2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim 4 gunum ve hersey yolunda gidiyor sanirim arada cok az bel agrilari oluyor acaba herkezdemi ayni seyle yasiyor heycanla 23 temmuzu bekliyorum

arkadaşım benim transferimin bugün 5.günü ve ara ara hep bel ağrılarılarım oluyor seninki gibi.Benim adet öncesi hep belim ağrır.Geçenki denememde böyle ağrıdı ama ilk günler ağrım yoktu ve adet olmuştum malesef tutmamıştı ama bu sefer ağrılar erkenden başladı.Umarım bebişlerimiz yerleşiyorlardır o yüzdendir bu ağrılar..Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

rabbim yüzünü gülüdrsün inşşş canım eğer gebelik varsa çıkar bizim merkezimiz 10. gün yatıryor ama duruma göre 8.9. gün yatırdığımızda oluyorrrr

Amin hepimizin inş. ben de dr.a sorayım o zaman. zaten clexa iğnem bitti. onu yazdırmam lazım. sağolasın canm.

kanda baktırmayı hem merakımı gidermek hem de düğüne gidip gitmeyeceğime karar vermek için istiyorum. yarın danışacağım bakalım canm. hem testi hem yolculuğu. sağolasın canm.

insallah canim yerlesirler tek dileklerimiz bu hep dua ediyorum zaman zaman belim bazen belin sol yada sag darafa geciyor bazen kasiklarim,a giriyor ama siddetli deyil agrilar insallah tutunuyorlardir bugun ilk defa saf gogsum de agrilar oldu bir ara pikolojikmidir bilmem ins tutunuyprdur aramizda 1 gun fazlasi var benim pazar transferim oldu 23dekan testi ya senin

günaydın hayırlı cumlarrr hayırlı kandiller rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşşş

güzel haberini bekliyorum Deniz, bugün işteyim sanırım boşluk bulup kaçamıcam kan vermek için. yarın vermeyi düşünüyorum. o kadar git gel yaşıyorum ki ben de bu sefer, ilaçların da etkisi büyük tabii.

Kizlar hayirli cumalar ve kandiliniz mubarek olsun...Hatirlarsiniz belki ben 9. gun kan vermistim degerim 25 di bu sabah yeniden verdim 11. gunum bakalim ogleden sonra sonucum cikar merakla bekliyoorum sizlerle guzel haberler paylasmak istiyorum bu mubarek gunde

günaydınlar kızlar temizlik bitti dönüş başladı

pazartesinden sonra sadece besty senmisin hamişimiz ya canım inş. yükselecek yeter arkadaşımıza söylemiştm mesJ ATMIŞ 24 Dİye çok mutlu oldum inş. yükselecek

....................[/QUOTE]

listeye tarhimi eklemişin çok teşekkür ederim,ben3. gümüm deyim,hepyatırıyor beni eşim,çok sıkıcı yaa,çok az bir ağrım var

Ay canim insallah oyledir bakalim bugun kac cikicak degerim Allahim hepimizin gonlune gore versin bu mubarek gunlerde...

merhaba Besty,
bende seni merak ediyordum canım naptın diye. güzel haberini bekliyoruz inşallah.

Valla canim bugun idrardan test yaptim ama negatif cikti, yarin niyetim vardi kandan test yapmaya ama dayanamadim verdim doktorum pazartesi istemisti artik pazarteside yaptiririm eger bugunku hayirlisiyla kotu cikmazsa bakalim sanirim 2den sonra falan cikar sonucum hemen yazicammm

idrar testleri beklenen tarih geçtikten sonra potitif gösteriyor galiba. ikiz gebeliklerde değer daha yüksek olunca çıkabiliyor ama.
hayırlısı olsun canım.

idrar testleri beklenen tarih geçtikten sonra potitif gösteriyor galiba. ikiz gebeliklerde değer daha yüksek olunca çıkabiliyor ama.
hayırlısı olsun canım.

Evet oyle diyorlar hayirlisi bakalim anliycaz bugun hayirlisiyla herhalde olumsuz olsa degerde yukselme olmaz diye dusunuyorum benim tek embriyo zaten bakali kismetmizde ne varsa cikicak artik

güzel haberler bekliyoruz inşşşşşşşşşşş

canım imşallah değerler katlanmıştır şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsinnnn

benim 4 gunum ve hersey yolunda gidiyor sanirim arada cok az bel agrilari oluyor acaba herkezdemi ayni seyle yasiyor heycanla 23 temmuzu bekliyorum

benimde bugün altıncı gününm 21 temmuz test tarihim cnm benim belim acayip ağrıyo ara arada kasıklarıma vuruyo ama dayanılmayacak bir ağrı değil bu kadar sabrettik bundan sonrası önemli değil yeterki bebeklerimiz tutunsun annelerine bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

inşallah melekleriniz size tutunmuştur arkadaşlar.rabbim dualarınızı kabul etsin.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.rabbim doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…