bence hamilesin canım tebrikler.burada 10. ve 11.gün filan bu değerden az çıkanlar bile vardı ve hamilelerdi.önemli olan 2günn sonra değerinin katlanmış olması.hadi hayırlsıı.
canım bencede hamilesinnnn inşşş iki gün sonra katlamış olur değerlerinnnn
canım bence pozitif, hamilesin.. katlanarak gitsin değerin inşallah...
kızlar bu sabah regl oldum yarın tedavim başlıyo nihayet.4 günüm daha vardı ama dün olacağımı hissettim belime ağrı giriyodu.ya arkadaşlar yarın hangi tahliller yapılacak ve iğneye ne zaman başlanıcak hiç bir fikrim yok :44:
Ben adetin 3. günü iğneye başlamıştım.Folbiol ve coraspin kullanıyodum.Başka da bişe yapmıyosun zaten.BEkliyosun yumurtalar olgunlaşıyor,sonra toplanıyor ve aynı gün sperm alınıyor.Dölleniyor ve tahmini 2 gün sonra transfer yapılıyor.<işte bu kadar:)
yok canım benim düşüğüm yok dr durmu anlatım yapalım dediiiYtercim devlet hastanesi düşük varsa yapıyor diye biliyorum ben
rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşşarkadaşlar salı günü tarnsferim yapılacak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.dua edin lütfennnn
canım tekrar ken verdiğinde katlamışsa güzel ilerliyor demektik merak etme inşşş her şey güzel olurInsallah oyledir canim ya gerci doktorum test gununden once yapilan testler yaniltici diyip hic yorum yapmadi ama hayirlisi hepimiz icin
sağlıcakal kucakla canımcuma günü 15 temmuzda keseyi görmeye gidicem.Çok heyecanlıyım.4 temmuzda sonucumu öğrenmiştim.acaba erken mi kese için?
kızlar bu sabah regl oldum yarın tedavim başlıyo nihayet.4 günüm daha vardı ama dün olacağımı hissettim belime ağrı giriyodu.ya arkadaşlar yarın hangi tahliller yapılacak ve iğneye ne zaman başlanıcak hiç bir fikrim yok :44:
arkadaşlar kan aldırıp gönderdim tahlile. yarın öğlene kadar ulaşır dediler. 1 hafta da tahliller sürecek bakalım ne çıkacak. içimden bi his temiz çıkacak diyor ama yine de tedbirli olmak lazım. tedavide olumlu sonuç almayyı başardık. bu zamana kadar neler çektik. bu sebepten düşük yapmayı istemem. yardımlarınız için teşekkürler..
arkadaşlar kan aldırıp gönderdim tahlile. yarın öğlene kadar ulaşır dediler. 1 hafta da tahliller sürecek bakalım ne çıkacak. içimden bi his temiz çıkacak diyor ama yine de tedbirli olmak lazım. tedavide olumlu sonuç almayyı başardık. bu zamana kadar neler çektik. bu sebepten düşük yapmayı istemem. yardımlarınız için teşekkürler..
inşallah sorun çıkmaz arkadaşım sende adapazarındasın galiba değilmi? güzel sorunsuz bir gebelik umarım seni bekliyordur.
canıminşş temiz çıkar sonuçların
slm kızlar nasılsınız_?
her aksilik beni buluyo bu aralar şimdidede leptopum bozuldu cafedeyim şuan tamire verdim leptopuda ama sanırım yenisini almam gerekecek.onun için bir süre cafeden idare edicem malesef.kızlar yasin dagıtımı bitti okuyamayacak oolan arkadaşlar bildirsin demiştik ama cvp gelmedi sanırım herkes okuyocak benim aldıgım 10 yasinden 8 tanesi duruyo beni okudu yazıyorum çünkü bitiricem yumurta toplama gününe kadar allah izin verirse.herkes okudugunu bildirsin yine hatta özelden msj atarsa veya kendisi eklerse daha ii olur syfaları tektek gezemeyebilirim.bugün saat 4 te randevum var en kısa zamanda bildiririm gelişmeleri.kendinize i bakın öpüyorum hepinizi
kızlar mutluolmak arkadaşımızın yumurtaları toplandı bugün telde konuştuk ii maşallah şuanda haber vereyim dedim
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin kucagını doldursun en kısa zamanda.
yok canım benim düşüğüm yok dr durmu anlatım yapalım dediii
rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşş
canım tekrar ken verdiğinde katlamışsa güzel ilerliyor demektik merak etme inşşş her şey güzel olur
sağlıcakal kucakla canım
canım hayırlı olsun bebişili olsun inşşşş yarın veya diğer gün başlarsın iğnelerine
aaa bende diyordum bu kız nerelerde diye canım ama laptop yapılsada randıman vermez pek sana artı masraf çıktı desene durduk yere neyse canım en kısa zamanda aramıza tekrar dön inşallah randevun nasıl geçti ne durumdasın inan hep aklımdasın ne yaptın diye yumoşların ne alemde bu arada güzelsoy1979 nasıl? dualarım seninle sende dualarını esirgeme güzelim herşey gönlünce olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum
Herkese merhaba, ilk defa dün gece yazmıştım buraya. Dondurulmuş transferim var yarın, tabii saglikla çözülürlerse. Merakla sabahı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?