ablacım hangi merkezdi seninki bilmiyorum ama maya da indirim varmış bana mesaj gelmişti. 15 hazirana kadar 1950 gibi bir rakam. başarı oranları da iyi diye duydum. ben görüşmeye de gitmiştim. ama kendi doktorumu tercih ettim. yani yardımcı olmuşumdur umarım. bu arada yaşım 26 olduğu için abla demede bi sakınca yoktur inşallah. tez zamanda doğru karar verirsin inşallah rabbimin izniyle.
[sıze="2"][sıze="2"]sıradaki arkadaşımıza ewest
niyetimiz: Rabbim sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
Tülayss:100-okundu
Neme:50-okundu-
Mylady06:50-okundu
Ewest:50-okundu
Leblebisekeri:100-okunuyor:44:
Kalan :600
[/sıze][/sıze]
kızlar işler çok yoğun bugün 50 tane okuyabildim allah gönlüne göre versin arkadaşımızın.
içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et ama ablada ayrı bir sıcaklık ve samimiyet doğurdu çok memnun etti beni canım değerlendireyim şimdi ankaradaki merkezleri anlatır topikler var oraları araştırıyorum ben mayayı tercih etmiştim haberim var görüşümde ama çok olumsuz söylemler var çeşitli topiklerde biraz güvenim kırıldı ama manen buradayım dualarım gönüllerim hep sizinle genart ve anatolyayı merceğime aldım şimdi inceliyorum kutay biberoğlundan bahsetti birde bir arkadaş rabbim hayırlısını versin bakalım canım güzelliklerde buluşuruz inşallah
o yoğunlukta okudunya allah razı olsun canım benim.ekliyorum hemen.
Amin.Allah razı olsun canım benimben de bitiridim canım duamı. Rabbim tez zamanda yerine ulaştırsın. Ewest için kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım.Kızlar ben önceden 50 okumuştum o işlendi sonradan 25 okudum şimdide 25 daha okudum 100 e tamamladım.kaydedebilirmisiniz.
kızlar 100 tamamladım sıradaki arkadaşa hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?