2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kusura bakma yaaa.ben sayfaların tamamını okumadan cevap yazdım. zaten merkezin mayaymış. inşallah kendine uygun bi merkez bulabilirsin. ankalife ıda önerebilirim. ankara da ben orasıyla da görüştüm. gayet ilgililer. fiyat vermiyolar ilk muayeneden sonra durumuna göre karar veriyolar neye ihtiyacın olduğunu. dediğim gibi benim kendi doktorum işin içinde olmasa maya ya da ankalife ı tercih ederdim.

dearmıther cimmmmm canımmmmmm. ewest için ben de 100 alıyorum ve hemen okumaya başlıyorum. bitince yanınızda olucam öptüm hepinizi güzel anne adayları.....

sevgili ceren siz soru sordunuz bende cevapladım.bunları konuşmanın ne yeri nede zamanı inanın burası değil.Konumuz müslümanlık türklük falanda değil.Lütfen bu konular için burayı meşkul etmeyelm olur mu arkadaşım.

dua okumak tamamen bizim tercihimiz dilersek 1.000 değil 1.000.000.000 kez okuruz bunu kimse sorgulayamaz .Okumak isteyen okuyor destek oluyor dilerimki bu okuduğumuz dualar Allahımın katında makbul sayılır kabul olur.

lütfen sende bunun için dua et olur mu.

sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okunuyor:44:
ASGOG:50-OKUNDU

kalan :550

Son düzenleme:

kızlar işler çok yoğun bugün 50 tane okuyabildim allah gönlüne göre versin arkadaşımızın.

içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et ama ablada ayrı bir sıcaklık ve samimiyet doğurdu çok memnun etti beni Canım değerlendireyim Şimdi ankaradaki merkezleri anlatır topikler var oraları araştırıyorum Ben mayayı tercih etmiştim haberim var görüşümde ama çok olumsuz söylemler var çeşitli topiklerde biraz güvenim kırıldı ama manen buradayım dualarım gönüllerim hep sizinle genart ve anatolyayı merceğime aldım şimdi inceliyorum Kutay biberoğlundan bahsetti birde bir arkadaş Rabbim hayırlısını versin bakalım Canım güzelliklerde buluşuruz inşallah

inşallah ablacım. Hakkında hayırlısı olsun. Biz hep burdayız. Kendini yanlız hissetme. Dualarımız da dileklerimiz de umutlarımız da birbirimiz için.

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

leblebisekeri:100-okundu
Asgok:50-okundu

kalan :550

Kızlar ben önceden 50 okumuştum o işlendi sonradan 25 okudum şimdide 25 daha okudum 100 e tamamladım.kaydedebilirmisiniz.

Asgok:100-okundu

kalan :500

Asgok:100-okundu

kalan :500

kızlar 100 tamamladım sıradaki arkadaşa hayırlı olsunn

Merhabalar, ben şehir dışından geliyorum Ankaraya Gen-Art tüp bebek merkezinde olucak.. Benim doktorum Ankara Tıp Fak. doktoru bize dediği tüp bebek raporu çıkarsa eğer 1950 alırmış merkez.. İsterseniz o şekilde bir bakın.. Gen-artın iyi bir merkez olduğunu söylüyorlar hep.. Aşağıda sitesinde geçen ayrıntıyı ekledim.. İnşallah size yardımcı olur..

Fiziksel ve duygusal olarak hassas olduğunuz bu dönemde finansal konular stres ve kaygı yaratabilir. Sizin için uygun farklı tedavi seçenekleri için beliren harcamaları karşılıklı açık bir şekilde konuşarak bu kaygınızı mümkün olduğu kadar hafifletmek isteriz.

Gerekli her ödemenin detaylı açıklamasının sizlere yapılması oldukça önemlidir. Doktorunuzla tedavinizin başladığı gün finansal danışmanımız bu konularda sizi bilgilendirecek, size çeşitli ödeme seçenekleri sunacaktır.

Finansal Seçenekler:
Emekli Sandığı, Bağkurlu ve SSK'lı hastalarımız, devletin öngördüğü koşulları sağladıkları takdirde üniversite ya da araştırma hastanelerinden tedavi raporu alabilirler ve merkezimizin devlet indirimi anlaşmasından yaralanabilirler.

Maliyetler, ödemeler, sağlık güvenceniz ile ilgili tüm konular hakkında yöneticimizden bilgi alabilirsiniz.

29 Eylül 2008 günü resmi gazetede yayınlanan (Sayı: 27012) 2008 yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği’ni okumak için lütfen tıklayınız…

SGK ile anlaştık!!!

Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK' nın tek çatı altında birleşmesinden sonra merkezimizin yaptığı anlaşma doğrultusunda hastalarımızın tüp bebek tedavi masraflarının bir kısmı devlet tarafından karşılanacaktır. Ayrıntılı bilgi için bizi arayınız.

Anlaşmalı kurumları öğrenmek için lütfen bizimle iletişim kurunuz;

(312) 442 63 84 (pbx)

Kızlar merhaba nasılsınız? Bu iğneler beni uyutmuyor sonrada geç saate kadar yatırıyor sersem gbyim çok baş ağrısı yaptı, bide kasıklarım inanılmaz ağrıyor içten içe, hep böyle mi tepkiler veriyor yoksa bünyeden bünyeye mi değişiyor, inanılmaz halsizim, zaten kiloluydum göbeğim daha da şişti gb hissediyorum 3 kez vuruldum daha iğneyi bu kdr çabuk mu başlar bu etkilerine.. Nolurrr yardım edin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…