Olsunolsun ben ikinizin anlattığınıda anladım...inşş yumurta toplancağı gün eşimin değerleride yüksek çıkarda bir sorun olmaz..ay transferden sonra o 12 günde geçmekbilmez heralde
Valla eşim beni 12günn boyunca yattırcak kesin.şimdiden pazarlık edio
bu saatte iki lafı biraraya getirdiğimize şükredelim bence.
Olsunolsun ben ikinizin anlattığınıda anladım...inşş yumurta toplancağı gün eşimin değerleride yüksek çıkarda bir sorun olmaz..ay transferden sonra o 12 günde geçmekbilmez heralde
Valla eşim beni 12günn boyunca yattırcak kesin.şimdiden pazarlık edio
o zaman allah sana sabır versin tatlım. Hepsi oluyo da o beklemek yok mu. Asıl sabır isteyen yer orası.
Ben müsadenizle yatmaya gidiyorum canlarım. Allah rahatlık versin.
Sabah şeytanın bacağını kırıp erken uyanmak istiyorum ama bakalım. Görcez. :80::80::80:
Doğru söylüyorsun walla Iyice gece kuşu oldum ben gece yatmasını sabah kalkmasını bilmiyorum :26:
aynen yaaaa. Iyice yarasa gibi oldum. Gece uyumak yok dediğin gibi sabah ta kalkmak tabii ki.
Ben uyumaya gidiyodum demi. Tekrar iyi geceler........ öptüm.
ooooohhh mis gibi kokular gelmeye başladı bile bu kokuya 100 tane daha okununur yarın okurum inşallah
BİLGİSAYARIM BOZULDU
yazamadım bugün..50 adet okudum .Allah kabul etsin.Yarın acısını çıkartırım.Hepinize huzurlu geceler.....
arkadaşlar 50 tane okudum eklersiniz... herkese iyi geceler...
cnm ben ancak gırebildim dilhusarın 100 adet ayet elkursısı tamam solıım de ıcımde kalmasın
cnm bana da 100 ekle gece okycam sabah tamam derım.
omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
tenimde tenin eksik, gelde bir dokun
gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
elimde elin eksik yaşlı hep gözüm.......................
SENSİZ OLMAZ SENSİZLİK ANLATILMAZ
HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ.
doğru söylüyorsulla iyice gece kuşu oldum ben gece yatmasını sabah kalkmasını bilmiyorum :26:
günaydın anne adylarım kimsecikler yok nerdesiniz bakemmmmm
iyi düşünelim iyi olsun
ewest arkadaşımızın kaldı 50 sıradaki arkadaşlarımız
1-nil_alp
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978
Allah razı olsun canım.bunu listeye eklemiyorum çünkü hepimize değilmi canım.nazendem güzel yüreklim benim sen böyle düşünüyorsun ya eminim Rabbim senden çok razı ve senin için en hayırlı olanı bekliyor Kişinin başkası için ettiği dua kendine kat be kat döner heleki hiç tanımadığı birine nasıl insanlarız biz yaaa özellikle topladı bizi belki böyle kutsal bir hacet karşılığı nazendeciğim benden sana özel dua ve diğer tüm arkadaşlarım içinde İnşallah Bu arada benden size 100 ayetel kürsü hepinizin melekleri için inşallahhhhh
nazendem güzel yüreklim benim sen böyle düşünüyorsun ya eminim Rabbim senden çok razı ve senin için en hayırlı olanı bekliyor Kişinin başkası için ettiği dua kendine kat be kat döner heleki hiç tanımadığı birine nasıl insanlarız biz yaaa özellikle topladı bizi belki böyle kutsal bir hacet karşılığı nazendeciğim benden sana özel dua ve diğer tüm arkadaşlarım içinde İnşallah Bu arada benden size 100 ayetel kürsü hepinizin melekleri için inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?