kızlar merhaba nasılsınız? Bu iğneler beni uyutmuyor sonrada geç saate kadar yatırıyor sersem gbyim çok baş ağrısı yaptı, bide kasıklarım inanılmaz ağrıyor içten içe, hep böyle mi tepkiler veriyor yoksa bünyeden bünyeye mi değişiyor, inanılmaz halsizim, zaten kiloluydum göbeğim daha da şişti gb hissediyorum 3 kez vuruldum daha iğneyi bu kdr çabuk mu başlar bu etkilerine.. Nolurrr yardım edin bana...
turticim tedavi ile alakalı bir duurum sanıyorum ki leblebininde yazdığı gibi.
onun dışında nasılsın cnm.keyfin nasıl.hazırlıklar nasıl:)
canım ben de üçüncü aşılamada dikkat ettim. Gerçi puregon kullanıyodum. Ama ilk 4 günde 2 kilo almıştım. Hormon yüklediği için sanırım. şişlikte yapıyo. şimdi herkes zayıfladın diyo ama kilom aynı. Ben de şişlik inmiştir diye düşünüyorum. Yani normal öyle yan etkiler. Sen sadece tedavine odaklan. Boşver aldığın kiloları. Nasıl olsa onları da sonra birlikte vericez...
Bebeğim kilo almam değil sorunum, kasık ağrım uyumak isteyişim halsizliyim.. Herkeste aynı mı oluyor yoksa bende mi böyle oldu sadece bu bilemiyorum... Sen nasılsın?
Bebeğim kilo almam değil sorunum, kasık ağrım uyumak isteyişim halsizliyim.. Herkeste aynı mı oluyor yoksa bende mi böyle oldu sadece bu bilemiyorum... Sen nasılsın?
turtimm herkesde farklı etkiler bırakıyor ilaçlar ama bende halsizleşmiştim. ama ağrım falan olmamıştı. bir tek yumurtalar toplandıktan sonra ağrım olmuştu, 10 kadar da sürmüştü. o zaman ki doktorum bunlar çok normal demişti. bebeği veya bebekleri düşünağrıların eminim azalacaktır arkadaşım...
kasık ağrısı normal canım. ben ilk defa deniycem ama arkadaşım yürümekte bile bazen sorlandığını söylüyodu. henüz ilaç kullanmadığım halde uyku hali ve yorgunluk ben de de var canım. psikolojik diye düşünüyorum. ne kadar çok evde kendmi dinliyosam o kadar daha yoruluyorum. yani kuzumm rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın. kendin fazla dinleme yaz da geldi.
çıkalım gezelim güzelleşelim kızlar... kimse tutmasın bizi
Bebeğimmm benimmm haklısınnnn, Yarının güzel mi güzel fedakar anne adaylarııııı sizlerriii çok seviyorummmmmmm...
Bebeğimmm benimmm haklısınnnn, Yarının güzel mi güzel fedakar anne adaylarııııı sizlerriii çok seviyorummmmmmm...
canım hepsi geçecek sen o günleri düşün.ne aldın oğluna:)Nasıl olsun işte kendimi bitkin hissediyorum ve ağrılarım var sizce herkeste olan bişey mi bunlar? Onun dışında dün çıktım gezdim bebişe bişeyler aldım :)) heyecanlıyım.. Sizler neler yaptınız?
canım hepsi geçecek sen o günleri düşün.ne aldın oğluna:)içimden erkek geçti ama herşeyin hayırlısı tabi.bende iyiyim canım iş güç bitmiyor hava çok sıcak balkona çamaşır asayım dedim 2 kez dinlendim güneş başıma geçecekti nerdeyse çok sıcaktı çok.yaz geldi artık.
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
kalan :500
Amin canım amin önemli olan o.bende hep sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum hepimiz için.RABBİM kabul etsin inş. Aldıklarını güle güle kullansın gelecek yavrun.Bebeğim burda yağmur yağıyor.. Ağzın bal damlıyor senin inşallah canımcım allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana baba saygısı olan dini bütün bir evlat nasip etsin hepimize inşallah.. Walla oyuncaklar, zıbınlar, batikli altlar, bir takım hastane çıkışı battaniyesiz.. tulum ve şapkası tabii bunlar hep ara renkler, çorap, askı, battaniye yazlık, pazar günü kuşadasındaydık o zaman sergi vardı ordan kırmızı ceket örgü ve patik aldıkk öylee yaniii :)))
Amin canım hakkında hayırlısı olsun inşallaharkadaşlar ben de dün regl oldum ve doktorumu aradım.bugün gelmemi söyledi ve kısa protokol yapalım dedi.tlf konuştuk haziran başı gibi konulur dedi.fakat ben okullar kapansın diye istedim.birde seçim görevim var aynı zamanda eşimin de izinleri kalktı benim yanımda olamaz dedim.bir sonroki adet tarihine yani haziranın 16 sına kaldı.allahım inşallah hepimize yardım etsin.
iyi akşamlar kızlar akşam çayı içmeye geldim çay varmı ama boş gelmedim sıradaki arkadaş için 100 ayetel kürsi hediyeyle geldim:81::81::81::81:
ooooohhh mis gibi kokular gelmeye başladı bile bu kokuya 100 tane daha okununur yarın okurum inşallahistediğin çay olsun canım bak yanında gazetede getirdim.kekide verdim fırına
Allah razı olsun canım ya.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?