avcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte
merhaba benimde test günüm 19 temmuz transferin 14.günü bugünse 12.günüm okadar çok korkuyorum ki sonucun negatif olmasından.Dün normale göre adet günümdü, hastalanmadım, bende ki tek değişiklik göğüslerim deki acı ve karnımdaki şişlik başkahiçbir belirtim yokkasıklarım ağrımıyor ama psikolojik olarak hastalandım sanıyorum ama bişey yok kanamamda olmadı bugüne dek...bakalım artık hayırlısıavcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte
merhaba benimde test günüm 19 temmuz transferin 14.günü bugünse 12.günüm okadar çok korkuyorum ki sonucun negatif olmasından.Dün normale göre adet günümdü, hastalanmadım, bende ki tek değişiklik göğüslerim deki acı ve karnımdaki şişlik başkahiçbir belirtim yokkasıklarım ağrımıyor ama psikolojik olarak hastalandım sanıyorum ama bişey yok kanamamda olmadı bugüne dek...bakalım artık hayırlısı
Benim ilk denemem daha önce iki aşılama negatif oldu,geçen sene normal yolla hamile kaldım bebeğimi 5,5 aylıkken kaybettim daha doğrusu erken doğumla gebelik sonlandırıldı.Geçen sene 14 temmuzda bebeğim öldü oğlum şimdi nerdeyse 9 aylık olacaktı yaşasaydı, bu sene 6 temmuzdada transferim oldu , inşallah olumlu sonuç alırımda üzülmem, olursa bana büyük bi süpriz olacak, hayal bile kuramıyorum bebeğim olacak diyeinsallah bebisin seninlerdir hayirli sonuc alirsin, bendede ayni sikayetler var tam aynisi birde geceleri cok terliyorum, tiksinmemde oluyor, ama bu iaclardanda
olabiliyor, adeti durduran ilaclar canim ben öyle biliyorum , bu ilk denememmi benim 2 denemem, allahim insallah yüzümüzü güldürür,
cok üzüldüm yasadiklarindan dolayi ,allah sabir versin insallah sana, insallah bu kez yüzün güller mujdeli haberi verirsin , bende inanamyiorum hamilelikBenim ilk denemem daha önce iki aşılama negatif oldu,geçen sene normal yolla hamile kaldım bebeğimi 5,5 aylıkken kaybettim daha doğrusu erken doğumla gebelik sonlandırıldı.Geçen sene 14 temmuzda bebeğim öldü oğlum şimdi nerdeyse 9 aylık olacaktı yaşasaydı, bu sene 6 temmuzdada transferim oldu , inşallah olumlu sonuç alırımda üzülmem, olursa bana büyük bi süpriz olacak, hayal bile kuramıyorum bebeğim olacak diye
Hayırlısı umarım sende müjdeli haberini alırsın
transferden sonra ilk 3 gün yattım genelde sulu gıdalar yemeye çalıştım, hazır dışardan yiyeceklerden uzak durdum bol bol su içtim kabız olmayayım diye ama tam tersi ishal oldum ilk 5 gün bu seffer ishalden kurtulayım diye uğraştım, transferimi yaptırdığımda izinliydim, izinliyken evde çok kafama takıyordum ne olacak diye sonra 6.gün işe başladım, işyerinde tüp bebek yaptırdığımı nerdeyse unutuyordum çalışırken aslında öylesi daha iyi, zaten normal hayatına dikkat edeceksin alkol sigara dan uzak duracaksın, bide çok ağır ev işleri falan yapmıycaksın ağır kaldırmayacaksın,ben 5.günden sonra normal hayatıma döndüm yani çok çok üstüne düşmüyorum yememim içmemin, nasipse gelir YEMENDEN ...NASİP değilsse ne gelir elden. Ben geçen sene ocak gibi tedaviye başladım iğnelere başlamam için adet görmeyi bekliyordum adetim bir hafta gecikti, hiç bi belirtimde yoktu ve doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim, malesef sonuç kötüde olsa hamilelik duygusunu yaşadım...Sende rahat ol metabolizman normal çalışmalı zaten, Allah isterse oluyor bu işler...Bizlerede dua etmek kalıyorcok üzüldüm yasadiklarindan dolayi ,allah sabir versin insallah sana, insallah bu kez yüzün güller mujdeli haberi verirsin , bende inanamyiorum hamilelik
nasil bir duygudur bilmiyorum hayal kuruyorum, hep yatiyormusunn nasil gecirdin günlerini nelere dikkat ettin neler yedin anlatirmisin ayreten bildign seler
varsa bende uygulayayim
az kalmış. allahım inşallah bebişini sana bağışlar. ne kadar heyecanlı yaaaaaa
merhaba benimde test günüm 19 temmuz transferin 14.günü bugünse 12.günüm okadar çok korkuyorum ki sonucun negatif olmasından.Dün normale göre adet günümdü, hastalanmadım, bende ki tek değişiklik göğüslerim deki acı ve karnımdaki şişlik başkahiçbir belirtim yokkasıklarım ağrımıyor ama psikolojik olarak hastalandım sanıyorum ama bişey yok kanamamda olmadı bugüne dek...bakalım artık hayırlısı
avcı tebrik ediyorum seni..allah analı babalı büyütsün inşallah...bizlerede dua etmeyide unutma canım.
sonucu negatif olanlara ne desem teselli etmek zor tabi..allah sabır ve güç versin..
bende 5.günümdeyim ama dünden beri sanki adet sancısı gibi bişeyler hissediyorum göğüs ağrısı kalmadı gibi adetlerime yakın böyle olurdu. korkuyorum ya olmazsa..aslında başında beri kendimi olumsuzada alıştırmıştım olmayabilirde yinede olsun istiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum..allah hakkımızda hayırlısını versin.
amin inşallah. bize de dua et olur mu
avcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte
teşekküredrim canım..inşallah rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla ..
dualarım sizinle canım..Allah ım tez zamanda isteyen herkese nasşp etsin..
çok teşekkür ederim canım..benmde sol tarafımda hep bi batma vardı sağa yatınca ordan bişey kopup düşcek gibi oluyodu..göğüslerim 5. günden itibaren falan hassaslaştı bide 9. 10. günlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu halada araara oluyo..bende çok umutsuzdum kendimi kaptırmadım ama hep dua ettim Allah ım can vercek olan sensin hayırla sağlıkla nasip et diye..çok şükür nasip etti..inşallah sağlıklada devam eder..
avcı tebrik ediyorum seni..allah analı babalı büyütsün inşallah...bizlerede dua etmeyide unutma canım.
sonucu negatif olanlara ne desem teselli etmek zor tabi..allah sabır ve güç versin..
bende 5.günümdeyim ama dünden beri sanki adet sancısı gibi bişeyler hissediyorum göğüs ağrısı kalmadı gibi adetlerime yakın böyle olurdu. korkuyorum ya olmazsa..aslında başında beri kendimi olumsuzada alıştırmıştım olmayabilirde yinede olsun istiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum..allah hakkımızda hayırlısını versin.
dur hele medartcım,bende 5.gündeyim biliyon,bende de ağrılar var adet olcakmışım gibi,korkutma beni,Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize,olumsuz düşünme canım yaa..ben senden umut alırım diye düşünüyorum:))
Tebrik ederim canım inşallah testlerdede artışlar devam eder ve dokuz ay 10 günü sağlıkla tamamlarsın bitanem.Darısı başımıza olsuninşallah canım en kısa zamanda Allah ım isteyen herkese nasip etsin..dualarım sizlerle..sizde benim için dua edin 2 test daha yaptırıcam artış olması lazım sağlıklı diyebilmek için..Allah sağlıkla nasip etsin cümlemize..
Bugün 9.günümdeyim en ufak bir adet belirtisi yok.Bel ağrılarım falan geçti.İnşallah ilk günler tutunma ağrısıdır.Ve test günümde müjdeli haberi paylaşırım umarım sizinle bu kez hüsrana uğramak istemiyorum..İnşallah listedeki her ismin karşısında HAMİŞ yazısını okumak bize nasip olur..olmazsın inş canım,genelde yerleşme kanaması oluyormuş ama tabi,biz bilmiyoruz,sen yine 8 desin ben 4. gündeyim
Selam arkadaslar, nolur yapmayın bunu kendinize. Haklısınız insan düşünmeden, meraklanmadan yapamıyor ama en azından bu duygularımizla basedebilmek için sığınacağımiz Rabb'imiz var.
Benim bugün 3. Gunüm bitti. 4. güne girdim. Allahım hepimize sabır versin. İyi olacak diye düşünüyorum, sürekli dua ediyorum, sadece kendime değil dileyen herkese. Saglikla kucaklarımızı doldursun rabbim
14 gündür ilaç kullanıyorum çok uzadı ya nerdeyse adetim geldi normalmi ki bu kadar tedavisi uzayan varmı kızlar?
Tebrik ederim canım inşallah testlerdede artışlar devam eder ve dokuz ay 10 günü sağlıkla tamamlarsın bitanem.Darısı başımıza olsun
Bugün 9.günümdeyim en ufak bir adet belirtisi yok.Bel ağrılarım falan geçti.İnşallah ilk günler tutunma ağrısıdır.Ve test günümde müjdeli haberi paylaşırım umarım sizinle bu kez hüsrana uğramak istemiyorum..İnşallah listedeki her ismin karşısında HAMİŞ yazısını okumak bize nasip olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?