benim 4 gunum ve hersey yolunda gidiyor sanirim arada cok az bel agrilari oluyor acaba herkezdemi ayni seyle yasiyor heycanla 23 temmuzu bekliyorum
rabbim yüzünü gülüdrsün inşşş canım eğer gebelik varsa çıkar bizim merkezimiz 10. gün yatıryor ama duruma göre 8.9. gün yatırdığımızda oluyorrrr
cnm yola çıkmak için dr una danış istersen o senin vücudunun yapısını daha ii bilir. kanda gebelik büyük ihtimalle azda olsa bi yükseliş vardır çıkar ama yinede temkinli olmaktya fayda var. sen ve bebegin herşeyden daha önemlisiniz kendini yormaman gerekir.
arkadaşım benim transferimin bugün 5.günü ve ara ara hep bel ağrılarılarım oluyor seninki gibi.Benim adet öncesi hep belim ağrır.Geçenki denememde böyle ağrıdı ama ilk günler ağrım yoktu ve adet olmuştum malesef tutmamıştı ama bu sefer ağrılar erkenden başladı.Umarım bebişlerimiz yerleşiyorlardır o yüzdendir bu ağrılar..Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
ben yarın vercem canım sonucu yazarım ama pazartesi gerçek günümüzz..yarından belli olur diyorum birazcık..kendi çok fena...haberlerini merakla ve umutla bekliyorumm..burada okuyyup umutlandığım o kadar çok hikaye varmı..umarız bir gün bizim hikayemizde umut olur başkalarına.
.progesteron beni mahfetti.....bu kadarmı alıngan bu kadarmı darılgan olunurya..dakikam dakikamı tutmuyor. ben kendime sinir olmaya başladımmmm
işte böyle 9. gün hikayemm
Kizlar hayirli cumalar ve kandiliniz mubarek olsun...Hatirlarsiniz belki ben 9. gun kan vermistim degerim 25 di bu sabah yeniden verdim 11. gunum bakalim ogleden sonra sonucum cikar merakla bekliyoorum sizlerle guzel haberler paylasmak istiyorum bu mubarek gunde
günaydınlar kızlar temizlik bitti dönüş başladı
pazartesinden sonra sadece besty senmisin hamişimiz ya canım inş. yükselecek yeter arkadaşımıza söylemiştm mesJ ATMIŞ 24 Dİye çok mutlu oldum inş. yükselecek
merhaba Besty,
bende seni merak ediyordum canım naptın diye. güzel haberini bekliyoruz inşallah.
idrar testleri beklenen tarih geçtikten sonra potitif gösteriyor galiba. ikiz gebeliklerde değer daha yüksek olunca çıkabiliyor ama.
hayırlısı olsun canım.
Kizlar hayirli cumalar ve kandiliniz mubarek olsun...Hatirlarsiniz belki ben 9. gun kan vermistim degerim 25 di bu sabah yeniden verdim 11. gunum bakalim ogleden sonra sonucum cikar merakla bekliyoorum sizlerle guzel haberler paylasmak istiyorum bu mubarek gunde
canım imşallah değerler katlanmıştır şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsinnnn
Amin hepimizinkini insallah:)
benim 4 gunum ve hersey yolunda gidiyor sanirim arada cok az bel agrilari oluyor acaba herkezdemi ayni seyle yasiyor heycanla 23 temmuzu bekliyorum
benimde bugün altıncı gününm 21 temmuz test tarihim cnm benim belim acayip ağrıyo ara arada kasıklarıma vuruyo ama dayanılmayacak bir ağrı değil bu kadar sabrettik bundan sonrası önemli değil yeterki bebeklerimiz tutunsun annelerine bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?