2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

BİLGİSAYARIM BOZULDU
yazamadım bugün..50 adet okudum .Allah kabul etsin.Yarın acısını çıkartırım.Hepinize huzurlu geceler.....

tamam tatlım kahveleride sen yap benimki sütlü olsun :26::26::26:
ben sanada okurum inşallah senin sıran ne zaman
canım okuyabildiğim kadar okucam inşallah

teşekkür ederim canım yüreğine sağlık. dearmother ilan edecektir sıram gelince. öncelik tedavisi yakın olanların. çok çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. ne güzel dostluklar kurduk. allahım sen yüzümüze gül. tek eksiğimiz evlatlarımız. yuvamızı gönlümüzü şenlendir. kimseyi evlat yokluğuyla, acısıyla sınama.

kızlar saat gece yarısını geçmiş durumda ben mustafa cecelinin eksik adlı parçasını dinliyorum. ama nedense bana bebeğime hitaben yazılmış gibi geliyo. yani bu melodiyi bile duyduğumda bebeğimin eksikliğini daha bir hissediyorum. gözlerim doluyo. ama göz yaşım yok. sarıp sarmalayamadığım bebeğimi özlüyorum. hasretim misliyle artıyo. belki 5 belki 6. kez dinliyorum. yüreğime oturdu. kokusunu duyamadığım, tenini hissedemediğim, ama biryerlerden minicik, savunmasız bir çift gözün uzaklardan bana baktığını hissediyorum. gel meleğim. özlüyorum, üzülüyorum. gel meleğim..........

omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
tenimde tenin eksik, gelde bir dokun
gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
elimde elin eksik yaşlı hep gözüm.......................

SENSİZ OLMAZ SENSİZLİK ANLATILMAZ
HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ.

selam arkadaşlar off uyku tutmadı yine..bende geldim...o şarkıyı çok severim ama böyle düşünerk dinlememiştim çok duygulandım şuan
dün gecede saatlerce gözüme uyku girmedi..öyle mi olcak böyle mi olcak derken sabahı sabah ettim...

tülayss:200-okundu
ewest:150-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor
nisan:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
castamo:50-okunuyor
yabangülü:100-okundu
mylady06:100-okundu

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..

cnm ben ancak gırebildim dilhusarın 100 adet ayet elkursısı tamam solıım de ıcımde kalmasın

cnm bnmmmm ben senın gbı yaslarda olanlar ıcın dıyorum kı allah benden once sana versın ınsallah... sleye soleye ben de 30u buldum soledıklerım hep hamıs kaldı yıne solım allah benden once sana versın senı cok sevdım allah yardımcın olsun benım bazen bole kanım kaynar.kaan aydosa gıt bence cnm o yonlendırsın ankarada olsam kesınlıkle ona gorunurum lutfen bı arastır olur mu yardımı olacaktır...dualarım senınle...

canım bana mail adresini yazarmısın burada.istanbula gelebilirmisin bir yer önereceğim sana
cnm ya bana da merkez oner ya benım soru ısaretlerım duruyo yıne napıyım bı yanım evet dıyo bı yanım acaba

aynen katılıyorum...

nerdesiniz bugün pek bir sakin burası
ben valıdeme gttımmm degısıklık oldu valla ...

hep bızımle kallllll....

baslar cnm sakın ol lutfen kasıkların daha cok sısecek ama o kılo dııl bıtanem gaz goreceksın cıkardıkca rahatlayacaksın transferden sonra da gazın olacak.uykusuzluk yapıyor cnm ıyı haberı alana kdr da olacak uykusuzlugun allahın ıznıyle sonra psıkolojık olarak rahatlayacaksın sabır cnm sabır...

cnm bana da 100 ekle gece okycam sabah tamam derım.

canım aslında ben de öyle düşünerek dinlemedim hiç .ama hani olur ya siz istemeseniz bile birşeyler içinizde yer eder. Onun gibi birşey.
Valla benimde hiç uykum yokk. Kafamda 1001 tilki dolanıyo. Hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyo.

aynen al benden de o kadarr...düşünmeninde bir faydası yok ne yazıldıysa ve ne olması gerekiyorsa onu yaşıcaz ama engel olamıyorumkendime...ilaçları tedaviyi sonucunu düşünmeden duramıyorum....

aynen al benden de o kadarr...düşünmeninde bir faydası yok ne yazıldıysa ve ne olması gerekiyorsa onu yaşıcaz ama engel olamıyorumkendime...ilaçları tedaviyi sonucunu düşünmeden duramıyorum....

aslında şu an boş bekliyoruz ya belki onunda etkisi vardır. Belki diyorum tedaviye başladığımızda farklı mı olur. Yani biraz olsun rahatlamaz mıyız sence. Onu umuyorum artık. Kafam 1 ay daha böyle dolu olursa kesin kafayı yerim ben.

sizin ne zaman başlayacak tedaviniz?bence kafamız rahatlamaz çünkü bu defada yumurtalar oluştumu
döllendimi transfer vs.derken hep düşüncek bişiler olcak:95:

sizin ne zaman başlayacak tedaviniz?bence kafamız rahatlamaz çünkü bu defada yumurtalar oluştumu
döllendimi transfer vs.derken hep düşüncek bişiler olcak:95:

21 mayısta kontrol var canomm. Tahminen 3 haziran adet tarihi. 5-6 haziran gibi başlar herhalde. Hayırlısı olsun diyorum artık. Geçen yılda karar vermiştik tüp bebeğe kısmet olmadı. Tekrar aşılama denedik. Ilk iğnemi kullanmadan inanmıycam tedaviye başladığıma falan. :44::44::44::44:

hayırlısı olsun benimde doğum kontrol hapı vermişlerdi 5-6 güne o biticek sonrada adet olur olmaz gidicem iğneler başlıcak..heyecanlanıyorum...iğneden nefret ederim ama ilkkez bian önce ne olcaksa olsun diyorum yeterki bebiş gelsin

ayyyy inşallah. O halde ben tedaviye başlarken senin müjdeni almış oluruz. Bize de moral olur.

ben şimdi kendimce hesap etmeye çalışıyorum da 6gündeilaç biticek 3-4 günde de anca adetim gelse sonra ilaçlara adetin ilk günümü başlanıo 3.günü mü aşağı yukarı benim transfer günü ne zaman olurki

canım iğnelere genelde adetin 2. günü başlanıyor. kişinin bünyesine bağlı kaç gün kullanacağın.. benim ilkinde 13. gün verildi çatlatma iğnesi yumurtalar geç büyüdü. ikincisinde 8. gün . çatlatma iğnesinden 35-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor ndan sonrası kişiden kişiye değişiyor. embriyo sayın fazlaysa 4 yada 5. gün transfer yapılıyor azsa 2. gün.. karışık mı anlattım ne bu saatte bu kadar oluyor sanırım

hmmmmm bi düşünelim. 6 gün sonra ilaç bitse, 3 gün sonra adetin gelse, 3. Gün tedaviye başlayacağını varsayalım. Adetin 13. Günü yumurtaların toplansa 3 günde döllense yani bu günden itibaren 21. Günü transfer olur herhalde. ımmm yaklaşık 8-10 haziran gibi transferin olur herhalde. 12 gün sonra da testte pozitif görürsen 20 haziran civarlarında hamileyim diye dolanırsın ortalarda.

bu saatte iki lafı biraraya getirdiğimize şükredelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…