2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

haklısın canım bende zamanı gelmememiş diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama nafile...allahım isteyen herkese versin...yüzünü güldürenlerden eylesin bizleride....

amin ,canım benim,ben fakültede yaptırdım, bi bayan vardı 7 deneme yapmış, ankarada,hep ünlü doktorlarlar,son kez de öylesine fakülteye gelmiş, hamile ayrılmış,Rabbim ne zaman nasip edecek bilmiyoruz ki,,inş yakın zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalırsınn...

Amin canım çok saol..bende çok umutsuzdum eşim sabah 7:30 da uyandırdı hadi gidip kan verelim diye 45 dk sonra ben kahvaltı hazırlarken geldi hayırlı olsun diye yok artık olamaz dedim inanamdım sonra gözümle görünce inanabildim..benimde sadece gögüslerimde acıma vardı 5. günden beri falan .
lekelenmem hiç olmadı 2 gündür falanda adet ağrılarım vardı..Allah ım hayırla sağlıkla versin canım..dua et bol bol Allah ım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsn..

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin canım ..hamiş hamiş dua et bizlerede olurmu

canım inan sendende güzel haber duymayı bekliyodum hatta kendimden çok senden umutluydum..Allah ım hayırlısını versin dua edicem Allah ım inşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin canım..

çok tebrik ederim seni allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk denemenmiydi?

kızlar
11. günüm bugün ve test sonucum 208.3
inanamıyorum..
Allah ın izniyle galiba hamileyim..
inanamıyorum gerçekten şoktayım

:92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler avci82, çookkk sevindim. Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza olsun inş....

Bugün saat 2 gibi bizim burda bi tıp merkezi var oraya gittim şansıma labaratuvar kapanmış hastaneye gidin dediler kadın doğuma ordada kanda gebelik testi yapılıyodediler, biraz uzak diye vazgeçtim, tek başıma gezdim, biraz alışveriş yaptım, bi ara hastalandım sandım, burgerkıng'in tuvaletine girdim , şükür bişey yoktu
sabahtanda idrar testi yapmıştım, negatif çıkınca iyice umudum kırıldı. Ben bugün ve yarında hastalanmassam birazcık umudum olacak pazartesi iş çıkışı yaptırırım, çok garip neden benim hiç umudum yok, eğer olursa çok çok büyük bi süpriz olacak banada inşallah bende sevincimi sizlerle paylaşırım...kendine
iyi bak bebişe iyi bak...tekrar tebrik ederim..

[/QUOTE][/QUOTE]

merhaba ben de tedaviye basladim 2. denemem su an kok aliyorum haftaya gonal f e baslicam memerial atasehir cem demirele gidiyorum ve tedavi surecini burda paylasmak istiyorum.....

malesef canım, bizim umutlar başka bahara kaldı...
bugün akşam üzeri kan testi yaptırdım, 10. gün değerim 7 çıktı

Allah ım nasip ettiyse geleceği vakit saat bellidir..sabredip bu yolda yılmadan çabalamaya devam..Allah ım tez zamanda nasip eder inşallah canım..

avcııııı

kuzum çok sevindimmm
sakın kendini zorlayacak bişiler yapmıosun
ASLA ve ASLA kabız olmuosun
bol bol ananas yoğurt yiyosun
her sabah kayısı&su baktın olmadı
duphalac şurup
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

slm arkadaslar araniza yeni katildim , benimde transferim carsamba oldu, beklioyrum yine sabirla hayirlisi artik allah büyüktür, 2. denemem
hayirlisiyla hepimiz allahin izniyle cocuklarimiza kavusuruz insallah

arkadaşlar şuan 5hafta 2 günlüh hamileyim. daha doktora gitmedim. istanbulda oturmadığım için oturduğum şehirde başka bi doktora çıkacağım. doktorum dediğine göre 1 hafta daha var doktora gitmeme ama çok sabırsızlanıyorum. dayanamayabilirim. ama gidersem eğer 1 hafta sonra tekrar gitmem gerekecek. çünkü doktor o tarihte gidince beni ara ona göre iğnelerine, bantlarına devam edip etmeyeceğine karar veriri dedi. offff. 1hafta daha nasıl geçer?

çok saol canım benim..tavsiyelerini dinliycem kesinlikle..inşallah değerimde güzel artar yarın da sağlıkla nasip eder rabbim..senin kızın büyümüş maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok saol canım desteğin için....

avcı tebrik ediyorum seni..allah analı babalı büyütsün inşallah...bizlerede dua etmeyide unutma canım.

sonucu negatif olanlara ne desem teselli etmek zor tabi..allah sabır ve güç versin..

bende 5.günümdeyim ama dünden beri sanki adet sancısı gibi bişeyler hissediyorum göğüs ağrısı kalmadı gibi adetlerime yakın böyle olurdu. korkuyorum ya olmazsa..aslında başında beri kendimi olumsuzada alıştırmıştım olmayabilirde yinede olsun istiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum..allah hakkımızda hayırlısını versin.

amin inşallah. bize de dua et olur mu

avcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…