slm kızlar nasılsınız_?
her aksilik beni buluyo bu aralar şimdidede leptopum bozuldu cafedeyim şuan tamire verdim leptopuda ama sanırım yenisini almam gerekecek.onun için bir süre cafeden idare edicem malesef.kızlar yasin dagıtımı bitti okuyamayacak oolan arkadaşlar bildirsin demiştik ama cvp gelmedi sanırım herkes okuyocak benim aldıgım 10 yasinden 8 tanesi duruyo beni okudu yazıyorum çünkü bitiricem yumurta toplama gününe kadar allah izin verirse.herkes okudugunu bildirsin yine hatta özelden msj atarsa veya kendisi eklerse daha ii olur syfaları tektek gezemeyebilirim.bugün saat 4 te randevum var en kısa zamanda bildiririm gelişmeleri.kendinize i bakın öpüyorum hepinizi
kızlar mutluolmak arkadaşımızın yumurtaları toplandı bugün telde konuştuk ii maşallah şuanda haber vereyim dedim
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda.
Kızlar 9. gün degerim 24 sizce hamile olabilirmiyim...
arkadaşlar bi de bu testlerin gebelikten önce yapıması gerekmiyor muydu? iyice kafam karıştı benim.zaten testler 1 haftada çıkıyor. şu an 5 haftalık hamileyim eğer bir sorun çıkarsa tedbir almaları için geç olmadı sizce??????
analdığım kadarıyla kan pıhtılaşmasıyla ilgili hepsi. genetiksi aradım 432 tl dedi. diğerlerine göre çokk uygun gerçekten. teşekkür ediyorum. kanı kargoyla gönderebilirsiniz de dediler. bakalım eşimle görüşeyim.
selamm
kan pıhtılaşması ile ilgili testi 2 düşükten sonramı öneriyorlar? yoksa 1 kez bile olsa düşük yapan herkes mi yaptırmalı?
Evet cnm bende Behçecide tedavi görüyorum onlar bu yerle anlaşmalı ve en uygun olan yer burası ve güvenilir ama bence sen kargoyla yollama gidip yaptır
Cnm normalde düşüklerden sonra isteniyor ama bence bizim gibi tedaviyle bebek sahibi olmaya çalışan insanlara tedaviye başlamadan hemen önce istenmesi lazım ...Çok önemli lütfen ihmal etmeyin lütfen o kadar emek para allah korusun boşuna gidebilir . Tedaviler için onca para harcıyoruz 500 tl nin lafı olmaz .
Benden de istenmedi ama ben kendim gdip yaptırdım doktorum çok şaşırmıştı ve iyi ki yaptırmışsın demişti
kargoyla yollamakta bi sakaınca yok dediler. zaten sakaryada da yaptırsam onlar da kargoyla yollayacaklardı. bu arada bahçeciye sordum onlar 740 tl fiyat verdiler ben de başka yerle görüşeceğim dedim. hem bahçecidekiler de kan gönderirsin demişlerdi. aradığım herkese sordum kargoda sorun çıkmaz dediler. ama şimdi kafam karıştı yine de...?
benimde 1 kere düşüğüm oldu ama daha önce amilyat olmuştum ve kanımın geç pıhtılaştığındanbahsedilmişti.. buda acaba etkenmi?
arkadaşalrrrrrrrrr yaaaaaaaa kan pıhtılaşması için ünverste has gidince hemen kan veriyorsunuz ve 20 gün sonra sonuç alınıyor ve hiç ücret ödenmiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?