2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

olsunolsun ben ikinizin anlattığınıda anladım...inşş yumurta toplancağı gün eşimin değerleride yüksek çıkarda bir sorun olmaz..ay transferden sonra o 12 günde geçmekbilmez heralde

valla eşim beni 12günn boyunca yattırcak kesin.şimdiden pazarlık edio

o zaman allah sana sabır versin tatlım. Hepsi oluyo da o beklemek yok mu. Asıl sabır isteyen yer orası.
Ben müsadenizle yatmaya gidiyorum canlarım. Allah rahatlık versin.
Sabah şeytanın bacağını kırıp erken uyanmak istiyorum ama bakalım. Görcez. :80::80::80:

ha bu arada inşallah değerler normale döner de bide onun için kendini sıkmayıp meleğine doğru gidersin bir an önce. Biz o kadar duayı boşuna mı okuyoruz. Rabbim yardım edecek hepimize. O kadar gönülden istiyoruz ki birbirimizin evlatlarına kavuşmasını inşallah allahım boş çevirmeyecek hiçbirimizi.

ooo çok cabuk kaçtın bu saatte uyunur mu iyi geceler sanada bende uyumaya çalışayım bakayın ne olacak. :79:

bende yatayım arkadaşlar inş ded,iğiniz gibi herşey yolundagider...

sabahta erken uyanmak istiyorum ama bakalım inşş kalkabilirim

iyi uykular görüşmek üzere

Ben hala ayaktayım ( Uyuyamıyorummm kızlarrrrrrrr... Yarında kesin akşama kdr yatarımmm allahım bütün düzenim altüst olduu, toparlarım inşallahh...

Enbe orkestrasıı kızlar harika bir şarkı o, bende bebeğe ithafen hiç düşünmemişim şıp diye uyuyorr vallaa, uykumda yokken bol bol binliyimmmm, akşamdan kocacımaaaa sölüyordummm şarkıyı :)))

İğnelere alıştımm kendim vuruyorum korkmuyorum hemde hiç acımıyorr, işte şişlik kasık ağrısı baş ağrısı uykusuzluk dışında sevdim onlarııı :)) hemmm onlar getircek meleğimi bana Leylekler değil :))

Vallahi sabır olayına acaip alışmış durumdayım, sabır nedir bilmeyen ben 1 yıldırr herşeye sabrediyorum sabrıda öğrendim, tedavim uzun protokollü olmasına rağmen sabırla bekliyorum :))) benimde tahminim 8-10 haziran.. Benimde 23 haziran gibi belli olur, ben Ankara kalmaya devam edicem transferden sonra, benimde planımda hep yatmak var umarım meleğim tutunur, sonrada doktorumun kontrolü ardından memlekete dönmek niyetim tabiii rabbim izin verirse, inşallah herşey böyle düşündüğümüz gibi olur.. İnsanlar plan yaptığında rabbim gülermiş şunlara bak nasıl plan yapıyor bakalım ben izin vericek miyim diye.. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Gece uyumayınca çeneside düşüyor insanın... İyi uykularrr Melek Fedakar Anne Adayları...

sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:100-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
yabangulu18:200-okundu
nisan:50-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan :50

[/SIZE][/QUOTE]

ooooohhh mis gibi kokular gelmeye başladı bile bu kokuya 100 tane daha okununur yarın okurum inşallah

BİLGİSAYARIM BOZULDU
yazamadım bugün..50 adet okudum .Allah kabul etsin.Yarın acısını çıkartırım.Hepinize huzurlu geceler.....

arkadaşlar 50 tane okudum eklersiniz... herkese iyi geceler...

cnm ben ancak gırebildim dilhusarın 100 adet ayet elkursısı tamam solıım de ıcımde kalmasın
cnm bana da 100 ekle gece okycam sabah tamam derım.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.

nemecim 50 okumuştun 50 daha ekledim doğru anladım değil mi?

sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:100-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
yabangulu18:200-okundu
nisan:50-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan :50

[/SIZE]

akşam iyi kaynatmışsınız hayaller kuruldu planlar yapıldı herşey yolunda gidecek göbüşinize konacak kuzularınız inşallah.

ceceliyi bende çok seviyorum tüm şarkılarını.birde soner sarıkabaddayı'yı

ewest arkadaşımızın kaldı 50 sıradaki arkadaşlarımız
1-nil_alp
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978

Son düzenleme:

Nasıl yakalamışsınız, diyecek hiç birşey bulamıyorum , bravo valla.. Bu şarkı topiğin hit şarkısı olacak kalıbı basarım

doğru söylüyorsulla iyice gece kuşu oldum ben gece yatmasını sabah kalkmasını bilmiyorum :26:

Biz de gündüzleri nerde millet diyoruz, geceleri takılıyormuşsunuz meğer , herhalde çalışmasam bende takılır size , gece geç saatlere kadar amaaaaa, iş güçe bezni bekler...

günaydın anne adylarım kimsecikler yok nerdesiniz bakemmmmm

iyi düşünelim iyi olsun

Günaydın arkadaşım...Gece hayaller kurulmuş, planlar yapılmış şimdi herkes uykuda...

nazendem güzel yüreklim benim sen böyle düşünüyorsun ya eminim Rabbim senden çok razı ve senin için en hayırlı olanı bekliyor Kişinin başkası için ettiği dua kendine kat be kat döner heleki hiç tanımadığı birine nasıl insanlarız biz yaaa özellikle topladı bizi belki böyle kutsal bir hacet karşılığı nazendeciğim benden sana özel dua ve diğer tüm arkadaşlarım içinde İnşallah Bu arada benden size 100 ayetel kürsü hepinizin melekleri için inşallahhhhh

günaydın arkadaşlar gece oturdum ama geldim çokgeç olmadan

evet şarkı tam cukk oturdu

Allah razı olsun canım.bunu listeye eklemiyorum çünkü hepimize değilmi canım.

ewest için kalan 50-

teşekkür ederiz dualarıniçinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…