ooooohhh mis gibi kokular gelmeye başladı bile bu kokuya 100 tane daha okununur yarın okurum inşallah
oooohhhh valla çaylar kekler. bi de gün yapalım tam olsun. allah muhabbetimizi arttırsın. benden de bi keyif kahvesi olsun..........
tamam tatlım kahveleride sen yap benimki sütlü olsun :26::26::26:
ben sanada okurum inşallah senin sıran ne zaman
canım okuyabildiğim kadar okucam inşallah
tülayss:200-okundu
ewest:150-okundu:
asgok:100-okundu
nazayse:100-okunuyor
nisan:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
castamo:50-okunuyor
yabangülü:100-okundu
mylady06:100-okundu
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
canım merkezin adını yazabilrmisin Benim süreçte bazı terslikler oldu haziran 2 de adet alup merkeze gidecektim fakat son bir haftada merkez hakkında öyle şeyler duyuyorumki içim soğudu Fiyatı çuk uygundu cazipti Biliyorsunuz merkeze güven fiyatından çok daha önemli Ama kendimide çok hazır hissetmiştim tüp planlarımı yapmıştım Şimdi ortada kalmış hissediyorum Bneim yaşım sizinkiler kadar küçük değil 37 yani zamanım yok kızlar acilen fiyatı uçuk olmayan bir mekeze ihtiyacım var
cnm ya bana da merkez oner ya benım soru ısaretlerım duruyo yıne napıyım bı yanım evet dıyo bı yanım acabacanım bana mail adresini yazarmısın burada.istanbula gelebilirmisin bir yer önereceğim sana
ceren arkadaşımıznın düşüncesi farklı zaten Allaha Tanrı demenin ne kadar günah olduğunu bile bilmiyor Bırakalım o bildiğini yapsın Biz yolumuzda ilerleyelim Sakın polemik istemiyorum ben bildiğim mutlak gerçeği yazmayı görev bildim ister alırsın ister almazsın arkadaşım Ben burada ilahi gerçeklerden bahsedersem ohoooooo diğer arkadaşların zamanını yerim Ben matematikçiyim herşeyin kuralı ve sayısı var dünya sayılar formiller ve şifrelerle kurulu bu kadar insanın inandığı bişeyde mutlak ilahi bir sır var Azınlık kalırsan ayrılırsın Bu kadar cevap doğuracak bir söylem istemiyorum kesinlikle gerek yok diğer arkadaşların zamanını almayalımmm
Ben Ankaradayım bu arada sizlere çok güveniyorum ve değerlenndireceğim Ayetel kürsiyede arar ara iş fırsat verdikçe başladım sayısını bildiririm güzel arkadaşlarım
ben valıdeme gttımmm degısıklık oldu valla ...nerdesiniz bugün pek bir sakin burası
hep bızımle kallllll....içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et ama ablada ayrı bir sıcaklık ve samimiyet doğurdu çok memnun etti beni Canım değerlendireyim Şimdi ankaradaki merkezleri anlatır topikler var oraları araştırıyorum Ben mayayı tercih etmiştim haberim var görüşümde ama çok olumsuz söylemler var çeşitli topiklerde biraz güvenim kırıldı ama manen buradayım dualarım gönüllerim hep sizinle genart ve anatolyayı merceğime aldım şimdi inceliyorum Kutay biberoğlundan bahsetti birde bir arkadaş Rabbim hayırlısını versin bakalım Canım güzelliklerde buluşuruz inşallah
baslar cnm sakın ol lutfen kasıkların daha cok sısecek ama o kılo dııl bıtanem gaz goreceksın cıkardıkca rahatlayacaksın transferden sonra da gazın olacak.uykusuzluk yapıyor cnm ıyı haberı alana kdr da olacak uykusuzlugun allahın ıznıyle sonra psıkolojık olarak rahatlayacaksın sabır cnm sabır...Kızlar merhaba nasılsınız? Bu iğneler beni uyutmuyor sonrada geç saate kadar yatırıyor sersem gbyim çok baş ağrısı yaptı, bide kasıklarım inanılmaz ağrıyor içten içe, hep böyle mi tepkiler veriyor yoksa bünyeden bünyeye mi değişiyor, inanılmaz halsizim, zaten kiloluydum göbeğim daha da şişti gb hissediyorum 3 kez vuruldum daha iğneyi bu kdr çabuk mu başlar bu etkilerine.. Nolurrr yardım edin bana...
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
kalan :450
selam arkadaşlar off uyku tutmadı yine..bende geldim...o şarkıyı çok severim ama böyle düşünerk dinlememiştim çok duygulandım şuan
Dün gecede saatlerce gözüme uyku girmedi..öyle mi olcak böyle mi olcak derken sabahı sabah ettim...
canım aslında ben de öyle düşünerek dinlemedim hiç .ama hani olur ya siz istemeseniz bile birşeyler içinizde yer eder. Onun gibi birşey.
Valla benimde hiç uykum yokk. Kafamda 1001 tilki dolanıyo. Hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyo.
aynen al benden de o kadarr...düşünmeninde bir faydası yok ne yazıldıysa ve ne olması gerekiyorsa onu yaşıcaz ama engel olamıyorumkendime...ilaçları tedaviyi sonucunu düşünmeden duramıyorum....
aslında şu an boş bekliyoruz ya belki onunda etkisi vardır. Belki diyorum tedaviye başladığımızda farklı mı olur. Yani biraz olsun rahatlamaz mıyız sence. Onu umuyorum artık. Kafam 1 ay daha böyle dolu olursa kesin kafayı yerim ben.
sizin ne zaman başlayacak tedaviniz?bence kafamız rahatlamaz çünkü bu defada yumurtalar oluştumu
döllendimi transfer vs.derken hep düşüncek bişiler olcak:95:
21 mayısta kontrol var canomm. Tahminen 3 haziran adet tarihi. 5-6 haziran gibi başlar herhalde. Hayırlısı olsun diyorum artık. Geçen yılda karar vermiştik tüp bebeğe kısmet olmadı. Tekrar aşılama denedik. Ilk iğnemi kullanmadan inanmıycam tedaviye başladığıma falan. :44::44::44::44:
hayırlısı olsun benimde doğum kontrol hapı vermişlerdi 5-6 güne o biticek sonrada adet olur olmaz gidicem iğneler başlıcak..heyecanlanıyorum...iğneden nefret ederim ama ilkkez bian önce ne olcaksa olsun diyorum yeterki bebiş gelsin
ben şimdi kendimce hesap etmeye çalışıyorum da 6gündeilaç biticek 3-4 günde de anca adetim gelse sonra ilaçlara adetin ilk günümü başlanıo 3.günü mü aşağı yukarı benim transfer günü ne zaman olurki
ben şimdi kendimce hesap etmeye çalışıyorum da 6gündeilaç biticek 3-4 günde de anca adetim gelse sonra ilaçlara adetin ilk günümü başlanıo 3.günü mü aşağı yukarı benim transfer günü ne zaman olurki
canım iğnelere genelde adetin 2. Günü başlanıyor. Kişinin bünyesine bağlı kaç gün kullanacağın.. Benim ilkinde 13. Gün verildi çatlatma iğnesi yumurtalar geç büyüdü. Ikincisinde 8. Gün . çatlatma iğnesinden 35-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor ndan sonrası kişiden kişiye değişiyor. Embriyo sayın fazlaysa 4 yada 5. Gün transfer yapılıyor azsa 2. Gün.. Karışık mı anlattım neBu saatte bu kadar oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?