıhtılaşması için ünverste has gidince hemen kan veriyorsunuz ve 20 gün sonra sonuç alınıyor ve hiç ücret ödenmiyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…