2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cuma günü 15 temmuzda keseyi görmeye gidicem.Çok heyecanlıyım.4 temmuzda sonucumu öğrenmiştim.acaba erken mi kese için?

kızlar bu sabah regl oldum yarın tedavim başlıyo nihayet.4 günüm daha vardı ama dün olacağımı hissettim belime ağrı giriyodu.ya arkadaşlar yarın hangi tahliller yapılacak ve iğneye ne zaman başlanıcak hiç bir fikrim yok :44:

Ben adetin 3. günü iğneye başlamıştım.Folbiol ve coraspin kullanıyodum.Başka da bişe yapmıyosun zaten.BEkliyosun yumurtalar olgunlaşıyor,sonra toplanıyor ve aynı gün sperm alınıyor.Dölleniyor ve tahmini 2 gün sonra transfer yapılıyor.<işte bu kadar:)

öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum.forbiol vitamin galiba.coraspin ne için ben zayıfım kilo almam için inş bi ilaç verir doktorum

arkadaşlar kan aldırıp gönderdim tahlile. yarın öğlene kadar ulaşır dediler. 1 hafta da tahliller sürecek bakalım ne çıkacak. içimden bi his temiz çıkacak diyor ama yine de tedbirli olmak lazım. tedavide olumlu sonuç almayyı başardık. bu zamana kadar neler çektik. bu sebepten düşük yapmayı istemem. yardımlarınız için teşekkürler..

Ytercim devlet hastanesi düşük varsa yapıyor diye biliyorum ben
yok canım benim düşüğüm yok dr durmu anlatım yapalım dediii
arkadaşlar salı günü tarnsferim yapılacak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.dua edin lütfennnn
rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşş
Insallah oyledir canim ya gerci doktorum test gununden once yapilan testler yaniltici diyip hic yorum yapmadi ama hayirlisi hepimiz icin
canım tekrar ken verdiğinde katlamışsa güzel ilerliyor demektik merak etme inşşş her şey güzel olur
cuma günü 15 temmuzda keseyi görmeye gidicem.Çok heyecanlıyım.4 temmuzda sonucumu öğrenmiştim.acaba erken mi kese için?
sağlıcakal kucakla canım

canım hayırlı olsun bebişili olsun inşşşş yarın veya diğer gün başlarsın iğnelerine

canıminşş temiz çıkar sonuçların

inşallah sorun çıkmaz arkadaşım sende adapazarındasın galiba değilmi? güzel sorunsuz bir gebelik umarım seni bekliyordur.

aaa bende diyordum bu kız nerelerde diye canım ama laptop yapılsada randıman vermez pek sana artı masraf çıktı desene durduk yere neyse canım en kısa zamanda aramıza tekrar dön inşallah randevun nasıl geçti ne durumdasın inan hep aklımdasın ne yaptın diye yumoşların ne alemde bu arada güzelsoy1979 nasıl? dualarım seninle sende dualarını esirgeme güzelim herşey gönlünce olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum

çok teşekkür ederim güzel haberler veririz inş birbirimize

ceydacım ben çok iyiyim 9 temmuzda transferim yapıldı ş,mdi 21 temmuzu bekliyorum annemdeyim o bakıyo sağolsun çok şükür hiç bir sorunum yok ama heyecan var tabi merak ediyorum bol bol dua ediyorum ve bebeişimle konuşuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Herkese merhaba, ilk defa dün gece yazmıştım buraya. Dondurulmuş transferim var yarın, tabii saglikla çözülürlerse. Merakla sabahı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…